Eşimi aldatiyorum ne yapmam lazım

Bosan, sonra ne halt yersen ye

bunun sorulacağını biliyordum

kızın teyzesi adamın amcası ile evliyse
çocukları 2 tarafın da kuzeni olur.
kendi aralarında akrabalık olması gerekmez.

bunun sorulacağını biliyordum

kızın teyzesi adamın amcası ile evliyse
çocukları 2 tarafın da kuzeni olur.
kendi aralarında akrabalık olması gerekmez.
Onu ben de biliyorum. Ama evliyken kuzeniyle birlikte olan biri, kuzeniyle de evlenmiş olabilir. Kaldı ki bu gerçek bir soru değil, olayın absürtlüğünün bir geri yansıması olarak şaşkınlık ifadesiydi.

Onu ben de biliyorum. Ama evliyken kuzeniyle birlikte olan biri, kuzeniyle de evlenmiş olabilir. Kaldı ki bu gerçek bir soru değil, olayın absürtlüğünün bir geri yansıması olarak şaşkınlık ifadesiydi.
ahaha ya yok bu akrabalık ilişkilerinde gerçekten devreleri yanıyor bazı insanların, çok görüyorum bunu, ondan yazdım
yoksa konudaki en küçük mesele bu.

konu gerçek değildir umarım. çünkü ne dememizi bekliyorsa?

Tum aile “yabanciya gitmesin” demisse

Sülalede duyulup yayılırsa olaya gellll

Allah'ım birde soruyor ya çıldıriciğiiimm

Bosanin ne halt ederseniz edin insan bunu kendine nasıl yakistirir yaa birde soruyorsunuz aldatmanin cinsiyeti yok çok iğrenç

Son zamanlarda bir çok linç konusu açılıyor ,hep yeni üye ve hep böyle konular. Bilerek yapıyorsanız hiç hoş değil gerçekten. buradaki insanlar akıl vermek için yazarken,siz zamanlarını yalan yere çalıyorsaniz yazıklar olsun

Git köprüden atla

Eee kuzen de soğuk davranmaya başlamış. Üçüncü kişiye mi gideceksiniz.

Lütfen eşinden boşan yazık günah ya eşine, boşan da sonra istediğini yap, hiç mi utanma yok ya bide kuzenin miş Allah akıl fikir versin sizin gibilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…