Eşimi aldatıyor muyum?

birazdertli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
144
12
98
Hanımlar merhaba. Bu konuyu 2 yıldır yazıp yazıp siliyorum, çünkü hem linçlenmekten korkuyorum hem de konuşmaktan. Lütfen yargılamadan bana destek olun çünkü çok ihtiyacım var. Eşimi çok seviyorum, ama bu içimdeki anlam veremediğim hisler bana kafayı yedirtmek üzere... Hiç muhabbet bile etmediğim, yakından dahi görmediğim sadece arkadaşımın arkadaşının eşi olan bir adam 2 yıldan fazladır surekli ruyamda, dusuncelerimde, hayallarimde... Etrafimda cok konuşulan biriydi, ornek gösterilen, takdir edilen. Suan onun hakkinda konusanlardan bile uzak duruyorum. Delirmekten korkuyorum, kac tane psikologa gittim. Onu görmediğim zaman daha iyiyim ama gördüğüm zaman gunlerce aklimdan çıkmıyor, buralardan tasinmayi bile düşündüm ama benim tasinalim dememle olacak bir sey degil. Esim o kadar iyi ki ona cook buyuk haksizlik ettigimin farkindayim cok uzgunum ama hicbir sey yapamiyorum nolur bana yardim edin...

Gelip geçici bir şeydir takmayın geçer gider derdim ama 2 yıl çok uzun bir süre. Bu eşinizden sogudugunuz anlamina gelebilir bunu dusundunuz mu?
Hayır esimi cok seviyorum 7 yıllık evliyiz ama ilk günkü sevgim hic degismedi o uyurken bile onu izlerim yüzünü severim öperim

Hayır esimi cok seviyorum 7 yıllık evliyiz ama ilk günkü sevgim hic degismedi o uyurken bile onu izlerim yüzünü severim öperim
Yargılamak için sormuyorum anlam veremedigim için soruyorum da hem eşinize uyurken seyredecek kadar asiksiniz hem de 2 yıldır başka bir adamı galiba delirecegim diyecek kadar dusunuyorsunuz. Bu nasil mumkun oluyor

Yargılamak için sormuyorum anlam veremedigim için soruyorum da hem eşinize uyurken seyredecek kadar asiksiniz hem de 2 yıldır başka bir adamı galiba delirecegim diyecek kadar dusunuyorsunuz. Bu nasil mumkun oluyor
Ah ben de bunu anlamiyorum, zaten bu yuzden kafayi yemek uzereyim :'( belki ona karşı bir hayranlık adını koyamıyorum benden 15 yaş falan büyük. Ben lisedeyken kendimden çokca buyuk birinden hoslaniyordum belki ordan kalma bir sey bilmiyorum. Çocukluğum hic iyi gecmedi babam annemi aldatti annem babami aldatti travma ustune travma belki bunlarin bir sonucu ama ne yapacagimi bilmiyorum

bu bir ilgi duygusu olduğunu sanmam çok takıntı haline getirdiğiniz biri.
Sizi farketmediği için ilgi v.s göstermediği için takıntı haline getirmiş olabilir misiniz?

Bu kadar yoğun bir takıntıyı karşı taraf acaba anladı da uzak duruyor ve daha çok takıntı haline getiriyor olabilir misiniz ?

Esinizi bu kadar seviyorsunuz, bence de olsa olsa hayranliktir. Zaten ağabeyiniz olacak yaştaymiş. Belki de sadece insan olarak sevdiğiniz biri ama fazla düşünmekten ask olduğunu sanmış olabilirsiniz. Zihninizin bir oyunu olabilir

Merhabalar. Yargılamak bize düşmez tabii ki . Herkes yardım için burada birbirine. Demek ki gerçekten dertlenmissiniz ki yazmışsınız. Öncelikle psikologa gittiğinizi söylediniz psikolog ne dedi ya da yapmanız gereken bir şeyler önerdi mi size ? Onerdiyse ne kadar isinize yaradı? Ya da bu kişinin aklınızdan çıkmamasının sebebi dediğiniz gibi çevrenizde çok konuşulan birisi olması, takdir edilmesinden kaynaklanıyor olabilir mi ? Ya da bu durum eşiniz ile aranızda olan ilişkiyi etkiliyor mu ?
Burada ne kadar size yardım etmeye çalışırsak çalışalım kendinizi en iyi anlayacak olan sizsiniz. Eğer denemediyseniz oturup sakin kafa ile heyecanlanmadan neden böyle hissediyorum diye bir kalem alıp kağıda yazın bazen bu bile çok işe yarıyor. Icinizdeki bu histen kaçmak yerine üzerine gitmenizi ve neden böyle hissettiğinizi bulmak daha çok işinize yapacaktır diye düşünüyorum zira bundan kaçarsaniz bu düşünce her zaman bilinçaltınizda kalacaktır diye düşünüyorum. Bazen insanlar dışarıdaki insanlara karşı çok mükemmel hayatları dört dörtlük gibi görünüyor (gösteriyor) olabilirler ama içlerine girdiğinizde aslında muhatap bile olmak istemeyeceğiniz bir insana dönüşebiliyor. Tabii ki de kişiyi tanımadan böyle bir yargıya varmak da olmaz. Sizi de tanımıyorum fakat yazdığınız yazılardan dolayı sizin böyle düşünmenizin nedeninin o kişinin herkes tarafından ovulmesi, takdir edilmesi kısacası zihninizde o kişi için ''mükemmeliyetçi'' algısının oluştuğunu düşünüyorum. Tabii ki de bu sadece benim düşüncem.

Bu kadar yoğun bir takıntıyı karşı taraf acaba anladı da uzak duruyor ve daha çok takıntı haline getiriyor olabilir misiniz ?
Bu dusuncelerin basladigi zamanlar ona mesaj attim seni surekli ruyamda goruyorum ailecek görüşmek istemiyorum yazdim yani esimle gorusuyorlardi ben de onun esiyle az cok muhabbetim vardi ama hic bir arada oturmadik tabiki o anladı bana sakin yan gozle bile bakma dedi

Psikologla gorustukten sonra bir sure iyi oluyordum daha sonra tekrar basliyordu. Esim durumdan haberdar olmamasi icin de cok uzun soluklu gidemedim hep kisa kisa oldu, ama ortak tanı dusunceden ibaret oldugu benim de insan oldugum ve boyle seylerin normal oldugu vs gibiydi. Beni en çok etkileyen ise onu görmek. Ama kotu olacagimi bile bile de hep görme istegi var içimde

Aklına gelir başka şey düşünürsün rüyanda ne göreceğine karar veremezsin tamam da hayaller kurmak ne ya? Bunun nesi masumca?
Masumca demedim ki, farkindaysan ben de kendimi suçluyorum ve kurtulmak istiyorum. Hayallere gelince bu durum ilk başladığı zamanlar kendi kendime zihnimde dusunceler oluyordu ama şuan öyle bir durumum yok sadece görünce asiri üzgün tükenmiş hicbir sey yapmak istemeyen biri oluyorum yüzü gözümün önünden gitmiyor

Bence aldatma sayılmaz. İnsan düşünebileceğimizden çok karmaşık bir bilinçaltına sahip. Belki bir hayranlık besliyorsunuz bunu sevgi aşk tutku ile karıştırıyorsunuz. Eğer bu hislere dayanamayıp yakınlık kurmak isterseniz bile aldatmak olur. Ama siz yaşadığınız yeri dahi değiştirmek istiyorsunuz bu takdir edilir. Zamanla azalarak biter bence bu duygular. O insanında mutlaka eksik yanları vardır bunları görmeye çalışıp unutmaya zorlayın kendinizi.

Yaw tamam işte aşıksınız adama, onsuz olamıyorsunuz. Hem adamı arzulayıp hem eşimi seviyorum diyorsunuz? Bu sevgi değilki. Acıyor musunuz kocanıza vicdan mı yapıyorsunuz borçlu mu hissediyorsunuz bununla yüzleşin. Kocanızla yaşayan sadece bedeniniz ruhunuz aklınız kalbiniz değil.
Düşünceden ibaret olduğunu anlamak için doktora gitmenize gerek yok, bu düşünceler hayaller normal değil uygun değil temiz değil, eşiniz iki yıl boyunca bir kadını düşünse hayaller kursa onu görünce üzüntüden kahrolsa insan sonuçta ya normal bunlar der misiniz? Bunu diyen de ahlak problemi vardır ister doktor olsun ister kabzımal farketmez

Yakından görmediğiniz biri sosyal medyada fotolardan mı aşık olup hayal kurdunuz? Vakit geçirmemişsiniz de hiç. Belki yakından çok cirkindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…