merhaba arkadaşlar.bazen düşünüyorum ve isyanlarda buluyorum kendimi bazen düşünüyorum rabbime şükrediyorum daha kötü halde olmadığım için.gerçi yaşadıklarımdan daha kötüsü olurmu onuda bilemiyorum. size kısaca bahsedeyim ve yorumlarınıza gerçekten ihtiyacım var.ben 1 senelik evliyim eşim ilk evlendiğimiz günden itibaren alkol kullanıyor daha öncedende kullanıyormuş tabiki ben görücü usulüevlendim ve evlenmeme az bir zaman kala alkol ve sigara kullandığını öğrendim.evlendiğimiz ilk günden itibaren alkol şiddet gördüm eşimden buda yetmezmiş gibi ailemede saldırdı babama anneme hakaretler etti babamlar bikaç kez eşimi affetti çünkü ben ayrılmak istemiyordum neden diye soracaksınız çünkü ben çok duygusal bir insanım kendimi toparlayamamaktan korktum ayrılınca.her defasında söz verdi bi daha içmicem tiksiniyorum artık içkiden dedi ama sonra gene içti.en sonda yine içti ve bir olay daha yaptı bende boşanma davasıaçtım ailemde boşanmamı istiyordu artık.başvurduğumda adliyeye adlitatile bikaç gün vardı.mhkeme günümüz gelmeden barıştık tekrar özür diledi içmicem dedi ben inanmadım ama affettim çünkü bayrama az kalmıştı.barıştık sonra gene içmeye başladı hala içiyor ve hergn içiyor.ben şimdi ne yapayım?onu içkiden nasıl vazgeçirebilirim yada ne yapmalıyım ben bilmiyorum kafam çok karışık yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...
Alkol bağımlılığı kişinin tek başına kaldırabileceği bir yük değildir.
Tedavi olması şart!
Allah sabır versin öncelikle size..
içki içen insanla uğraşmak zordur gerçektende. umarım kaba kuvvet uygulamıyordur eşiniz size.
genelde yaş kemale erince bırakırlar içkiyi ama sizi kaybedeceğini anlarsa belki de bırakır..
çok söledim tedavi olmasını ama kabul etmior ben alkolik değilimki diyor.ne yapacağımı şaşırdım
buffy2 cvbınız için teşekkür ederim öncelikle.ailem benim arkamda çok durdu boşan gel kurtul dedi.ama ben hep geri döndüm.en sondada bu sefer boşan dediler 1 ay kadar ayrı kaldık sonra barıştık şimdi ailem son bikez daha affettiler onu ama bana bu sefer son bir daha senin arkanda durmayacağız diyolar.babam bi daha aynı olaylar olursa katil olacam artık bıktım diyor.onlara gitsem ayrı dert hergün laflrını dinliyorum evli kalsam içkili bi insanla uğrsşıyorum onu çekiyorum ortada kaldım başımı alıp uzaklara gitmek istiyorum kimseye haber vermiyim diyorum biraz param var hayatımı kurarım diyorum ama sonra vazgeçiyorum
yaşadıklarımı kimseye anlatmıyorum anlatamıyorum utanıyorum
boşndıktan sonra toparlanabilirmiyim diye dşünüyorum ruh halim nasıl olur beni ne bekler bunu düşünüyorum korkuyorum.yoksa sevgimden flan değil içimde sevgi yok çünkü evliliğimin 2.günü dayak yedim o günden sonra hayatımda çok şey değişti
İçimi yaktınız...
İnanın boşandıktan sonra şimdikinden daha kötü olmayacaksınız.
Aileniz arkanızdaymış,dayak yediğiniz alkolik bir adamı neden çekiyorsunuz, neden daha kötü olacağınızı düşünüyorsunuz?:44:
senin utancağın bişey yok canım. kocan utansın.
bence boşanmalısın. değişir diye bekleme. değişmicek.
ömrünü bu adamdan dayak yiyerekmi geçiriceksin?
bende eski erkek arkadaşımdan arada dayak yiyordum. büyük salaklıktı. ayrılırsam kaldırabilirmiyim diyordum.
ayrılınca çok ta iyi oldu. hayata döndüm. karşımada iyi biri çıktı şimdi nişanlıyım. mutluyum Allaha şükür.
cesaretli olmadığın sürece mutsuz olmaya mahkumsun. seni seven kişi emin ol sana el kaldırmaz.
ilerde Allah korusun daha kötü şeyler de olur. haberlerde görüyoruz eşini ailesini öldürüyorlar. Allah korusunn.
Korkma kararını ver ve arkasında dur.
kazanan sen olursun.
boşandıktan sonra duygusal anlamda çökmekten korkuyorum.her insan binbir hayalle evleniyor herkesin beklentisi var evlilikten ama benm yaşadıklarımı allah kimseye vermesin.hep düşünüyorum elalem ne der acaba yada boşandıktan sonra rahatda olamambaba evinde zoruma gider.o yüzden kotkuyorum bunalıma girmekten
boşandıktan sonra duygusal anlamda çökmekten korkuyorum.her insan binbir hayalle evleniyor herkesin beklentisi var evlilikten ama benm yaşadıklarımı allah kimseye vermesin.hep düşünüyorum elalem ne der acaba yada boşandıktan sonra rahatda olamambaba evinde zoruma gider.o yüzden kotkuyorum bunalıma girmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?