- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.073
- 798
- 33
- Konu Sahibi mtlmtsz_566
-
Onu diyorum işte kadın birşey yazmıyor ki adam salak. Tövbe tövbekonuda eş kişisi msj atıp evlendim yazma demiş...
iki kadına da aranılan erkek imajı çizmeye çalışmış
konuya açıklık getirmiş konu sahibi eski sevgili iplemiyormuş zaten
oLabilir eşimi hiç çozebilmiş degilimUzun süre yazmasını beklemiş. Evlenince aklına gelmiş, bunca sene bekledim yazmadı şimdi evliyken yazıp aklımı bulandırmasın, evlendiğimi yazayım demiş.
Eski sevgiliyi unutamamak, aşkından ölmek, sonsuza kadar sevmek anlamına gelmez. Bazen kapanmamış hesaplar olur, gururu incinmiş olur, bana dönsün reddeden ben olayım durumu olur. Olur da olur yani. Kimse Romeo Jüliet değil, bitti diye ilişkilerini kutsal sanmayın. Adam aynı adam, ne yaşamış olabilir ki ? İnsanların ilişkilerdeki tavrı genellikle aynıdır, kişiye özel değildir.
uzaktan akrabayız. faceden konuşmaya başladik. mesajlarda iyiydi herşey . uzak illerde oldugumuz icin toplamda iki kere yüz yüze görüştükMune sormuş, ama cevapsız kalmış. Nasıl evlenmeye karar verdiniz?
Ortak zevkleriniz, sohbetiniz var mıydı? Onu yeterince tanıyor muydunuz? Belki siz biraz heyecan katabilirsiniz bu ilişkiye. Hiç mi ihtimal yok?
işte onu da bilmiyorumAcaba önceden de msjlasiyorlar miydi ?
Belki sadece sen o msji gordün.msjin öncesi de vardı belki
Durup dururken yazma demesi saçma
Demekki msjlasiyorlarmis ki artik yazma demis
Ne kadar süredir evlisiniz? Maddi durum iyi mi? Önümüzdeki hafta sonu için şehir dışı güzel bir gezi ayarlasınız..yiyin, için gezin tozun...sonra uygun bir zamanlamada seni evde hep durgun görüyorum, canını sıkan bişey mi var , hayattan hiç zevk almıyorsun sanki gibisinden konuya girin. Belki dökülür derdi ne...uzak
uzaktan akrabayız. faceden konuşmaya başladik. mesajlarda iyiydi herşey . uzak illerde oldugumuz icin toplamda iki kere yüz yüze görüştük
daha önce çok sordum hic bir derdim yok diyor o konu hakkinda da sordum onu unuttum diyorNe kadar süredir evlisiniz? Maddi durum iyi mi? Önümüzdeki hafta sonu için şehir dışı güzel bir gezi ayarlasınız..yiyin, için gezin tozun...sonra uygun bir zamanlamada seni evde hep durgun görüyorum, canını sıkan bişey mi var , hayattan hiç zevk almıyorsun sanki gibisinden konuya girin. Belki dökülür derdi ne...
yazdigını sonradan itiraf etti cünkü engelleme tarihibden şüphelendim üstune gittim. iki senedir konuşmadik ama yine korktum yazmasindan diyor mantiğim almadi
Kocaların çoğu öyle..ikimiz uzaktan akrabayiz ve isteyerek evlendik. ama sevgililk dönemi yaşamadik. uzun yıllardir sevdigi unutamadigi eski sevgilisi olmuş unuttum diyor ama evlendikten sonra faceden ben evlendim yazmak istersen yazma diye mesaj atmiş . halbuki eski sevgilisi rahatsiz etmemiş oyle anlatiyor. neden o mesaji atti anlamiyorum. benimle çok şakalaşmaz üzerime düşmez ama cok saygilıdır. gezelim demesem kendi gezmeye gidelim demez. hayat enerjisi hiç yok gibi yani beni gercekten seviyor mu ona bile emin değilim çok kötü hissediyorum. sorarsam beni sevdigini söylüyo kötü davranmiyor ama oylesine yaşiyor gibi hayati benimle
Sürekli sorup da eşinize o kişiyi hatırlatmayın derim bir de.Sorduğunuzda evet unutmadım unutamadım diyecek hali yok zaten.Sormanızın hiçbir faydası yok bu durumda.Sorduğunuzda o anda unuttuysa bile hatırlatıyorsunuz.daha önce çok sordum hic bir derdim yok diyor o konu hakkinda da sordum onu unuttum diyor
evet severek evlendim. elimden geleni yapiyom şakalaşiyom takılıyom ilgileniyotum ama yine ayni herseyPeki siz eşinizi seviyor musunuz? Ciddi anlamda soruyorum , yani severek mi evlendiniz yoksa mantığınıza uyunca kalbinize de uyduru mu verdiniz? Zor bir şey yaşıyorsunuz ama geçmişteki hayaletlere takılmayın derim.Yeni şeyler inşa etmeye çalışın.Anılar biriktirin , hayatınızı güzel yaşayın.Ha bunu eşinize eski sevgilisini unutturmak için yapın demiyorum(belki de unutmuştur zaten , sadece şüpheleniyorsunuz şu anda) Bunu kendi yuvanız , eşiniz ve sizin için yapın.Hayatınızı güzelleştirin , o zaman kimse olmayan birini unutamamazlık edemez diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?