- Konu Sahibi birazdertli
-
Bu olmasaydı hayranlık ve takıntı derdim ama iş değişti.Bu dusuncelerin basladigi zamanlar ona mesaj attim seni surekli ruyamda goruyorum ailecek görüşmek istemiyorum yazdim yani esimle gorusuyorlardi ben de onun esiyle az cok muhabbetim vardi ama hic bir arada oturmadik tabiki o anladı bana sakin yan gozle bile bakma dedi
Bu lafın sizi utandırması ağır gelmesi gerekir. Sadece kendi içinizde yaşamıyorsunuz, o kadar belli etmişsiniz ki adam da anlamış ve sizi uyarmış. O anlamışsa başkaları da anlar, mesela eşiniz veya karısı. Kusura bakmayın da adama mesaj gönderip seni her gece rüyamda görüyorum ailece görüşmeyelim deme haddini nasıl buldunuz kendinizde? Ya eşi görseydi o mesajı? Ayrıca ailece görüşmeyelim demek yalnız görüşelim mi demek, o kısmı anlamadım.o anladı bana sakin yan gozle bile bakma dedi
E ama yazmışsın adama güzelim yaaa. İnsanın aklından her şey geçebilir. İyi kötü ahlaksız her düşünce oluşabilir ama eyleme geçmeseydin keşke. Eylemlerinden sorumlusun. Ay hadi buraya da yazayım yaptığın etik değil. Etik kavramını merak edip öğrenirler belki.Bu dusuncelerin basladigi zamanlar ona mesaj attim seni surekli ruyamda goruyorum ailecek görüşmek istemiyorum yazdim yani esimle gorusuyorlardi ben de onun esiyle az cok muhabbetim vardi ama hic bir arada oturmadik tabiki o anladı bana sakin yan gozle bile bakma dedi
Hanımefendi siz çıldırdınız mı? Adam bir şey yapmamış ki birde üzerine mesaj atmışsınız. Ki attığınız mesaj asla masumca bir mesaj değil es kaza eşi görse bu mesajları ne düşünürdü? Normal değil sizin bu düşünce yapınız.Bu dusuncelerin basladigi zamanlar ona mesaj attim seni surekli ruyamda goruyorum ailecek görüşmek istemiyorum yazdim yani esimle gorusuyorlardi ben de onun esiyle az cok muhabbetim vardi ama hic bir arada oturmadik tabiki o anladı bana sakin yan gozle bile bakma dedi
Yani normal rutininde bir insanla tanışır, hoşlanır,sever evlenirsiniz sıradan normale yakın duygulardır aşırı değil tutarlıdır,ama birde hayalinizdeki bir insan tipi vardır karakteri,görünüşü,hareketleri vs.tam sizin istediğiniz gibidir,ruh eşide denilebilir,görene karşılaşana kadar var olduğunu bile bilmezsiniz işte siz onu bulmuşsunuz,en başından çıksa karşımıza ne güzel olurduda işte zamanlamanın gözü kör.bu arada düzenliyorum msj fln yazmasaymışsınız iyi olurmuş o evli siz evli,kendi içinizde halledip bitirseydiniz zamanla daha iyi olurdu,bu şekilde eşinizide küçük duruma düşürmüşsünüz,muhtemelen adamda karısına söylemiştir,eşler arasında heleki adamın suçu yoksa konuşulur bu durum ben size diym.Hanımlar merhaba. Bu konuyu 2 yıldır yazıp yazıp siliyorum, çünkü hem linçlenmekten korkuyorum hem de konuşmaktan. Lütfen yargılamadan bana destek olun çünkü çok ihtiyacım var. Eşimi çok seviyorum, ama bu içimdeki anlam veremediğim hisler bana kafayı yedirtmek üzere... Hiç muhabbet bile etmediğim, yakından dahi görmediğim sadece arkadaşımın arkadaşının eşi olan bir adam 2 yıldan fazladır surekli ruyamda, dusuncelerimde, hayallarimde... Etrafimda cok konuşulan biriydi, ornek gösterilen, takdir edilen. Suan onun hakkinda konusanlardan bile uzak duruyorum. Delirmekten korkuyorum, kac tane psikologa gittim. Onu görmediğim zaman daha iyiyim ama gördüğüm zaman gunlerce aklimdan çıkmıyor, buralardan tasinmayi bile düşündüm ama benim tasinalim dememle olacak bir sey degil. Esim o kadar iyi ki ona cook buyuk haksizlik ettigimin farkindayim cok uzgunum ama hicbir sey yapamiyorum nolur bana yardim edin...
Hanımlar merhaba. Bu konuyu 2 yıldır yazıp yazıp siliyorum, çünkü hem linçlenmekten korkuyorum hem de konuşmaktan. Lütfen yargılamadan bana destek olun çünkü çok ihtiyacım var. Eşimi çok seviyorum, ama bu içimdeki anlam veremediğim hisler bana kafayı yedirtmek üzere... Hiç muhabbet bile etmediğim, yakından dahi görmediğim sadece arkadaşımın arkadaşının eşi olan bir adam 2 yıldan fazladır surekli ruyamda, dusuncelerimde, hayallarimde... Etrafimda cok konuşulan biriydi, ornek gösterilen, takdir edilen. Suan onun hakkinda konusanlardan bile uzak duruyorum. Delirmekten korkuyorum, kac tane psikologa gittim. Onu görmediğim zaman daha iyiyim ama gördüğüm zaman gunlerce aklimdan çıkmıyor, buralardan tasinmayi bile düşündüm ama benim tasinalim dememle olacak bir sey degil. Esim o kadar iyi ki ona cook buyuk haksizlik ettigimin farkindayim cok uzgunum ama hicbir sey yapamiyorum nolur bana yardim edin...
Aaa ama bu hiç olmuş muBu dusuncelerin basladigi zamanlar ona mesaj attim seni surekli ruyamda goruyorum ailecek görüşmek istemiyorum yazdim yani esimle gorusuyorlardi ben de onun esiyle az cok muhabbetim vardi ama hic bir arada oturmadik tabiki o anladı bana sakin yan gozle bile bakma dedi
Aldatılıyor muyum diye konu acana gorduk de aldatıyor muyum diyeni ilk kez goruyorum bilmem aldatiyor musunHanımlar merhaba. Bu konuyu 2 yıldır yazıp yazıp siliyorum, çünkü hem linçlenmekten korkuyorum hem de konuşmaktan. Lütfen yargılamadan bana destek olun çünkü çok ihtiyacım var. Eşimi çok seviyorum, ama bu içimdeki anlam veremediğim hisler bana kafayı yedirtmek üzere... Hiç muhabbet bile etmediğim, yakından dahi görmediğim sadece arkadaşımın arkadaşının eşi olan bir adam 2 yıldan fazladır surekli ruyamda, dusuncelerimde, hayallarimde... Etrafimda cok konuşulan biriydi, ornek gösterilen, takdir edilen. Suan onun hakkinda konusanlardan bile uzak duruyorum. Delirmekten korkuyorum, kac tane psikologa gittim. Onu görmediğim zaman daha iyiyim ama gördüğüm zaman gunlerce aklimdan çıkmıyor, buralardan tasinmayi bile düşündüm ama benim tasinalim dememle olacak bir sey degil. Esim o kadar iyi ki ona cook buyuk haksizlik ettigimin farkindayim cok uzgunum ama hicbir sey yapamiyorum nolur bana yardim edin...
Bu cidden çok çok yanlış olmuş,seni rüyamda görüyorum diye mesaj atılır mı adama ...Bu dusuncelerin basladigi zamanlar ona mesaj attim seni surekli ruyamda goruyorum ailecek görüşmek istemiyorum yazdim yani esimle gorusuyorlardi ben de onun esiyle az cok muhabbetim vardi ama hic bir arada oturmadik tabiki o anladı bana sakin yan gozle bile bakma dedi
Konu sahibi mesaj atmış adama.Seni sürekli rüyamda görüyorum diye.Adam da demiş ki bana sakın o gözle bakma.Bence aldatma sayılmaz. İnsan düşünebileceğimizden çok karmaşık bir bilinçaltına sahip. Belki bir hayranlık besliyorsunuz bunu sevgi aşk tutku ile karıştırıyorsunuz. Eğer bu hislere dayanamayıp yakınlık kurmak isterseniz bile aldatmak olur. Ama siz yaşadığınız yeri dahi değiştirmek istiyorsunuz bu takdir edilir. Zamanla azalarak biter bence bu duygular. O insanında mutlaka eksik yanları vardır bunları görmeye çalışıp unutmaya zorlayın kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?