- Konu Sahibi mtlmtsz_566
-
Mantikli bir taktik ama hersey cikmaza girdiginde bu durum karsisindaki insana bir yerde koz vermis olabiliyor.Nabza gore serbet yapilabilir bi sureHatasını yüzüne vur ve ilgisiz ol.
Sevgin bitmiş gibi davran.
Zor her zaman daha çekici gelir.
Eyvah karımın ilgisini kaybediyorum diye panikler de aklı başına gelir belki.
Karşı tarafın umut bağlaması şöyle dursun. umrunda bile değil bana kalırsa.eskiyi bıraksanız daha iyi olur...
evli oldugunu belirtmiş karşı tarafa ümit baglamasın diye demek ki..
bir de bu erkeklerin beyni nasıl işliyor anlamıyorum
yazdıklarını neden silmezler silecek zekaya sahip mi degiller acaba
Kendi mantığıyla yaziyim benim 7 yıllık bir ilişkim oldu aileler istemediği için ayrıldık mecburen ben uzaktan bi akrabam la severek evlendim o da amcasının kızıyla evlendi ailesi öyle istediği için ben eşimi çok seviyorum ama eski sevgilime evlenirken msj attım ara ara arıyordu o daha evlenmetmişti nisanlandigimi söyledim aramasin bidaha diye esimde biliyor eski sevgilimi biz sevgiliyken görmüştü eskiden suan eski sevgilimi çok iyi bi insan olarak seviyorum ama aşk anlaminda değil ara ara bakarım karısına çocuğuna resimlerine yani, ama bu eşimi sevmediğim aldattığım anlamına gelmiyor sadece meraktan belki eşinde öyle yapmistir ama eşini en iyi sen bilirsin tabi karaktersizse başka niyeti olabilir değilse benim gibi düşünmüşte olabilir sonra tekrar yazmadiysa sıkıntı yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?