• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi aldatmış mi oluyorum ?

merveguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
176
39
98
Dünden açtım tekrardan kusura bakmayın ikinci konu açtığım için . Ama içim içimi yiyor öle mutsuzum ki . Allah'ım.al canımı diyorum . Ben evlendiğimden beri eşimi kaybetme korkusu yaşadım . Ve obsesif kompulsif bozukluk rahatsızlığın var işyerinde farklı.kisilerden hoşlanıyorum mu acaba diye takıntılarım oldu bu en son ki benden beş yaş küçük biri bir an sempatik gelse al işte sen beğendim hoşlandım diye kahroldum hep çocuk benle kekeleyerek yada gülerek konuşsa al seni yanlış anladı belki de dedim korktum çocukla konuşurken gulesim geliyor bazen sen hoslaniyormusun niye gulesin geliyor diye çok üzülüyorum . Çocuğun yanlış anlaması dan okadar korkuyorum ki Allah kahretsin beni de bu hastalığı da . Eşimi çok seviyorum ve vicdanım suçluluk duyguları o kadar ağır ki ona da anlatdim bunları ama o bunları hastalık görmedi ve benim iyice takıntım artışı ne işe gelmek istiyorum nede yaşamak nolur söyleyin ben eşimi aldattım mi artık dayanacak gücüm kalmadi

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bisey anlamadim yazilardan kendim birlestirdigim kadariyla sanirim size iki gulen konusana karsi biseymi hissediyosunuz sizde aldatiyormuyum diyorsunuz sizinle kekeleyerek konusunca hoslandiginizi anladimi saniyosunuz baskalarindan hoslaniyormusunuz hoslanmiyormusunuzo_O:KK64:
Ben obsesif kompulsif bozukluk hastasıyım aklıma istenmeden düşünceler geciyor

Ben obsesif kompulsif bozukluk hastasıyım aklıma istenmeden düşünceler geciyor
Tedavi goruyorsunuzdur muhtemelen ama kendinizi kafanizi bu konuda sartlandirmayin ve his yonetiminizi kontrol etmeye calisin istemsiz olan aldatmaya yonelik olmayan veya gercek hisler olmayan seyler evet hastaliginizdan kaynaklidir. Eger tedavi goruyorsaniz doktorunuza bunuda soyleyin kisilik bozukluguda olabilir bu cunku sadece okb sonucu boyle karsi cinslere takinti oldugunu sanmiyorum cunku

Bu konuyu dünde açtınız, size birsuru tavsiye verildi. Hayır aldatmış olmuyorsunuz, aldatsaniz bile bu sizin ölmenizi gerektirmez. Tavsiyeleri dinlemediginiz konular açmak yerine sıkı bir tedavi olmanız gerek. Ben pek kimse için endiselenmem ama sizin için endişelendim gerçekten.

Tedavi oluyorum fakat tam düzene giremedim zaten takıntılarim sürekli değişiyor turleri

Lütfen bir devlet hastanesinde üniversite hastanesinde takibe başlayın. Böyle hayat devam etmez. Çalışıyormuşsunuz da. Büyük oaralara gerek yok. Dün de arkadaşlar size bazı videolar önermişti onları izleyin.

Dünden açtım tekrardan kusura bakmayın ikinci konu açtığım için . Ama içim içimi yiyor öle mutsuzum ki . Allah'ım.al canımı diyorum . Ben evlendiğimden beri eşimi kaybetme korkusu yaşadım . Ve obsesif kompulsif bozukluk rahatsızlığın var işyerinde farklı.kisilerden hoşlanıyorum mu acaba diye takıntılarım oldu bu en son ki benden beş yaş küçük biri bir an sempatik gelse al işte sen beğendim hoşlandım diye kahroldum hep çocuk benle kekeleyerek yada gülerek konuşsa al seni yanlış anladı belki de dedim korktum çocukla konuşurken gulesim geliyor bazen sen hoslaniyormusun niye gulesin geliyor diye çok üzülüyorum . Çocuğun yanlış anlaması dan okadar korkuyorum ki Allah kahretsin beni de bu hastalığı da . Eşimi çok seviyorum ve vicdanım suçluluk duyguları o kadar ağır ki ona da anlatdim bunları ama o bunları hastalık görmedi ve benim iyice takıntım artışı ne işe gelmek istiyorum nede yaşamak nolur söyleyin ben eşimi aldattım mi artık dayanacak gücüm kalmadi
Dün açtığınız konuda size öneriler verdik aslında, neden ikinci konu açtınız? Eşiniz size inanmıyormuş. Terapi alın ve eşinizi de seansa sokun. Okb ile ilgili doktorun anlattıklarından sonra sizi suçlamaktan vazgeçeceğini düşünüyorum. Okb tedavi olmadan kendi kendine geçmez, ufak tefek takıntılar neyse de, sizde ki güçlü takıntılar.

Gulben sendromu gibi ( masumlar apartmanı)
bir şey sanırım yaşadığınız.

Asla aldatmadın..aldattın diyen içsesin doğru söylemiyor.o sadece bir düşünce neden bu düşünceye bukadar önem verip büyütüyorsun.izzet güllü nün OKB ileilgili videoları çok ikna edici geldi izlediniz mi hiç? Yalnız siz şuan iyi değilsiniz.psikiyatriye gitseniz durumunuzu anlatsaniz

zihin bu herşeyi düşünebilir. neden üzerinde durayım ki?
üniversitede bir hocam vardı fazla yaş farkı yoktu aramızda ve üniversitede çok konuşurduk,gülerdik. kendi kendime hayaller kurardım hoca bana aşık oluyormuş, büyük bir aşk yaşanıyormuş diye.🤣 neyse yıllar geçti evlendim ve bu hoca geçen instada beni eklemiş. kendi kendime gülümsedim, o günlere döndüm biraz.
şimdi kocamı aldatmış mı oluyorum ben sana soruyum

Gerçekten ilginç bir konu
Nasıl oluyor acaba böyle birşey

Küçükken derin bir ayrılığa şahit oldunuz mu? (anne*-babanın ayrılığı, bu ayrılık fiziksel olmak zorunda değil)
İstenmeyen evlatmıydınız? (Aileniz sizi erkek beklemiş olabilir ya da istemedikleri zamanda doğmuş olabilirsiniz)
Küçükken tacize uğradınız mı? (hatırlayabildiğiniz kadarıyla)
Neden soruyorum. OKB nin kök duyguları vardır , o kök duygular çözümlenmeden okb ye çare bulunmaz.(daha birçok kök duygusu var en önemli 3 ünü sordum.)

Bence hastalık dışında size şeytan vesvese veriyor..
Ve sizin bu hastalığınizdan şeytan faydalanıp eşler arasını açmaya çalışıyor lütfen fırsat vermeyin.

Back
X