Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir sonraki aldatmaya kadar mutluluğunuzun keyfini çıkarın o zaman.![]()
evet bu konuyu bende yazacaktım 2. kez okudum tekrar dikkatimi çekti. siz dile getirmişsiniz ..![]()
Bir sonraki aldatmaya kadar mutluluğunuzun keyfini çıkarın o zaman.![]()
size çok terbiyelisiniz desem ayıp mı edrim seviyenize mi inerim bilemedim
evet çok seviyordum böle birşeyi yaptığında hemen boşarım ederim diyenlere örnek olsun diye paylaştım .hiç öle olmuyor yaşamadan ahgam kesmek
Eğer konunuz, ben aldatıldım ve eşimi affettim, şimdi mutluyum,
bazen bir şans vermek olumlu olabilir, paylaşmak istedim şeklinde olsaydı,
herkes size bu sizin kararınız der, saygı duyardı.
Ama siz kendi kararınızdan çok, boşan diyen insanlara, hatta boşananlara (ablanıza)
takmış durumdasınız.
Boşan diyenlerinde, aldatılınca boşananlarında kendi tercihi o zaman onlarada saygı duyulmalı.
Kimse gerçekten sizin konuyu neden açtığınızı anlamadı.
Ahkam kesmesin kimse, boşanmak öyle kolay değil, bakın ben boşanmadım,
doğruyu yaptım, mutluyum, sizin başınıza da gelirse sakın boşanmayın,
mesajı vermek için mi, yoksa onaylanmak için mi?
İçten içe onaylanma duygunuz yok mu gerçekten.
Kimse yaşadığı o günleri unutmaz, hele bir kadın hiç unutmaz.
Bütün bunları unutmadan bir evlilik yaşamak mı kolay , yoksa ablanız gibi
boşanıp, aklında tek soru işareti kalmadan, kendisine bu yapılanı layık bulmadan,
yollarını ayırması mı zor, ablanızın ki daha kolay olsa gerek sizinkinden.
bende evliliğimin 10. yılında aldatıldım affettim çocuklarım için bir şans daha verdim pişman olur muyum olmaz mıyım bunu zaman gösterecek ama kocam şunu çok iyi biliyor ki bir daha asla affetmem ona tekrar şans vermemşimdi onu Allaha havale ettim kendi vicdanıyla başbaşa bıraktım
mevlam ne eylerse güzel eyler diyorum ama çok zor bir durum bazen gitmek kalmaktan daha kolay diye düşünüyorum
![]()
geçmiş olsun canım, sende çocuk sayısı üç bide
siz buraya konuyu neden açtınız? yaptıgınızın dogrulugunu tartısmak için mi yoksa uzaktan konusan insanlara neyin ne oldugunu göstermek için mi? yuva kolay kurulmuyor evet ama adam kolay yıkabılıyorsa neden bu caba ?
ben ilk yorumumda inşallah pişman olan taraf siz olmassınız diye yazmıştım sırf yaptıgınız emekler boşa gitmesini istemediğim için
ama yaptıgınız bana doğru gelmiyor aslında güçlü degılsınız sadece eşinize öyle imaj vermek için ugrastınız yani sizin savasınız aslında eşinizle değil kendinizle bu kadar şeye ragmen hala ayaktasınız eşiniz sizden utanıyor siz ona bu duyguyu yaattıgınız için mutlusunuz egolarınızı tatmin ettınız ..peki şu an mutlumusunuz? kocanıza güveniniz ne kadar ?
affedip aklımdan cıkaramayacaksam o evlilikle işim ne benım neden daha fazla zehir edeyim hayatı kendime ..yeni pişmanlıklar yasamak için mi?
sayfalar önce yazmıstım bu yorumu ve cevap alamamıştım diğer yorumlarda oldugu gibi ve okudukca yazımın dogru oldugu kanısına vardım