merhaba arkadaşım
bu yaşadıklarının benzerini benım canım annem yaşadı,baba diye bassettiğim ınsan müsvettesi( öz babamdı ) anneme neler neler yaptı,yazdıklarını sonuna kadar okudum,o kötu gunlerımız aklıma geldı,annem kaçarak evlılık yapmış bırısıydı tanıyamamış.vs...ne dersen
öyle eve kapatma,telefon elınden alınması gıbı durumları yoktu ama YÖNETMEK,BASKI KURMAK adına her rezilliği yaptı zamanında,sürekli içen dengesiz şuursuz çiftkişilikli biriydi...
başlarda çok yuttu bız varız dıye,nelerıne tahammül ettı yetişkin oldugum için anlıyordum ama BÖYLE KOCALAR ASLAAAA DÜZELMİYOR
çok yıprandı hasta oldu şuan(tatlıyı çok sever ama suan yıyemıyor şeker hast. oldu ) bizim desteğimizle ilgimizle oda toparlandı kendıne geldı(başlarda çok korkuyor ağzını açamıyordu,babam bı laf etse susup oturur ağlar sonrada bıze guler yuzunu gösterırdı,
annem baktı bu adam adam olmıycak,sesini çıkarmaya başladı hafıften bızım desteklerımızle,BIÇAK ÇEKİP ÖLDÜRME TEHDİTLERİNE KADAR VARDI DURUM(annemın psikolojısınıde düşünün) o ezik kadın artık konuşmaya başladı ya,bizde annemızın arkasındayız,hepimize cephe aldı bana bıle neler ne küfürler ettı,dövmeye kalktı anneme arka duruyorum dıye
bu arada bende nişanlanıcam baktım böyle olmuyor,ORTADA KADINA ŞİDDET ,DARP VAR.... Gittim savcılığa yazdım dilekçeyi,savcıyla bızzat uzun uzadıya konustum..malum kadın şikayetçi olunca dahabı özenli davranıyorlar, daha haftasında ifadesi alındı,savcılıktan yaklaşmama emri çıkarttım....
kaçtane savcı kaçtane polisle muhattap oldum,ama PABUCUN PAHALI OLDUGUNU DA GÖSTERDİM...ne nişanıma ne düğünüme giremedi,kınam oldugu akşam evımın onunde polis ekip arabaları tur attı,(uzun yazdım ama senı cesaretlendırmek içindi)boşandılar sonunda annemız daha fazla ezilmedi,kendıne güvenı geldı,ama boşuna yaşadı onca şeyi,üzüldü ağladı ,değişir belkilerle eeeeeeeee çok vakıt kaybettı
SENİN CANIN MUTLULUĞUN HİÇ KİMSEDEN ÖNEMLİ DEĞİL,DÜZELİR DEĞİŞİR DİYE UMUTLANMA,BU YAŞADIKLARININ SANA NELER HISSETTIRDIGINI SENI ÇOK IYI ANLIYORUM,yazdıklarından psıkolojınden,herşeyını tahmın edebılıyorum,yaşadım bızzat,ben evde çocukları konumunda yaşadım bunları sen arkadaşım ONUN EŞİ sin, daha da ağırına gıdıyordur bılıyorum,
sakın vazgeçme,arkadaşın dediği gibi kımseyede soyleme anlatma yapıcaklarını,eşine çaktırma , ALLAH korusun başka şeyler yapmasın,otur düşün,alt komşuya danışıyım demıısın ama eşine denk gelıp sorarsa (komşu mılletı dedıkoduya meyıllı meraklıdır) bence yakınlarda kımseyle paylaşma derım ben,babana ulaş bı şekılde,dışardan ara konturluden gelıp senı alsınlar,HİÇBİR TİMSAH GÖZYAŞINADA TESLİM OLMA ,
bıde sunu yazıcam ama kusura bakma: telefondu vs... tamamen iletişim kurmanı yasaklayan bu kişi evde intenetı ve bilg. nıye sana bırakıyor, eğer canın sıkılmasın oyalan dıye falansa tüm geçmişleri temızle pc nın ,bu siteye gırdıgını yazışmalarını rahatça bulur okur 
beklıyorum son durumunu ,nıyetımız yuva yıkmak ,ateşe körükle gitmek değil,çok bunalmışsın bellı,arkadaşların yazdıgı gibide '' kullanıyor bu kişi seni ''
okumuş bir ınsansın,ama buradan da olsa sana destek olmak isterim........