• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi aldatmış mi oluyorum ?

aldatmış olsanız ondan hoşlandım mı diye düşünmez ondan hoşlanıyorum derdiniz.

Ayrıca herhangi birine bi insanın hoş biri , güzel biri diye düşünmesi aldatma değildir.

Tedavi oluyorum fakat tam düzene giremedim zaten takıntılarim sürekli değişiyor turleri
Okb altta yatan asıl nedenler çözülmedikçe sadece şekil değiştirir. Muhtemelen hayatınızda baş edemediğiniz duygular var. İyi bi terapiste gitmeniz gerekiyoe

Bence hastalık dışında size şeytan vesvese veriyor..
Ve sizin bu hastalığınizdan şeytan faydalanıp eşler arasını açmaya çalışıyor lütfen fırsat vermeyin.
Kadının baş edemediği psikolojik sorunları var ve tedavi olması lazım. Şeytan ne alaka🤦‍♀️

Kadının baş edemediği psikolojik sorunları var ve tedavi olması lazım. Şeytan ne alaka🤦‍♀️
Vesvese denen bişey var.
Tabiki bayanım rahatsızlığı var.
Nevzat Tarhan in videolarını tavsiye ederim. Çok iyi bir psikiyatrist. Ondan dinlemiştim bu tür rahatsızlığı olanlar vesvese de ona olmayan bişeyi olmuş gibi gösterir diye sohbetinde diyordu . Birçok hastası bundan dolayı olduğunu söylüyordu. Tıbbi olarak araştırmanızı oneirirm. :işsiz:

Dünden açtım tekrardan kusura bakmayın ikinci konu açtığım için . Ama içim içimi yiyor öle mutsuzum ki . Allah'ım.al canımı diyorum . Ben evlendiğimden beri eşimi kaybetme korkusu yaşadım . Ve obsesif kompulsif bozukluk rahatsızlığın var işyerinde farklı.kisilerden hoşlanıyorum mu acaba diye takıntılarım oldu bu en son ki benden beş yaş küçük biri bir an sempatik gelse al işte sen beğendim hoşlandım diye kahroldum hep çocuk benle kekeleyerek yada gülerek konuşsa al seni yanlış anladı belki de dedim korktum çocukla konuşurken gulesim geliyor bazen sen hoslaniyormusun niye gulesin geliyor diye çok üzülüyorum . Çocuğun yanlış anlaması dan okadar korkuyorum ki Allah kahretsin beni de bu hastalığı da . Eşimi çok seviyorum ve vicdanım suçluluk duyguları o kadar ağır ki ona da anlatdim bunları ama o bunları hastalık görmedi ve benim iyice takıntım artışı ne işe gelmek istiyorum nede yaşamak nolur söyleyin ben eşimi aldattım mi artık dayanacak gücüm kalmadi
İlla kadın-erkek & gönül ilişkisi gibi düşünmeyin. Bir kardeş bir abi gibi yaklaşıyorsun diye düşün.

Dünden açtım tekrardan kusura bakmayın ikinci konu açtığım için . Ama içim içimi yiyor öle mutsuzum ki . Allah'ım.al canımı diyorum . Ben evlendiğimden beri eşimi kaybetme korkusu yaşadım . Ve obsesif kompulsif bozukluk rahatsızlığın var işyerinde farklı.kisilerden hoşlanıyorum mu acaba diye takıntılarım oldu bu en son ki benden beş yaş küçük biri bir an sempatik gelse al işte sen beğendim hoşlandım diye kahroldum hep çocuk benle kekeleyerek yada gülerek konuşsa al seni yanlış anladı belki de dedim korktum çocukla konuşurken gulesim geliyor bazen sen hoslaniyormusun niye gulesin geliyor diye çok üzülüyorum . Çocuğun yanlış anlaması dan okadar korkuyorum ki Allah kahretsin beni de bu hastalığı da . Eşimi çok seviyorum ve vicdanım suçluluk duyguları o kadar ağır ki ona da anlatdim bunları ama o bunları hastalık görmedi ve benim iyice takıntım artışı ne işe gelmek istiyorum nede yaşamak nolur söyleyin ben eşimi aldattım mi artık dayanacak gücüm kalmadi
Bayağı ilaçlı tedavi gerektiren bir durum gibi görünüyor... acilen psikiyatriste gidin.

Burda 2. Konu acacagina doktore git bacim ya.

ilaç tedavisi görüyorsunuz sanırım, buna ek olarak terapiye de başlasanız. denizbenimadim denizbenimadim ın da dediği gibi alttaki nedenler çözülmeden tedavi olmaz sadece biraz sesi kısılır. ihmal etmeyin kendinizi, burada da vakit kaybetmeyin. BDV hayat tecrübesi için iyi olabilir ama sizin uzman desteğine ihtiyacınız var. buralarda zihninizi karıştırmayın

Vesvese denen bişey var.
Tabiki bayanım rahatsızlığı var.
Nevzat Tarhan in videolarını tavsiye ederim. Çok iyi bir psikiyatrist. Ondan dinlemiştim bu tür rahatsızlığı olanlar vesvese de ona olmayan bişeyi olmuş gibi gösterir diye sohbetinde diyordu . Birçok hastası bundan dolayı olduğunu söylüyordu. Tıbbi olarak araştırmanızı oneirirm. :işsiz:
Nevzat Tarhan’ı tanıyorum. Ünlü bir psikiyatrist ve inancı yönünde manevi yönünün de güçlü olduğunu vurguluyor ancak umarım şeytanla açıklama yaparak ilerlemiyordur

Ben bisey anlamadim yazilardan kendim birlestirdigim kadariyla sanirim size iki gulen konusana karsi biseymi hissediyosunuz sizde aldatiyormuyum diyorsunuz sizinle kekeleyerek konusunca hoslandiginizi anladimi saniyosunuz baskalarindan hoslaniyormusunuz hoslanmiyormusunuzo_O:KK64:
Bende anladıysam arap olayım 🙄

Dusunceler gelir giderler, biz eyleme doktuklerimizden sorumluyuz
Okb olmaniz o düşünceleri kontrol edemeyeceginiz anlamina gelmez
Mesela neden baska erkekleri düşünüyorsunuz? Neden dusuncenize baska erkekler geliyor da baska takintilar gelmiyor?
O düşüncelerin üzerine daha cok dusunmek yerine, baska mesgaleler bulmaya calisin
Tedavi oluyorsunuzdur diye düşünüyorum lütfen terapileri aksatmayin, varsa ilaclariniz kullanin.
Uzmanlar sizi iyi etmek ister ama siz de iyi olmayi isteyip cabalamasiniz.

aldatmanın çeşitleri olsada, fiziksel olarak cinsel birliktelikle olur benim bildiğim... sana açıklama yapmayacam, banada takılma sonra... :D ama her sana bakanında, her senin baktığının da bir anlamı olmaz... ona kalırsa vay geldi başına işi bırak sokağa çıkamazsın... yok arkama baktı yok önüme baktı yok gözüme baktı... sen bir yere bakma önüne bak... sadece bi_fikir

Eğer yanlış hatırlamıyorsam daha önce de konu açmıştınız ve eşinizle de bu durumu paylaşmıştınız değil mi?Çalışan bir kadınsınız sosyal hayatın içindesiniz lütfen gidin ve destek alın . En sonunda ya siz kendinize ya da eşiniz size bir şey yapacak. Lütfen ihmal etmeyin.

Sen evdeki televiziyonu da kaldir.Ne olur ne olmaz,sansa birakma..Sonra Zeki Muren'de bizi goruyor mu diyerek endise edersin.

Kardeşimde okb olduğu için yanlış yapıyorsun diyebilirim
Sürekli onay beklemek sana iyi gelmeyen birşey sende biliyorsun, sürekli sormak insanlardan onay almak senin kafanda bu konuyu bitirmek yerine sarpa sardırıyor
Kendi iyiliğin için doktorunun tavsiyelerini yap, aslında en iyi ilaç sosyalleşmek ama pandemiden sonra artık
Kendine hobi bul bsy yap

İnsanın aklına en olmadık, en pis, en iğrenç şeyler gelebilir.

Benim terapist mi soylediydi bi yerde mi dinledim okudum bilmiyorum.

En temiz, en iyi kişilerin aklına kötülük daha çok gelirmiş. Çünkü onlar beyaz bi sayfa olmaya çalışırlar o kadar korkarlar kötü olmaktan. Bu yüzden takıntılı olurlar. Obsesifler bembeyaz bir sayfa olmak ister. Siz de muhtemelen eşinize çok sadık birisiniz o kadar korkuyorsunuz ki ilişkinizi bozacak bi hata yapmaktan korkunuz gelip gelip size kendini hatırlatıyor. Aldatmak filan istemiyorsunuz kimseden hoşlandığınız yok üzülmeyin.

Bir aralar rüyamda inanılmaz korkunç çocuğa hayvana işkence istismar konusu görüyordum. Bunları ben yapmışım benim evimden bu şekilde yaptığımı ispatlayan kasetler çıkmış. Kabuslar korkunçtu her seferinde çok korkarak ve tiksinirek uyanıyordum. Ve korkuyordum acaba ben kötü biri miyim ben gizli sadist miyim sapık miyim ruh hastası miyim diye.

Doktor demişti ki kötü olmaktan zarar vermekten o kadar korkuyorsun ki o kadar çok iyi olmaya çalışıyorsun ki bilincaltin sana kötülüğün en kötüsünü gösteriyor. Sonra geçti bu rüyalar terapiye filan gittim gidiyorum.

Sizin gibi bir arkadaş daha vardı burda OKB ve işyerindeki kere bakınca aldatmış uyormuyum diye onun konularını okuyabirsiniz
Tedavinizi sıkı devam ettirin

Back
X