Eşimi aldatıyor muyum?

Seni rüyamda görüyorum diye mesaj atmak sapıklık cidden. Başka bir açıklaması yok.
Ailece tanışıp, görüştüğü insanlar bunlar birde.
Nasıl bir rezillik.

Bir tane piskoloğu dinlerken duymuştum.Beyin başka sorunları düşünmemek için bu tarz düşünceleri takıntı haline getirebiliyormuş.

Konu sahibi mesaj atmış adama.Seni sürekli rüyamda görüyorum diye.Adam da demiş ki bana sakın o gözle bakma.
Aaa bunu görmemiştim. Basbaya aldatmaya meyil var. Adam ışık verse kiii (şu zamanda buna böyle cevap verecek adamda nadir bulunur) mercimek fırın. Şimdi adamıda övdük gibi konu sahibinin gözünde daha da değerlenir. Töbe est.

Hiçbir eylemde bulunmamışsınız. İçinizi rahat tutun lütfen. Bazen olabilir böyle. Kendinizi suçlamayın ve düşüncelerinizi serbest bırakın. Gerçek hayatta eyleme geçmediyseniz sorun yok.

Hayranlık duyuyor olabilir misiniz ? Ya da kıyaslama yapıyor musunuz?

Evet aldatiyorsun

Adama attığınız mesaj, nasıl cesaret ettiniz ? Karşılık görmek için attınız o mesajı kendinizi kandırmayın.
Adam, adammış karşılık vermemiş ama yaptığınız utanç verici.

Ailecek görülüyorsunuz karısındandan , kocanızdanda mı utanmadınız ? Ya karısı görseydi ve sizi rezil etseydi nasıl göze aldınız bunları ?

hadi kendini düşünmüyorsun eşini nasıl bu duruma sokarsın? Adamın bunu insanlara söylemeyeceğinin garantisi varmı? Başka psikoloğa git unutmaya çalış yaptığın yanlış. Basbaya aldatmaya yeltenmişsiniz. Eşimi seviyorum diye kendinizi kandırmayın.

Rüyalarda görmek aldatmak sayılmaz tabi ki ama şu hareket o kadar anlamsız, o kadar saçma ki.Neyse ban yemek istemiyorum.

durup dururken eşime "seni hergün rüyalarımda görüyorum, ailecek görüşmeyelim artık" diye bir mesaj geldiğini düşünemiyorum bile açıkçası, kaos çıkardı sanırım.

Birinden hoşlanmak aslinda normal bir duygu ama adama mesaj atip bunu soylemeniz cok sacma olmus ne gerek vardi esinize gorusmek istemiyorum derdiniz. Yani biraz ondan belki olumlu bir donus alirim gibi niyetle yazmis gibisiniz.

Şu yorumunuzu görene kadar neden linçleyelim, insanlar düşüncelerine, rüyalarına engel olamaz ki, psikoloğa giderek zaten çaba da göstermişsiniz diyecektim burada işin rengi değişti.
Hanımefendi neden adama böyle bir mesaj yazıyorsunuz? Görüşmek istemezseniz buluşmalara katılmazsınız, çeşitli bahanelerle evinize davet etmezsiniz olur biter. Kim sizi zorla buluşturuyor? Siz burada adama kusura bakmayın ama zarf atmışsınız. Eğer adam biraz sinyal yaksa bu iş başka yerlere gidecekmiş. Adama da helal olsun iyi demiş size, ben olsam yerin dibine girerdim şunu yazarken ve bu cevabı alınca. Hiç mi gururunuz yok, onurunuz yok, eşinizi hiç mi ne duruma düşüyor diye düşünmüyorsunuz? Vallahi pes! Siz devam edin psikoloğa gitmeye en iyisi. Buradan tavsiyelerle olacak iş değil bu. Çocukken yaşadığınızı travmaları başkasının travması haline de getirmeyin lütfen.

Kendi kendinize takın yapmışsınız niye karşı tarafa mesaj atıp bu durumu anlatıyorsunuz ki. Çok saçma. Eşiniz duysa zaten direkt ayrılır ki haklı, kimse eşinin başka bir kişiyi sürekli rüyasında görüp 2 yıldır düşünmesini istemez. Fiziksel aldatma olmasa bile bence bu bir aldatma

adam bi ışık yaksa görürdük sizin masum aşkınızı

Arkadaşlar yazdiklarinizda cok haklisiniz zaten bu sozler benim kendime surekli soyledigim sozler, hicbir zaman kendime hakliyim demedim, kendimi suclamadigim bir an bile olmadi. Taninmamak icin çoğu detaydan kaciniyorum. Oncelikle bu mesaj atilali 2 yili gecti ve psikolojimin en bozuk oldugu dönemdi, bunun pismanligini ben zaten hic atamiyorum, ikincisi sadece bu cumle degil tabi ki mesajin oncesi sonrasi var, surekli cok uzgunum cok ozur dilerim diyerek hatta abi diyerek yazilan bir mesajdi, psikolojik sorunlar yasadigimi yanlis ruyalar gördüğümü, tedavi gördüğümü ve tedaviye
destek olmasi için bize gelip gitmeyin esimle disarda görüş demek istedim. O da benim hakkimda yanlis bir sey dusunme sakin yan gozle bile bakma tedavini ol kardesim vs gibi seyler yazdi.Bazi kisiler yalniz mi goruselim demek istedin
yazmis tabiki de boyle bir sey degil, arkadaslar benim amacim adami elde etmek olsa daha farkli hareketler yapardim niye ezik gibi abi özür dilerim abi diye mesaj atayim. Bazilari olumlu cevap verse ne olacakti yazmis, ben o tarz bir mesaj atmadim ki olumlu cevap versin ama tum bunlar haksizligima ve pismanligima engel olamaz. 4 5 ay onceye kadar surekli profiline bakardim suan hic girmiyorum, ozellikle evinin onunden geçerdim suan yolum ordan bile olsa baska yerlerden gidiyorum, disari ciktigimda gormemek icin dua ediyorum. Evet yaptiklarim, dusunduklerim cok cok yanlis ahlak dışı biliyorum. Ama kurtulmayi o kadar cok istiyorum ki....

O mesajı atmanın masum bir amacı yok bence hala, abi bile yazsanız adama ben seni rüyalarımda görüyorum tedavi oluyorum diyerek çok sapıkça bir harekette bulundunuz. Ve abi yazsanızda bu beğeniyi karşı tarafa, karşılık bulmak için yazdınız. Sizi reddettiği için de egonuz zedelendi adamı takıntı haline getirdiniz. Sizi özgüven olarak toparlayacak bir terapi tavsiye ederim. O zaman bu takıntıyı büyük ölçüde aşarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…