Eşimi aldatıyor muyum?

Bu olmasaydı hayranlık ve takıntı derdim ama iş değişti.

o anladı bana sakin yan gozle bile bakma dedi
Bu lafın sizi utandırması ağır gelmesi gerekir. Sadece kendi içinizde yaşamıyorsunuz, o kadar belli etmişsiniz ki adam da anlamış ve sizi uyarmış. O anlamışsa başkaları da anlar, mesela eşiniz veya karısı. Kusura bakmayın da adama mesaj gönderip seni her gece rüyamda görüyorum ailece görüşmeyelim deme haddini nasıl buldunuz kendinizde? Ya eşi görseydi o mesajı? Ayrıca ailece görüşmeyelim demek yalnız görüşelim mi demek, o kısmı anlamadım.

Madem yardım istiyorsunuz o halde laf dinleyin. Adamı rahatsız taciz etmişsiniz. Durduk yerde başına bela alsın ister misiniz? Karısı fark edip sorular sorarsa iş sizin kocanıza kadar gelir. Adamın elinde mesajınız var. Çok hayalperestsiniz ama gerçekler tokat gibi çarpıverir suratınıza. Yani bir kaç aile toplanıp buluşacak ama sizin yüzünüzden bu adam her seferinde bir yalan uydurup gitmeyecek. Arsızlığı bırakın, saçma sapan davranıp milletin huzurunu kaçırmayın.

E ama yazmışsın adama güzelim yaaa. İnsanın aklından her şey geçebilir. İyi kötü ahlaksız her düşünce oluşabilir ama eyleme geçmeseydin keşke. Eylemlerinden sorumlusun. Ay hadi buraya da yazayım yaptığın etik değil. Etik kavramını merak edip öğrenirler belki.

Adam sana olumlu cevap verseydi belki de kollarında olacaktın. Şimdi böyle yazdım diye de öyle hayal etme. Seninki yoğun bir cinsel çekim gibi duruyor. Öyleyse iki yolun var. Ya o eylemi gerçekleştireceksin ya da adamı görmeyeceksin bir daha. Ne yapman gerektiğini biliyorsun. Bundan sonra görmemek için elinden geleni yap

Hanımefendi siz çıldırdınız mı? Adam bir şey yapmamış ki birde üzerine mesaj atmışsınız. Ki attığınız mesaj asla masumca bir mesaj değil es kaza eşi görse bu mesajları ne düşünürdü? Normal değil sizin bu düşünce yapınız.

Eşiniz duymasın diye psikologa ara ara gittiğinizi söylemişsiniz. Olacak iş değil düzenli ve devamlı görünmeniz gerekiyor. Eşinize genel bunalmışlıktan gittiğinizi söyleyip devam edebilirsiniz. Çünkü bu takıntı başka bir boyuta ulaşmış artık.

Yani normal rutininde bir insanla tanışır, hoşlanır,sever evlenirsiniz sıradan normale yakın duygulardır aşırı değil tutarlıdır,ama birde hayalinizdeki bir insan tipi vardır karakteri,görünüşü,hareketleri vs.tam sizin istediğiniz gibidir,ruh eşide denilebilir,görene karşılaşana kadar var olduğunu bile bilmezsiniz işte siz onu bulmuşsunuz,en başından çıksa karşımıza ne güzel olurduda işte zamanlamanın gözü kör.bu arada düzenliyorum msj fln yazmasaymışsınız iyi olurmuş o evli siz evli,kendi içinizde halledip bitirseydiniz zamanla daha iyi olurdu,bu şekilde eşinizide küçük duruma düşürmüşsünüz,muhtemelen adamda karısına söylemiştir,eşler arasında heleki adamın suçu yoksa konuşulur bu durum ben size diym.

Son düzenleme:
Seni rüyamda görüyorum mesajını attığınızı görene kadar zor bir imtihan psikoloğa gitmeye devam edin dua edin hayatınıza eşinize bakın diyecektim ama mesaj maalesef aldatmaya giriyor bence. İnsanları birbirine kırdırtabilirsiniz bile bu şekilde, eşinizin o duruma düşmesini ister misiniz? Taşınmaktan daha öte bence zihninizde takıntı haline gelen bu kişiyi bir şekilde aşmaya bakın gittiğiniz yerde de sizi bırakmaz yoksa

Bu kadar taktığın ve kafa yorduğun için oluyor bence bu aldatmak değil. sonuçta bu kişiyle iletişimde değilsin sanırım

Aaa ama bu hiç olmuş mu

Attiginiz mesaji gorene kadar takmayin kendinizi suclamayin ruyaniza engel olamazsiniz sonucta diyecektim. O mesaj nicindi ailecek gorusmeyelim yalniz goruselim demek icin mi neden yani boyle bir mesaj attiniz? Psikologa devamli gidin illa esinize nicin gittiginizi soylemek zorunda degilsiniz ihtiyacim var cocukluk travmasi icin vs bir suru sey var one surebileceginiz.

Aldatılıyor muyum diye konu acana gorduk de aldatıyor muyum diyeni ilk kez goruyorum bilmem aldatiyor musun

Bu cidden çok çok yanlış olmuş,seni rüyamda görüyorum diye mesaj atılır mı adama ...

Konu sahibi mesaj atmış adama.Seni sürekli rüyamda görüyorum diye.Adam da demiş ki bana sakın o gözle bakma.

Herkes herkese sizi rüyamda gördüm diyebilir ben de görünce diyorum da siz "ailecek girusmeyelm" dedigijizde adam ne dedi tam olarak ? Neden ki x hanım demedi mi ?
Yani rüyanızın mustehcenligine kadar da anlattınız mi ?
Bu kısım inandırıcı değil bu konuşmanın gerisi ya da ilerisi olmasi gerekiyor
Sizi hep rüyamda görüyorum girusmeyelm yazan birinin psikolojik sorunlu olduğunu düşünürüm

Adama mesaj atmaktaki amacınız ne? Karşılık görmek.
Düzgün biriymiş de beklediğinizi vermemis size.
İçinizde yaşadığınız bir şey değil yani bu. Basbayağı eşinizi aldatmış, karşı taraf adım atmışsınız. Hiç utanma falan da kalmamış insanlarda cidden.

Son düzenleme:
Attığınız mesaj da aldığınız cevapta çok utanç verici, hem sizin adınıza hem de hiçbir şeyden haberi olmadan adamın yüzüne bakan eşiniz adına. eşinize uyurken izleyecek kadar sevdiğinizi yazmışsınız ama bu teknik olarak imkansız, hem bir adam için deli divane olacak, kendinize hakim olamayıp mesaj atacak kadar kendinizi küçük düşüreceksiniz hem de eşinize gözü kör bir şekilde aşık olacaksınız, bu imkansız. Adamın da macera olarak bile sizinle ilgilenecek durumu yok anlaşılan, işiniz zor görünüyor. ama eşinize üzülüyor bir tek insan. hiçbir şeyden haberi olmayan bir o var, bence adam eşine bile söylemiş olabilir attığınız mesajı.

Takıntı haline getirmişsiniz ama biraz uzun sürmüş. Keşke mesajı atmasaydiniz. Mesaj atarken ne düşündünüz? O adamın bunu bilmesi ne degistircekti?

Bir erkek kadına seni her gece rüyamda görüyorum dye msj atsa sapık deriz. Sapık gibi adama o msjı attınız mı cidden görüşmeyelim falan hikaye belki adamdan bir adım gelir sizi ikna eder dye msj atmışsınız hiç beklediğiniz gibi olmamış. Çok takıntılısınız uzak durun adamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…