eşimi anlayamadım

konuda eş kişisi msj atıp evlendim yazma demiş...
iki kadına da aranılan erkek imajı çizmeye çalışmış
konuya açıklık getirmiş konu sahibi eski sevgili iplemiyormuş zaten
Onu diyorum işte kadın birşey yazmıyor ki adam salak. Tövbe tövbe

Uzun süre yazmasını beklemiş. Evlenince aklına gelmiş, bunca sene bekledim yazmadı şimdi evliyken yazıp aklımı bulandırmasın, evlendiğimi yazayım demiş.
Eski sevgiliyi unutamamak, aşkından ölmek, sonsuza kadar sevmek anlamına gelmez. Bazen kapanmamış hesaplar olur, gururu incinmiş olur, bana dönsün reddeden ben olayım durumu olur. Olur da olur yani. Kimse Romeo Jüliet değil, bitti diye ilişkilerini kutsal sanmayın. Adam aynı adam, ne yaşamış olabilir ki ? İnsanların ilişkilerdeki tavrı genellikle aynıdır, kişiye özel değildir.

oLabilir eşimi hiç çozebilmiş degilim

Mune sormuş, ama cevapsız kalmış. Nasıl evlenmeye karar verdiniz?

Ortak zevkleriniz, sohbetiniz var mıydı? Onu yeterince tanıyor muydunuz? Belki siz biraz heyecan katabilirsiniz bu ilişkiye. Hiç mi ihtimal yok?

Acaba önceden de msjlasiyorlar miydi ?
Belki sadece sen o msji gordün.msjin öncesi de vardı belki

Durup dururken yazma demesi saçma

Demekki msjlasiyorlarmis ki artik yazma demis

uzak
Mune sormuş, ama cevapsız kalmış. Nasıl evlenmeye karar verdiniz?

Ortak zevkleriniz, sohbetiniz var mıydı? Onu yeterince tanıyor muydunuz? Belki siz biraz heyecan katabilirsiniz bu ilişkiye. Hiç mi ihtimal yok?
uzaktan akrabayız. faceden konuşmaya başladik. mesajlarda iyiydi herşey . uzak illerde oldugumuz icin toplamda iki kere yüz yüze görüştük

uzak

uzaktan akrabayız. faceden konuşmaya başladik. mesajlarda iyiydi herşey . uzak illerde oldugumuz icin toplamda iki kere yüz yüze görüştük
Ne kadar süredir evlisiniz? Maddi durum iyi mi? Önümüzdeki hafta sonu için şehir dışı güzel bir gezi ayarlasınız..yiyin, için gezin tozun...sonra uygun bir zamanlamada seni evde hep durgun görüyorum, canını sıkan bişey mi var , hayattan hiç zevk almıyorsun sanki gibisinden konuya girin. Belki dökülür derdi ne...

daha önce çok sordum hic bir derdim yok diyor o konu hakkinda da sordum onu unuttum diyor

yazdigını sonradan itiraf etti cünkü engelleme tarihibden şüphelendim üstune gittim. iki senedir konuşmadik ama yine korktum yazmasindan diyor mantiğim almadi

İki senedir yazmayan insan neden üçüncü sene yazmaya karar versin bence o kıza evlendigini bilsin sırf onun canı acisin diye yazmış olabilir ben öyle düşündüm nedense

Sizi üzmek istemem fakat bu kiz olmasa bile eşiniz size aşik felan değil. Yani sizin ile gezmek istemiyor, şakalaşmak yok, hayat paylaşmak yok.

Siz bunu bilerek evlenmedinizmi? Yani flört yaşamadan, sirf aileler uygun görüyor diye evlenirsen elbette böyle olur. Iki yabanci beraber yaşiyor.

Şimdi ne istediğinize bağli. Eğer iyi bir ev arkadaşi, beraber çocuk büyütebilecegin bir arkadaş istiyorsaniz evliliğe devam edin.

Yok ben hayati paylaşmak istiyorum, sevip, sevilmek, aşk yaşamak istiyorum diyorsaniz boşanin ve cidden aşik oduğunuz ve sizede aşik olan biri ile evlenin.

Buna benzer bir şey yaşadım. Eşim eski sevgilisinden ayrılır ayrılmaz hatta daha ayrılmadan (haberim yoktu sonradan öğrendim) benimle çıkmaya başladı. Kızla ayrıldı olaylı bir şekilde daha sonra. O zamanlar sosyal medya hesaplarımız vardı. Sosyal medya üzerinden benimle gezdiği zamanlarda paylaşımlar yapardı altına notlar düşerdi. Nişanlıyken mail adresini incelediğimde kızla çıktığı dönemdeki maillerini okudum. Bir baktım ki benimle gezdiği zamanlarda paylaştığı fotoğrafın altına yazdıkları kızın da üstüne alınabileceği türden şeyler. Yani eşim bana özel şey bunlar o üstüne alınacak diye yazmasa mıydım dedi falan ama ikna olamadı kalbim. Bir de insan sevgi dolu mesajlarını da okuyunca kolay kolay atlatamıyor. Baya bir takıntı yaptım, kendimi parçaladım en mutlu olmam gereken zamanlarda bile şüphe duydum acaba unuttu mu niye böyle yaptı falan diye... Kendi kendime her şeyden bir anlam çıkarmaya başladım çünkü eşimin eski kız arkadaşıyla her şeyden bir anlam çıkarmışlığı vardı. Uzun zaman etkisinden kurtulamadım psikolojim bozuldu! Yani şüphe insanın içini kemiren birşey ve size zarar veriyor. En iyisi hiç kurcalamadan olduğu gibi kabul edip geleceğe bakmak... Belki eşinizin yapısı budur, belki sessizdir zaten karakteri budur. Öncesinde de iki kez biraraya gelmişsiniz tam tanıyamadan evlenmişsiniz. Burada bir arkadaşın dediği gibi terkedilmişse hırs yapıp evlendim yazmak istemişte olabilir. Yazdı diye sizi sevmediğini onu unutamadığını düşünmeyin. Aklınıza geldikçe başka şeyler düşünün. Yeni evlenmişsiniz mutlu olun inşallah...

Burada 6 yil cikipta sonrasinda evliliginden memnun olmayanlarida gorduk. Bir insanin basireti baglanirsa ne kadar isterse istesin taniyamaz karsisindakini. Nasip meselesi. Bu olay bence hos degil, mesaj atmasina gerek yoktu kiz rahatsız etmediği sürece. Ama büyütmenize gerek yok. Eşiniz size değer veriyor ve sevdiğini söylüyorsa ona güvenin. Biten ilişkilerden sonra hele aradan 2 yıl geçtikten sonra kimsenin içi ilk zamanlardaki gibi yanmaz. Eski hisleri de olmaz. Rahat olun Allah'ın izniyle sizi güzel bir ömür bekliyor :)

Gorucu usulu evlenmissiniz sevgili olmamissiniz.

Eh bu durumda kocaniz size asik olmamis belki de sevmemis bile olabilir.

Yani begenmistir kafasina yatmistir evlenmistir.

Bunu siz de kabul ediyorsunuzdur sanirim.

Kocanizin durduk yere karsi tarafa.evlendim yazma..demesini anlamadim.

Acaba yazisiyorlar miydi da kiza engel koydu?
Tuhaf

Yazsın diye yazma demiş,gayet açık.Kafaları gerçekten çalışmıyor.Benim eski sevgilim de yazdı durdu sürekli engelledim,hiç muhatap olmadım.Yazsın diye yaptığı çok belli malesef.

Kocaların çoğu öyle..

Peki siz eşinizi seviyor musunuz? Ciddi anlamda soruyorum , yani severek mi evlendiniz yoksa mantığınıza uyunca kalbinize de uyduru mu verdiniz? Zor bir şey yaşıyorsunuz ama geçmişteki hayaletlere takılmayın derim.Yeni şeyler inşa etmeye çalışın.Anılar biriktirin , hayatınızı güzel yaşayın.Ha bunu eşinize eski sevgilisini unutturmak için yapın demiyorum(belki de unutmuştur zaten , sadece şüpheleniyorsunuz şu anda) Bunu kendi yuvanız , eşiniz ve sizin için yapın.Hayatınızı güzelleştirin , o zaman kimse olmayan birini unutamamazlık edemez diye düşünüyorum.

daha önce çok sordum hic bir derdim yok diyor o konu hakkinda da sordum onu unuttum diyor
Sürekli sorup da eşinize o kişiyi hatırlatmayın derim bir de.Sorduğunuzda evet unutmadım unutamadım diyecek hali yok zaten.Sormanızın hiçbir faydası yok bu durumda.Sorduğunuzda o anda unuttuysa bile hatırlatıyorsunuz.

Eski sevgiliye atılan mesajdan ziyade, eşinizin size karşı tavırları daha can sıkıcı.
Ama kadınlar hissettikleri şeyde pek yanılmazlar.
Yani hislerinize güvenin.
Fakat zamanda tanıyın bence düzelecek mi görün.

evet severek evlendim. elimden geleni yapiyom şakalaşiyom takılıyom ilgileniyotum ama yine ayni hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…