Eşimi aldatiyorum ne yapmam lazım

Eşine açık ol git söyle seni aldattım de . Sırf kuzenin başkasını buldu diye eşinle tekrar evcilik oynama . Ayrıca linçlemeye bile değmessiniz .

İlgisizse boşan ya da çift terapistine falan gidin değil mi ? İnanmıyorum bir de kuzeni

Adam hem senin hem eşinin kuzeni mi? Yani eşinle sen de akrabasiniz? Ve sen akraban olan eşini başka bir akrabayla aldatiyorsun? Yanlış mı anladım?

Bahçıvan şoföre, şoför aşçıya, aşçı uşağa…

Esin gerçekleri öğrendikten sonra dank eder

Derdini anlayamadım.
Gizli saklı işleri seviyosan devam et.
Ne dememizi bekliyosun acaba ?

Abla ne diyelim, kocan zaten ilgisizmiş boynuzu haketmiş mi diyelim? Yaptığın çok yanlış ne olursa olsun kimse aldatılmayı haketmez. Eğer mutsuzsan konuşarak çözmeye çalış olmadı ayrılırsın. Kuzenin sana soğuk yapmasa sana harika davransa ne olacak bu işin bir sonu var mı sanıyorsun?

Esinizle sorunlar varsa bunlari cozum yoluna gidebilirdiniz. Cozemiyorsaniz da bosanirdiniz ama bunun cozumu esinizi aldatmak olmamali.

Kuzen zaten kafam o gun iyo degildi demis. Hata yaptiginin farkinda. Bu hataya ısrar niye onu anlamadim. Bosanin madem oyle, ondan sonra ne yapacaksaniz sizin hayatiniz. Ama esinize su an bir sadakat yukumlulugunuz var.

Kuzenception

Hic karmadan ilahi adaletten Allahtan korkmaz misin ? Hemen bu yanlistan vazgec geri dön ve tovbe et .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…