• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi anlayamıyorum!

Kızım sen cahilmisin sahipsizmisin Bu adamın sana bunu aypmaya ne hakkı var:19: Bırak telefonda ne gizlediğini öğrenmeyide Sana davranışlarına bak Manyakmı bu adam Ailen bişey demiyomu buna Yapma etme Tamam bizde senin yolundan geçtik aman huzurumuz kaçmasın dedik Hep sustuk AMa bu devenin nalı Yok artık Kendine azıcık saygın olsun Kocandır tamam ama buna daha ne kadar dayanabilirsin Kadınlığını kullan sana bunu yapmasına izin verme Çok sinirlendim ama:47: böylede olmazki Buna bi çözüm bul Biraz sesin çıksın Asi ol demiyrm ama hakkını savun​

Gitmeye neden cesaret edemiyorum.. Çok mutsuzum.. Böyle olmasını ben istemiyorum ki kırılmama,kızmama rağmen bastırıyor beni sesimi çıkaramıyorum.. Her sabah tartışarak çıkıyor evden gene o günlerden biri sabah sabah gene kırıp gitti.. Offff..

kendini biraz değerli hisset derim..görüyorsun ki adam seni sevmiyor..Sevse kıyamaz.
bence sen gerçeklerle yüzleş , ailen yanında.Daha neyi bekliyorsun? şiddet görmeyimi?Daha ne yapabilir esir yapmış zaten..
Diğer arkadaşlara katılıyorum , şiddet kullanacaktır.
Şuan bi bahane bulamadığı için olabilir ama birşeyi eksik yapsan yada karşı çıksan şiddet kullanır gibi geliyor :50:

Ben eşinin neden telefonu o gün değil de ertesi gün vermek istediğini anladım. Biraz düşününce buldum. Casus program yükleyecek. Casus programlar var, telefoncular yükleyebiliyor. Sen birini aradığında eşine mesaj geliyor. Kimi aradığını öğreniyor. Ne konuştuğunu öğrenebiliyor mu ondan emin değilim ama galiba bu da mümkün. Yani eşin telefona o programı yüklemek için hemen vermemiş sana. Çok kurnaz. Sok saplantılı. Ruh hastası.

Allah sabırlar versin..
Bence babası da annesine karşı şekilde davranmış zamanında, şimdi de eşin babasından aldığı komutlarla evliliğinizi yönetiyor.
Çünkü günde 5 kere konuşması ve herşeyi paylaşması bana bunları düşündürttü, mutlu evliliği olan anna-babanın olduğu evde büyüyen bir kişi evlenince bunları yapmaz bence.

eşin saplantılı bir şekilde kıskanç galiba:26: aklıma başka birşey gelmiyor.telini elinden alması sifre koyması bilgisayarı yasaklaması dışarı çıkmana izin vermemesi falan hep hastalıklı ölçüde kıskanç olduğunu gösteriyor bence bu kadar taviz verme eşin normal davranmıyor tedavi olmasını iste yazık sana bu kadar alttan alma:50:

adama bak be
elinden telefonu almış
aileni araman izin vermiyor
sen daha telefonu niye bugün degil yardın veriyor derdindesin
sen bu adamı önce bi psikolaga götür

Allah sabırlar versin..
Bence babası da annesine karşı şekilde davranmış zamanında, şimdi de eşin babasından aldığı komutlarla evliliğinizi yönetiyor.
Çünkü günde 5 kere konuşması ve herşeyi paylaşması bana bunları düşündürttü, mutlu evliliği olan anna-babanın olduğu evde büyüyen bir kişi evlenince bunları yapmaz bence.

Babası eşimden daha sert biri ve zamanında kv.mi aldatmış. Boşanmışlardı. Eşimin anne babası ayrıldığı zaman annesi bizimle aynı mahallede oturuyordu kadın kısmi felç geçirmişti ne sıkıntılar çekti gözlerimle şahit oldum. Sonra hiç kimse sahiplenmedi kv. 3 yıl sonra geri döndü mecbur olarak çünkü eşim annesine çok ağladı babasını affetmesi için... Tekrar evlendiler. Karşıyaka gibi güzel biryerden Sefirihisarın köyüne taşındılar, kadını işten aldı şuan tarla çapalatıyor. Kadın gene sıkıntıdan hasta vertigo diye bi rahatsızlığı var yürüyemiyor bile hep sıkıntıdan.. Ben kv. gibi olmak istemiyorum...:50:

Son düzenleme:
Babası eşimden daha sert biri ve zamanında kv.mi aldatmış. Boşanmışlardı. Eşimin anne babası ayrıldığı zaman annesi bizimle aynı mahallede oturuyordu kadın kısmi felç geçirmişti ne sıkıntılar çekti gözlerimle şahit oldum. Sonra hiç kimse sahiplenmedi kv. 3 yıl sonra geri döndü mecbur olarak çünkü eşim annesine çok ağladı babasını affetmesi için... Tekrar evlendiler. Karşıyaka gibi güzel biryerden Sefirihisarın köyüne taşındılar, kadını işten aldı şuan tarla çapalatıyor. Kadın gene sıkıntıdan hasta vertigo diye bi rahatsızlığı var yürüyemiyor bile hep sıkıntıdan.. Ben kv. gibi olmak istemiyorum...:50:

Aslında böyle yaşanmış bir örneğin karşında olması belki alacağın kararlar konusunda daha net düşünmene yardımcı olur.
Mantık çerçevesinde babasının yanlışlarını bilen birinin bu şekilde davranmaması gerekir ama maalesef gerçekte her zaman tersi oluyor :(

Aslında böyle yaşanmış bir örneğin karşında olması belki alacağın kararlar konusunda daha net düşünmene yardımcı olur.
Mantık çerçevesinde babasının yanlışlarını bilen birinin bu şekilde davranmaması gerekir ama maalesef gerçekte her zaman tersi oluyor :(

Ben eşimin ve kayınvalidemin çektiği sıkıntıları çok iyi biliyorum.. Eşim bu durumdan örnek almıştır annesinin yaşadıklarını bana yaşatmaz diye düşünmüştüm ama git gide babasına benzemeye başladı.. Babasıda rahat vermiyor ki oğlunun evlendiğini hala kabullenemedi sanırım sürekli arıyor. Eşim benimle babası ile konuştuğu kadar konuşmuyor.. Bugün işten gelince konuşacağım.. böyle devam edemeyeceğimi söyleyeceğim. ALLAHım sabır, güç, kuvvet, dayanma gücü versin ağlamadan yaptıklarını yüzüne vurmak istiyorum..

Rabbim! Kalpleri birbirine ısındıran Sensin...
İzzetinle
smilev.gif
ancak kendi muhabbetine sakladığım kalbimi;

Hikmetinle
smilev.gif
eşimin kalbine de ısındırıyorsun.

Senden emanet aldığımız kalplerimizi
smilev.gif
yine Sana teslim ediyoruz.

Kalplerimizi karartmamıza izin verme
smilev.gif

Kalplerimizden Seni sevmeye yollar aç
smilev.gif

Birbirimize olan sevgimizi
smilev.gif
Seni sevmekle çoğalt
smilev.gif

Beni ve eşimi
smilev.gif
Seni sevdiren ve Seninle sevinen bir sevgiyle donat.

Rabbim! görüyorum ki Sen
smilev.gif
olmuş yeryüzünü her bahar yeniden diriltiyorsun...

Kudretinle
smilev.gif
kurumuş kemikler gibi ağaçları
smilev.gif

Çiçek çiçek tebessüm ettiriyorsun.
Yaprak yaprak urbalarla beziyorsun
smilev.gif

Meyvelerce hediyelerle sevindiriyorsun
smilev.gif

Toprağa düşüp
smilev.gif
gözlerden uzak olan tohumları

Yeniden gün yüzüne getiriyorsun.
Sen bir baharı
smilev.gif
bir çiçeği yaratırcasına kolayca yarattığın gibi;

Eşimin getirdiği her gülden bir bahar tazeliğinde mutluluklar yarat bana
smilev.gif

Yüzümde bir gül gibi açtırdığın her gülücükten
smilev.gif

Eşimin gönlüne gül bahçelerinin ıtırını yay...
Yıllar geçtikçe üzerimize çöken puslu hazanların etkisiyle
smilev.gif

Unutkanlığın rüzgarında savurup dağıttığımız inceliklerimizi
smilev.gif

Kalplerimizin kuytularında unutup
smilev.gif
karanlığa bıraktığımız muhabbet sözlerimizi;

Tohumlar gibi filizlendir
smilev.gif

çiçekler gibi süsle
smilev.gif

Yapraklar gibi tazeleştir
smilev.gif

Meyveler gibi tatlandır...

Allah'ım! Bize öğrettiğin gibi
Babamız Adem(aleyhisselam) ve anamız Havva'yı Cennetten
smilev.gif

Şeytanın aldatmacalarına kandıkları için çıkardın...
Elbetteki bu
smilev.gif
senin takdirindir
smilev.gif

Haşa şeytanın keyfine kalmış bir iş değildir.
Biliyoruz ki
smilev.gif
bu sayede ancak hak edenler senin yakınlığına kavuşacaktır.

iyi ile kötü birbirinden ayrılacaktır.
Cennetinden sabırsızlığımız yüzünden çıkarıldık
smilev.gif

Tembelliğimiz yüzünden geri dönemiyoruz.
Rabbim! Beni ve eşimi de
Bu dünyadan Cennete dönmek için
smilev.gif

Birbirini hayra kaldıranlardan eyle!
Sabırsızlığımız yüzünden bizi birbirimizden uzaklaştırma!
Sabır ver bana ki; eşimi muhabbetimin ve şefkatimin cennetinde ağırlayayım
Tembellikten uzak tut beni ki; eşimi hiç sebepsiz sevindireyim
smilev.gif

Hiç karşılık beklemeden seveyim...

Allah'ım! Biliyorum ki sen
smilev.gif
rahmetinle İbrahim'in (aleyhisselam) tenini ateşe yaktırmadın
smilev.gif

Bende İbrahim (aleyhisselam) gibi sana teslim olmaya niyetlenmiş bir kulunum.
Besbelli nefsimin nemrutluğu ile İbrahim(aleyhisselam) kadar başa çıkabilmiş değilim
smilev.gif

Görünen o ki
smilev.gif
kolayca da başa çıkamayacağım.

Nefsim
smilev.gif
içimde sık sık inatçılığın ateşini körüklüyor
smilev.gif

Kalbimi kıskançlığın alevlerine savuruyor...
Nasıl ki İbrahim (aleyhisselam) Senden ateşi söndürmeni istememiş
smilev.gif

Ama bu ateşin içinde kalarak
smilev.gif
kurtuluş istemişti...

Kulun ve elçin İbrahim(aleyhisselam) biliyordu ki;
Senin kendisine selamet vermen
smilev.gif
ateşin söndürülmesi şartına bağlı değildir.

Rabbim! şimdi sana
smilev.gif
kulun ve elçin İbrahim'in (aleyhisselam) teslimiyeti hatırına yakarıyorum ki
smilev.gif

Beni
smilev.gif
fıtratıma
smilev.gif
sonsuz hikmetinin gereğince yerleştirdiğin inatçılığım ve kıskançlığımla bıraksan da
smilev.gif

Bu duygularımı benim ve eşim için "serin ve selametli" eyle!
Kıskançlığın ve inatçılığın ortasından bizi
smilev.gif
mutluluğun ve sadakatin gül bahçelerine eriştir...

İnatçılığımı; evliliğimi yürütecek istikametli bir kararlılığa
smilev.gif

Kıskançlığımı; evlilğimi koruyacak sağlam bir kalkana dönüştür!...

Rabbim! Biliyorum ki Sen
smilev.gif
kudretinle
smilev.gif

Musa'nın (aleyhisselam) asasının dokunduğu taşların bağrından billur sular akıttın.
Bende
smilev.gif
Musa (aleyhisselam) gibi Seni
smilev.gif
suskunluğun çöllerinde aramaya çabalayan bir kulunum...

Kulun ve elçin Musa'nın(aleyhisselam) eline katı taşları yumuşatıp
smilev.gif

Yaşlar döktüren bir asayı verdiğin gibi
smilev.gif

Benimde bakışıma ve duruşuma
smilev.gif

Eşimin kalbini yumuşatacak
smilev.gif
dilindeki düğümleri açacak esrarı bahşet!

Sen
smilev.gif
bana eşimin kalbinden
smilev.gif
şefkatinyumuşaklığını tattır!

Eşimin dilinden
smilev.gif
aşkın serinliğini taşır.

Beni ve eşimi anlayışsızlığın çölünden
smilev.gif
muhabbetin denizine eriştir!

Beni ve eşimi kalbimin kıyılarına erişmekten alıkoyan
smilev.gif

Nefis firavununu kendi hırsının denizinde boğ.
Bize çok şeye sahip olmakla mutlu olunacağını telkin eden
smilev.gif

Daha çok tüketmekle huzur bulunacağını haykıran
smilev.gif

Tüketim sihirbzlarının yalanlarını
smilev.gif

Kanaatkarlığımızın yutup
smilev.gif
yok etmesine izin ver...

Rabbim! Biliyorum ki Sen
smilev.gif
rahmetinle
smilev.gif

İsa'ya (aleyhisselam) ölüleri diriltme muzicesi bahşettin.
Kalpleri ölmüş ve inançları yozlaşmış bir toplumu
smilev.gif

İhya etmek için
smilev.gif
çürümüş tenlere tazelik bahşeden tecellilerini
smilev.gif

Elçin ve kulun İsa (aleyhisselam) üzerinden gösterdiğin gibi
smilev.gif

Bana da
smilev.gif
eşimin aşkını canlandıracak aşk ver!

Dokunuşlarıma İsa'ya (aleyhisselam) bahşettiğin gibi diriltici sırdan bahşet!
Eşimi sevmek ve sevindirmek için çektiğim sancıları
smilev.gif

Hz.Meryem'in sancısı gibi bir İsa'ya (aleyhisselam) analık edecek bereketlerle sebep eyle!
nefsimize uymakla heba ettiğimiz günlerimizi
smilev.gif

Seni anmakla yeniden ihya et!
Gıybet ve boş sözle yaktığımız sevaplarımızı
smilev.gif

Tevbe ve özrümüz sebebiyle bize iade et!
Ettiğimiz kötülükleri
smilev.gif
içten bir pişmanlıkla

Sana dönme vesilesi eyle de
smilev.gif
rahmetinin dokunuşuyla

İyilikler olarak hesap et!

Rabbim! Sen ki kulun ve Resulün Muhammed'e (sallallahutaala aleyhi vesellem);
Her türlü sevgi ve muhabbetin sebebi ve vesilesi olan
smilev.gif

Muhammed'e (sallallahutaala aleyhi vesellem); kocası hakkında fısıltıyla konuşan kadının sesini işittiğini
smilev.gif

Kitabında açıkça söylüyorsun.
"Muhakkak ki Allah’ım...Kadının sesini işitti"
Beni
smilev.gif
benim kendimi anladığımdan daha iyi anlayan yalnız Sensin!

Beni
smilev.gif
benim kendimi sevmemden önce de seven Sensin

Eşim hakkında dile getiremediğim
smilev.gif

Dile getirmekten çekindiğim
smilev.gif

Yüreğimin odacıklarında tereddütle sakladığım
smilev.gif

Ne kadar hayır dua varsa
smilev.gif
sen kabul et!

Beni
smilev.gif
benim söylediğimden daha fazlasıyla ancak Sen anlarsın!

Halim sana ayandır
smilev.gif
dilimden gelen ancak bu eksik beyandır...

Amin...

Ailem bilse hayatta bırakmaz ki.. Bi kaç yaptığını anneme anlattım. Ertesi gün hemen geldiler. Babam ''istiyorsan gel ben seni sokakta bulmadım böyle hayat geçmez bu adam seni daha çok hasta edecek.. psikolojik zarar vermek, seni bezdirip sonra suçlu olarak seni gösterecek'' dedi. Hatta ağladı.. Babamı ilk defa ağlarken gördüm. Ama nedense gidemiyorum. Sevgi mi yoksa nedir benim gitmeme engel olan bilmiyorum ama değişir belki diye umutla bekliyorum..:50:

kusura bakma canım daha çok beklersin eşin bildiğin psikopat. beni eşimin yanıdayken bile telefon sapığı aramıştır. bende veririm cevabını. bazende derdim eşime al sen konuş ama bunu demediğim sürece ver bakıyım nosunu falan bile dememiştir. bilirki ben hallederim. nedenmi böyle. çünkü bu konuda bana sonsuz güveni var. annemi ararken eşime sorucam bak sen hasta ruhlu resmen. ahhhh keşke babanı dinlesen gerçekten bu yazdıkların hiç normal değil. kıskançlık falan değil eğer öyle olsa dediğin gibi yeğeni neden sizde kalsın.

böyle tipler var evleniyolar kadın benim kölem ne istersem yapmak zorunda otur dersem oturcak kalk dersem kalkıcak derler. her dediğine evet dersin ama sınırı yoktur git gide artar. ego sorunu var bu adamın kendini seninle tatmin ediyo

Gitmeye neden cesaret edemiyorum.. Çok mutsuzum.. Böyle olmasını ben istemiyorum ki kırılmama,kızmama rağmen bastırıyor beni sesimi çıkaramıyorum.. Her sabah tartışarak çıkıyor evden gene o günlerden biri sabah sabah gene kırıp gitti.. Offff..

Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de senin eşine benzer birisiyle evli idim (senin ki daha beter hatta). Ben de gitmeye cesaret edemiyordum. Gitmek için esaslı bir hatasını bekliyordum çünkü bana yaptıklarını normal görüyordum. Biliyordum: seven insan sevdiğini incitmez, incitemez. Ben onu incitmiyordum çünkü. Demek ki o beni sevmiyordu. ama kalbime laf geçiremiyordum. Gitmekle kalmak arasında her seferinde gidip geliyordu beynim ve hep kalmayı tercih ediyordu.Bu sana yaptıkları zulümdü aslında.

Allah zulüm yapanları sevmez. Her sabah tartışarak çıkması, sana ufacık güzel bir söz söylemeye bile tenezzül etmemesi de zulüm. (Bu davranışları onda kişilik bozukluğu olduğunu gösterir. Maalesef kişilik bozukluğu ciddi bir rahatsızlıktır.)

Ben de eşimin davranışlarını içimde senin gibi normalleştirmiştim. 11 yılın sonunda ezik, kendine güvensiz biri olup çıkmıştım. Kendimi kaybetmiştim. Öyle bir hale gelmiştim ki onsuz üstüme bir kazak dahi alamıyordum. Beni sonuna kadar sömürdükten sonra bir gün çekip gitti, oğlumuzun gözyaşlarına bile bakmadan. Çünkü sömürecek başka birini bulmuştu. (Gitmek için bir hata yapmıştı artık). O gitmeseydi ben de senin gibi gitme cesaretini kendimde bulamayacaktım. Kendime gelmem uzuuun zaman aldı. Eski benliğime kavuşmam için hala biraz daha zamana ihtiyacım var.

Hastalıklı insan maalesef seni de hasta yapar bir süre sonra. Onunla yaşam çok zordur bilirim. Kurtulmalısın ondan, üzgünüm başka çaresi yok. O cesareti kendinde bulmalısın. Ben de yuvanın yıkılmasını istemem, kolay kurulmuyor yuvalar biliyorum. Burdaki kimse istemez yuvanın yıkılmasını ama inan devam edersen ilerde daha çok pişman olacaksın, o zaman bu cesareti hiç mi hiç kendinde bulamayacaksın. Bir de çocuğun olursa daha çok çıkmaza girersin. Arada çocuk olunca bu kez sen içinde bitirsen de o hep hayatının içinde ayrık otu gibi bitiyor.

Üzgünüm arkadaşım ama başka çaren yok. Ailene sarılmalısın.

canım eğer çocuk falan yoksa sen yolun başındayken düşün gözden geçir bu evliliği... Eşini al karşına konuş evliliğin esaret olmadığını anlat

Ben eşimin ve kayınvalidemin çektiği sıkıntıları çok iyi biliyorum.. Eşim bu durumdan örnek almıştır annesinin yaşadıklarını bana yaşatmaz diye düşünmüştüm ama git gide babasına benzemeye başladı.. Babasıda rahat vermiyor ki oğlunun evlendiğini hala kabullenemedi sanırım sürekli arıyor. Eşim benimle babası ile konuştuğu kadar konuşmuyor.. Bugün işten gelince konuşacağım.. böyle devam edemeyeceğimi söyleyeceğim. ALLAHım sabır, güç, kuvvet, dayanma gücü versin ağlamadan yaptıklarını yüzüne vurmak istiyorum..

Acaba görüşebildin mi, umarım sorun çıkmamıştır..

yıl 2013 bu kadar teknolojı ılerlerken esının gerı kafalılıgına bı anlam veremedım dogrusu esının bence gecmıste yasadıgı ve hala unutamadıgı bı durum var.pekı arkadasım evde rahatsızlansan yangın cıksa ne bıleyım acıl bı durum olsa esıne nasıl ulasacaksın telepatı yoluylamı?ıyı esın ınternete gırmene bı tepkı vermıyor.evde bısey eksık olsa markete gıdemeyecekmısın?bı komsu edınemeyecekmısın?omrunun sonuna kadar sadece esının yuzunumu goreceksın bu erkeklerı anlamak cok zor hanı derler ya kadınları anlamak zor aslında tam tersı erkeklerı anlamak dahada zor hatta ımkansız.
bence arkadasım sen bu evlılıgı bı kez daha gozden gecır boyle bı omur gecmez helekı su durumda bu konuları halletmeden sakın cocuk yapma o bebegı psıkolojısı bozuk herseye yasaklarla dolu bı yasam vaad etmek o beebege yapılan en buyuk haksızlık olur.

merhaba arkadaşım
bu yaşadıklarının benzerini benım canım annem yaşadı,baba diye bassettiğim ınsan müsvettesi( öz babamdı ) anneme neler neler yaptı,yazdıklarını sonuna kadar okudum,o kötu gunlerımız aklıma geldı,annem kaçarak evlılık yapmış bırısıydı tanıyamamış.vs...ne dersen
öyle eve kapatma,telefon elınden alınması gıbı durumları yoktu ama YÖNETMEK,BASKI KURMAK adına her rezilliği yaptı zamanında,sürekli içen dengesiz şuursuz çiftkişilikli biriydi...

başlarda çok yuttu bız varız dıye,nelerıne tahammül ettı yetişkin oldugum için anlıyordum ama BÖYLE KOCALAR ASLAAAA DÜZELMİYOR
:19:
çok yıprandı hasta oldu şuan(tatlıyı çok sever ama suan yıyemıyor şeker hast. oldu ) bizim desteğimizle ilgimizle oda toparlandı kendıne geldı(başlarda çok korkuyor ağzını açamıyordu,babam bı laf etse susup oturur ağlar sonrada bıze guler yuzunu gösterırdı,
annem baktı bu adam adam olmıycak,sesini çıkarmaya başladı hafıften bızım desteklerımızle,BIÇAK ÇEKİP ÖLDÜRME TEHDİTLERİNE KADAR VARDI DURUM(annemın psikolojısınıde düşünün) o ezik kadın artık konuşmaya başladı ya,bizde annemızın arkasındayız,hepimize cephe aldı bana bıle neler ne küfürler ettı,dövmeye kalktı anneme arka duruyorum dıye

bu arada bende nişanlanıcam baktım böyle olmuyor,ORTADA KADINA ŞİDDET ,DARP VAR.... Gittim savcılığa yazdım dilekçeyi,savcıyla bızzat uzun uzadıya konustum..malum kadın şikayetçi olunca dahabı özenli davranıyorlar, daha haftasında ifadesi alındı,savcılıktan yaklaşmama emri çıkarttım....
kaçtane savcı kaçtane polisle muhattap oldum,ama PABUCUN PAHALI OLDUGUNU DA GÖSTERDİM...ne nişanıma ne düğünüme giremedi,kınam oldugu akşam evımın onunde polis ekip arabaları tur attı,(uzun yazdım ama senı cesaretlendırmek içindi)boşandılar sonunda annemız daha fazla ezilmedi,kendıne güvenı geldı,ama boşuna yaşadı onca şeyi,üzüldü ağladı ,değişir belkilerle eeeeeeeee çok vakıt kaybettı
SENİN CANIN MUTLULUĞUN HİÇ KİMSEDEN ÖNEMLİ DEĞİL,DÜZELİR DEĞİŞİR DİYE UMUTLANMA,BU YAŞADIKLARININ SANA NELER HISSETTIRDIGINI SENI ÇOK IYI ANLIYORUM,yazdıklarından psıkolojınden,herşeyını tahmın edebılıyorum,yaşadım bızzat,ben evde çocukları konumunda yaşadım bunları sen arkadaşım ONUN EŞİ sin, daha da ağırına gıdıyordur bılıyorum,

sakın vazgeçme,arkadaşın dediği gibi kımseyede soyleme anlatma yapıcaklarını,eşine çaktırma , ALLAH korusun başka şeyler yapmasın,otur düşün,alt komşuya danışıyım demıısın ama eşine denk gelıp sorarsa (komşu mılletı dedıkoduya meyıllı meraklıdır) bence yakınlarda kımseyle paylaşma derım ben,babana ulaş bı şekılde,dışardan ara konturluden gelıp senı alsınlar,HİÇBİR TİMSAH GÖZYAŞINADA TESLİM OLMA ,
:20:

bıde sunu yazıcam ama kusura bakma: telefondu vs... tamamen iletişim kurmanı yasaklayan bu kişi evde intenetı ve bilg. nıye sana bırakıyor, eğer canın sıkılmasın oyalan dıye falansa tüm geçmişleri temızle pc nın ,bu siteye gırdıgını yazışmalarını rahatça bulur okur
:34: beklıyorum son durumunu ,nıyetımız yuva yıkmak ,ateşe körükle gitmek değil,çok bunalmışsın bellı,arkadaşların yazdıgı gibide '' kullanıyor bu kişi seni ''
okumuş bir ınsansın,ama buradan da olsa sana destek olmak isterim........

Eşime öyle gelmiyor ama ben sıkıldığımı bunaldığımı söylüyorum. ''Senin yerinde olmak için neler yapmazdım ne güzel akşama kadar yatıyorsun daha ne istiyorsun'' diyo. Çok ama çok bunaldım. Hiç bir paylaşımımız yok gibi. İşten geliyor yemeğini yiyip tv karşısında uyuyor. Hep yalnız kalıyorum. Anlamıyor beni.. Bende onu anlayamıyorum bi insan bu kadar mı düşüncesiz olabilir :50:
Teşekkür ederim yorumun için arkadaşım :29:

bazen eşimde diyo bana akşama kadar yatıyosun senin yerinde olmk isteyen ne kdr insan war diyo:) bunlar böle cnmm napakk

Artık ailemin evindeyim. Dün sabah otobüsle ailemin yanına geldim. Ben söylemeden kendisi söyledi. ''Bana dokunma bi kaç gün kafam yerinde değil istiyorsan ailenin yanına git'' dedi. Hiç bir şey demeden gittim biletimi aldım. Sabah sanki bi yabancı gibi sarıldı öpmedi bile selam söyle herkese dedi.. ''Temmuzun sonu gibi gelirim'' dedi. Çok uzun bi zaman olduğunu söyledim. Özgürsün dedi bana. Sonra 12 temmuz evlilik yıl dönümü olduğunu hatırladı 11 temmuzda gelirim dedi.. Anahtarı komşuya bırak giderken dedi. Nedenini anlayamadım. Şimdi ailemin evindeyim.. Ne olacak hiç bilmiyorum...
Sabah babasını aradım ''İzmirdeyim'' dedim demediğini bırakmadı Suçlu ben oldum..

merhaba arkadaşım
bu yaşadıklarının benzerini benım canım annem yaşadı,baba diye bassettiğim ınsan müsvettesi( öz babamdı ) anneme neler neler yaptı,yazdıklarını sonuna kadar okudum,o kötu gunlerımız aklıma geldı,annem kaçarak evlılık yapmış bırısıydı tanıyamamış.vs...ne dersen
öyle eve kapatma,telefon elınden alınması gıbı durumları yoktu ama YÖNETMEK,BASKI KURMAK adına her rezilliği yaptı zamanında,sürekli içen dengesiz şuursuz çiftkişilikli biriydi...

başlarda çok yuttu bız varız dıye,nelerıne tahammül ettı yetişkin oldugum için anlıyordum ama BÖYLE KOCALAR ASLAAAA DÜZELMİYOR
:19:
çok yıprandı hasta oldu şuan(tatlıyı çok sever ama suan yıyemıyor şeker hast. oldu ) bizim desteğimizle ilgimizle oda toparlandı kendıne geldı(başlarda çok korkuyor ağzını açamıyordu,babam bı laf etse susup oturur ağlar sonrada bıze guler yuzunu gösterırdı,
annem baktı bu adam adam olmıycak,sesini çıkarmaya başladı hafıften bızım desteklerımızle,BIÇAK ÇEKİP ÖLDÜRME TEHDİTLERİNE KADAR VARDI DURUM(annemın psikolojısınıde düşünün) o ezik kadın artık konuşmaya başladı ya,bizde annemızın arkasındayız,hepimize cephe aldı bana bıle neler ne küfürler ettı,dövmeye kalktı anneme arka duruyorum dıye

bu arada bende nişanlanıcam baktım böyle olmuyor,ORTADA KADINA ŞİDDET ,DARP VAR.... Gittim savcılığa yazdım dilekçeyi,savcıyla bızzat uzun uzadıya konustum..malum kadın şikayetçi olunca dahabı özenli davranıyorlar, daha haftasında ifadesi alındı,savcılıktan yaklaşmama emri çıkarttım....
kaçtane savcı kaçtane polisle muhattap oldum,ama PABUCUN PAHALI OLDUGUNU DA GÖSTERDİM...ne nişanıma ne düğünüme giremedi,kınam oldugu akşam evımın onunde polis ekip arabaları tur attı,(uzun yazdım ama senı cesaretlendırmek içindi)boşandılar sonunda annemız daha fazla ezilmedi,kendıne güvenı geldı,ama boşuna yaşadı onca şeyi,üzüldü ağladı ,değişir belkilerle eeeeeeeee çok vakıt kaybettı
SENİN CANIN MUTLULUĞUN HİÇ KİMSEDEN ÖNEMLİ DEĞİL,DÜZELİR DEĞİŞİR DİYE UMUTLANMA,BU YAŞADIKLARININ SANA NELER HISSETTIRDIGINI SENI ÇOK IYI ANLIYORUM,yazdıklarından psıkolojınden,herşeyını tahmın edebılıyorum,yaşadım bızzat,ben evde çocukları konumunda yaşadım bunları sen arkadaşım ONUN EŞİ sin, daha da ağırına gıdıyordur bılıyorum,

sakın vazgeçme,arkadaşın dediği gibi kımseyede soyleme anlatma yapıcaklarını,eşine çaktırma , ALLAH korusun başka şeyler yapmasın,otur düşün,alt komşuya danışıyım demıısın ama eşine denk gelıp sorarsa (komşu mılletı dedıkoduya meyıllı meraklıdır) bence yakınlarda kımseyle paylaşma derım ben,babana ulaş bı şekılde,dışardan ara konturluden gelıp senı alsınlar,HİÇBİR TİMSAH GÖZYAŞINADA TESLİM OLMA ,
:20:

bıde sunu yazıcam ama kusura bakma: telefondu vs... tamamen iletişim kurmanı yasaklayan bu kişi evde intenetı ve bilg. nıye sana bırakıyor, eğer canın sıkılmasın oyalan dıye falansa tüm geçmişleri temızle pc nın ,bu siteye gırdıgını yazışmalarını rahatça bulur okur
:34: beklıyorum son durumunu ,nıyetımız yuva yıkmak ,ateşe körükle gitmek değil,çok bunalmışsın bellı,arkadaşların yazdıgı gibide '' kullanıyor bu kişi seni ''
okumuş bir ınsansın,ama buradan da olsa sana destek olmak isterim........

Çok teşekkür ediyorum yanımda olduğun için sende zor zamanlar yaşamışsın gerçekten insanı derinden yaralayan bir olay içten içe eritiyor insanı şuan büyük bir adım attım aklım herşeyin farkında ama kalbime söz geçirsem her şey düzene girecek belki..

Back
X