eşimi anlayamadım

Bizde evlenmeden önce uzak yerlerdeydik genelde internet ve telefonda görüştük tıpkı sizin gibi birkaç kez yüzyüze görüşebildik evlenince ilk etapta bizde bi tutulduk bende dahil bazen elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırırdım ama zamanla insan alışıyor eşim çok yoğun çalışmasına ve çok yorulmasına rağmen bana da zaman ayırırdı ama bence 1 yıl bekleyin gözlemleyin

Eski sevgilisine evlendim diye mesaj atmasının Türkçesi : “ Bak ben evlendim aslında seninle evlenmek istiyordum. Seni unutamadım.” demektir. Sizi üzmek istemem gerçek bu. Senden ayrılmak istememesinin de sebebi sana alışmış ve evli olmanın avantajları.

zor bir durum ama kendinizi zorla sevdirmeye çalışmayın bence..kendiniz olun,doğal olun sizinle evlendiğine göre kendi de içinde bir savaş veriyor...unutmak için..sizi iyi davranmasından,sizi kırmamasından belli ...size sabırlar diliyorum

Allah yardimciniz olsun sevgisiz ilgisiz insanla olabilmek gercekten zor..Baskasini unutmak icin evlenmek..Hem kendini hem karsindakini yakmak degil midir? Ilgisi hoslantisi olmustur muhakkak aci ama sevdigi insana kayitsiz kalabilmesi bir insanin imkansiz..Sevgisiz insanla da isiniz daha zor..Ilgisini cekmeye calissaniz mesela..Nelerden hoslanir neler cazip gelir? Gerci boyle adamlar icin fedakarlik yapmak ne derece dogru ama en azindan vicdanen rahat olursunuz..

Hatasını yüzüne vur ve ilgisiz ol.
Sevgin bitmiş gibi davran.
Zor her zaman daha çekici gelir.
Eyvah karımın ilgisini kaybediyorum diye panikler de aklı başına gelir belki.

Hatasını yüzüne vur ve ilgisiz ol.
Sevgin bitmiş gibi davran.
Zor her zaman daha çekici gelir.
Eyvah karımın ilgisini kaybediyorum diye panikler de aklı başına gelir belki.
Mantikli bir taktik ama hersey cikmaza girdiginde bu durum karsisindaki insana bir yerde koz vermis olabiliyor.Nabza gore serbet yapilabilir bi sure

Eşiniz belliki teselliyi sizde buldu ve ben şu an sizi sevdiğini düşünüyorum. Ha aşık değildir orası bambaşka ama sizi sevmese size karşı iyi olmazdı. Eğer ayrılmayacaksınız bu konuyu daha fazla kurcalamayın bence.

Kendi mantığıyla yaziyim benim 7 yıllık bir ilişkim oldu aileler istemediği için ayrıldık mecburen ben uzaktan bi akrabam la severek evlendim o da amcasının kızıyla evlendi ailesi öyle istediği için ben eşimi çok seviyorum ama eski sevgilime evlenirken msj attım ara ara arıyordu o daha evlenmetmişti nisanlandigimi söyledim aramasin bidaha diye esimde biliyor eski sevgilimi biz sevgiliyken görmüştü eskiden suan eski sevgilimi çok iyi bi insan olarak seviyorum ama aşk anlaminda değil ara ara bakarım karısına çocuğuna resimlerine yani, ama bu eşimi sevmediğim aldattığım anlamına gelmiyor sadece meraktan belki eşinde öyle yapmistir ama eşini en iyi sen bilirsin tabi karaktersizse başka niyeti olabilir değilse benim gibi düşünmüşte olabilir sonra tekrar yazmadiysa sıkıntı yok bence

Büyük ihtimal eski sevgilisi eşinizden ayrılmış ve bu ona çok dokunmuş, aklından atmamış ki sen bıraktın ama bak ben evlendim bile diyerek kadının aklına karpuz kabuğu düşürmeye çalışıyor.. Ama çok basit hareketler bunlar. Eminim kadının umrunda olmayacaktır.Görünen o ki öbür kişiden umudu kesince size yönelmiş. Başka bir kadını mutlu etmediği için de sizi üzmüyor. Çünkü erkekler başka bir kadını mutlu ederlerse digerini üzermiş..

Karşı tarafın umut bağlaması şöyle dursun. umrunda bile değil bana kalırsa.

Şu konuları neden hortlatıyorsunuz?

Madem hortlamış konu bi kaç satır da ben yazayım.

Eşinizin aklı eski sevgilisinde, eski sevgilisi sizden daha değerli. Eğer kızdan yüz bulsaymış emin olun sizle evlenmezmiş. Sevgiden ötürü sizinle ihtiyaç evliliği yapmışa benziyor.

Neden bakıyorsunuz? Sonuçta geçmişe bir özleminiz yok ve eşinizi seviyorsanız bakmanın mantığı nedir? Anlamak için soruyorum gerçekten. Burdan görünen içinizde birşeylerin ukte kaldığı için bakıyorsunuz gibi, yani onla evlenseniz daha mutlu olacakmışsınız gibi görünüyor. Gerçekten sizin bakış açınızı anlamak için soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…