Eşimi yaptığı saygısızlıkları affedemiyorum çok kırgınım , ailesine uzağım onlarında hareketleri saygısızlıkları kalbimi kırmalarını unutamıyorum, tabi eşim diye önemli ama eskisi gibi sevemiyorum, çok istedim hamile kalmak hamileyim bunu kendim için istedim , ama ailesini ve eşimi affedemiyorum içime dert oluyor ..aklımda ayrılmak var hep onada cesaret edemiyorum şu an da yaptıkları belirli birşey yok ztn
Kimse cocugu esi icin yapmiyor zaten kendisi icin yapiyor. Artilari eksileri iyice dusunun. Akliniza bir defa bosanmak girdiyse zaten eninde sonunda bosanirsiniz. Onemli olan iyi dusunmek ve sonradan pisman olmamak
Eşimi yaptığı saygısızlıkları affedemiyorum çok kırgınım , ailesine uzağım onlarında hareketleri saygısızlıkları kalbimi kırmalarını unutamıyorum, tabi eşim diye önemli ama eskisi gibi sevemiyorum, çok istedim hamile kalmak hamileyim bunu kendim için istedim , ama ailesini ve eşimi affedemiyorum içime dert oluyor ..aklımda ayrılmak var hep onada cesaret edemiyorum şu an da yaptıkları belirli birşey yok ztn
Bence geçmişi yavrunuzun hatrina unuttun..Kim eşi ve ailesiyle sorun yaşamıyor ki.Hamileliğin duygusallığı da eklenince daha bir vesveseli olduğunuzu ve kendi içinizde alıp verdiginizi düşünmekteyim..Yalnız kalmayın.gezin temiz hava alın.Ev oturmaları veya alışveriş artık sizi ney mutlu ediyorsa onları yapmaya çalışın.Boşanma planlarını rafa kaldırın eşinizi sevmeye calisin