eşimi affetim pişman mıyım değilim

bu konuya niye bu kadar tepki gelmiş anlamıyorum.Konu sahibi affettim ama şimdi mutluyum demiş.almadığı hakaret kalmamış.Tabiki herkese göre değişir aldatılıp sonra affetmek zaten büyük cesaret ama kimseyede boşadı diye madalya takılmadı.Ayrıca örnek olsun derken eminim herl-kes ikinci şansı hakediyor demeye getirmiştir.Ama ikinci şansı bende dahil verir miyim???Allah bu kararla başbaşa bırakmasın.kimseyi harama baktırmasın:50:

Peki tekrar aldatirsa? O his tekrar gelirse? Yani birseyler mi var acaba hissi. Siz yaptiginizin dogru olduguna inanabilirsiniz ama dogrusunun bu oldugunu da iddia edemezsiniz. Yuva kolay kurulmuyor.....Bence bu bos laf. Eslerden birinin fiziksel ya da psikolojik saglik sorunu olur, maddi sorunlar olur, iletisim kopuklugu olur vb. Esler birbirine destek olmali. İyi günde kötü günde sözünün anlami bence bu. Aldatmak karsindakini enayi yerine koymaktir. Baska bir kadinla hem ruhen hem de bedenen iliski yasamis, üstüne esinin telefonundan o kadinla iletisim kurmus, yakalaninca da ortaya cikmis ihaneti.

Baska bir kadina asik olup ve gelip bunu esine itiraf eden erkeklere gercekten saygi duyuyorum. Hem esiyle hem de diger kadinla beraber keyif catanlar bence hicbir seyi haketmiyor. Diger kadina evlilik sözü verilmis ama galip sizsiniz, siz kazanmissiniz. Ahkam kesmekle ilgisi yok bunun. Herkesin kisiligi karakteri oturmus. Kabul etmek veya etmemek kisinin kendi karari. Basina gelmeden bilemezsin falan filan... Esim baska bir kadinla beraber olursa gelip soylemesini isterim. Evimiz yolumuz ayrilir ama ondan nefret etmem. Ama arkamdan is cevirip, onla bunla oynasip beni enayi yerine koyarsa affetmem, ben de onu adam yerine koymam. İki de kücük kizim var.

Siz de benim düsüncemi dogru bulmayabilirsiniz saygi duyarim.

Back