eşimi anlayamıyorum lütfen yardım.

narkozcufree

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
24
0
0
İstanbul
yaklaşık olarak 3.5 yıllık evliyiz ama açıkcası hala eşimi çözebilmiş değilim??? flört ederek,severek evlendik.2 günden beri aramız kötü. çok ilgisiz mesela bugün istanbul a il dışından geldim ne aradı ne sordu saat 18.00 gibi ben telefon açtım sitem ettim sen yaşıyor musun insan karısını hiç mi merak etmez dedim. ufak şeyleri sorun yapıyorsun cevabını aldım.moralim çok bozuk o başka odada bilgisayar başında bende burda sizlerleyim kızlar :(((((

Kadınlar her daim ilgi bekliyor ama yok maalesef!
Genelleme yapmayayım çoğu erkek evlendikten sonra ilgisini azaltıyor
Bence buna göre yaşamayı öğrenmekten başka çare yok
Söylene söylene düzeltilcek bir durum olduğunu sanmıyorum

acaba beni sevmiyor mu diye düşünüyorum bazen

seni sevmese neden evli kalsın ki..geçici süreçtir belki sen konuş anlat bak kalbimi kırdın eşinim ben senin il dışından geldim hiç mi merak etmedin beni de ama tatlı tatlı söyle...
bi hatasını yakalamadıysan sevgisini anlıyorsan davranışlarından sorun yoktur..herkes bazen yalnız kalmak ister derdi varsa konuştur her insan paylaşmaz benimki mesela paylaşmazsa catlar rüyasını dahi anlatır...ama ilk zamanlardan sonra cok yol aldık hep ben iteledim alıştırdım onu evliliğe,artık ben yollasam o dışarı cıkmıyor,eskiden yani ilk aylar cok cıkard ıhatta baska odaya gider kitap okurdu,balkona cıkar 2saat gelmezdi ben giderdim bi çayla şimdi sofra topluyorum cabuk gel hadi diyor 15dakika mutfaktaysam yanımda oturuyor sıkılıyoryalnızsa, her sey senin elinde...

yaklaşık olarak 3.5 yıllık evliyiz ama açıkcası hala eşimi çözebilmiş değilim??? flört ederek,severek evlendik.2 günden beri aramız kötü. çok ilgisiz mesela bugün istanbul a il dışından geldim ne aradı ne sordu saat 18.00 gibi ben telefon açtım sitem ettim sen yaşıyor musun insan karısını hiç mi merak etmez dedim. ufak şeyleri sorun yapıyorsun cevabını aldım.moralim çok bozuk o başka odada bilgisayar başında bende burda sizlerleyim kızlar :(((((

cok inceyiz,cok ince dusunuyoruz ve yoruyoruz rahat olursak onlarida sikmamis oluruz,paranoya yapmayiz bunalmayiz...vs.

Yeniden yakinlasmanin yollarini aramalisin. Esinin yapmaktan, gormekten, duymaktan ve hatta yemekten hoslandigi seyleri biliyorsan çalismalara basla:)
Film seviyorsa biletleri ayarlayip onu sinemaya davet et. Bir gun romantik bir aksam yemegi ve ardindan minik surprizler hazirla vs vs.

Kisacasi iliskiyi yeniden hareketlendirip, birbirinizi kesfedecek zaman ve olaylari ayarlamaniz lazim. Bunun için çozumler uretmelisin. Aksi halde iyice uzaklasmak var isin sonunda.

Çoğu genç evliler eşine kahvaltı hazırlamıynr,evde yemek pişirmiyor bir emek yok ,tatlı gülüş sıcaklık yok , bundandır belki?

ne yapabilirsin bilmem de bir tek yapmaman gerekeni söyleyebilirim.sakın,benimle niye ilgilenmiyorsun niye soğuksun gibisinden sorular sorma bu konuda konuşma.inan hiçbir işe yaramaz daha da uzaklaştırır.nedense erkekler bu soruları hiç sevmezler.çünkü böyle davrandıklarında çoğunlukla sebebsizdir.canları istediği için böyle davranmışlardır.biz sorup üstüne gidince de verecek cevapları olmadığından ya sana öyle gelmiş derler yada sinirlenip böyle şeyler sorma diye bağırırlar.kaçarlar kısacası.bi de üstüne üstlük önemsendiklerini de görünce kendilerini birşey sanarlar.

Back
X