- Konu Sahibi kedidirokedi
-
eşin sanki boşanmak için fırsat kolluyormuş gibi davranmış hareketleri hiç normal değil
hakkında hayırlısını diliyorum canım Allah yardımcın olsun
Hayır burdayım.. Eşimle tamamen bitti dün ayrılma kararı aldığını açıkladı.. Nedeni de bu foruma yazdıklarım neden paylaşıyormuşum bi de babasını kötülemişim.. Yazdıklarımı görmeden böyle bi kararı yokmuş ama yazdıklarımı görünce kararı kesinleşmiş.. Ben ailesi hakkında konuşup yüzlerine gülüyormuşum.. Asla böyle bir şey olmadı.. Ben hiçbir zaman saygımda kusur etmedim. Ne dedilerse kabullendim.. Neyse.. Benimde hatalarım vardır yok değil ama bi insan durduk yere hata yapmaz.. Rabbim çektiğim acıyı sıkıntıyı biliyor.. Hakkımda hayırlısı neyse öyle olsun.. ALLAH herkesin gönlüne göre versin..
bunları okuduysa kendi hakkına yapılan yorumlarıda okuyup hiçmi insafa gelmemiş en azından insan yaptıklarındn utanır cnm boşwer bunlar bahane. seni hapsederse eve sende burdakilerle dertleşirsin. gidip bi yakınınamı anlatmışsın biz seni tanımayız etmeyiz ne adamlar var yaa. bşwer üzme tatlı canını gerçi söylemek kolay ama allah sabır versin vardır bundada bi hayır.
böyle bir adamın sana kendini savunması şöylemi oldu acaba çok merak ediyorum : (ayrılmak istemesine kılıf bulması için)
ben sana her şeyi yapmadım mı, seni el üstünde tuttum , ailemle üstüne titredik , seni mutlu etmek için herşeyi yaptım her istediğini yapıp seni çok severken nası benim hakkımda ailem hakkında böyle şeyler yazdın dese bi nevi haklı kırılmış onca yaptıklarına rağmen dersin de, ne alaka eş gibi değil besleme gibi davransın sonra da , eee sen nette hakkımda konuşmuşsun ayrılıyorum ....
o seni en baştan beri bıktırmaya çalışıyordu bence gitmen için elinden geleni yapmış , mutlu etmek için değil, bahanede hala bulamadığına göre kafasına da öyle koymuş ki bunu, en son çare geçmişini kurcalayıp bulsa bişyler iftira atcaktı bulamadığı için ailem ve benm hakkımda yorum yaptın diye BAHANE üretiyor aklınca, EMBESİL ADAM ....
allahın sevgili kuluymuşsun ki çoluk çocuk olmadan iç yüzünü rabbim sana göstermiş, hiç bi zamanda içinde acaba lar kalmasın , çünki ilk ayrılalım diyen o olmuş , sen her halukarda iyi bi eşsin zaten, eksik olan oymuş, keyfine bak gençsin zaten, rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın, EDEN BULUR ELBET...
Teşekkür ederim yorumun için.. Okuduktan sonra ne düşündü, ne hissetti bilemiyorum zaten hiçbir zaman hislerinden emin olamadım..
Eğer bana eşten önce arkadaş olsaydı her derdimi ona paylaşırdım.. İçimde tutmaktan hasta olacaktım bende size dertleşmekle rahatladım.. Ne aileme ne yakınlarıma paylaşamadım.. belki kalbime söz geçiremezsem dönersem yakınlarım ondan nefret etmesin diye çünkü ben unutsam onlar unutmaz.. Her gören ''evlilik nasıl?, alıştın mı?'' diye soruyor -iyi her şey yolunda- diyorum ama içimde fırtınalar kopuyor.. Kendisi ise hiçbirşeyin farkında değil bi de utanmadan bi sen mi sıkıntı çekiyorsun diyor..
yeni gördüm bende yazdıklarını nasılsın kendını iyi hissediyormusun? güçlü ol,canım
sana evden ayrılırken ''özgürsün artık'' gibisinden bı kelıme soyşşemıstı yanlış hatırlamıyorsam,dediğim gibi pc yi neler yaptıgını okumuşşş,
bu foruma bızler tum arkadaşlarımız onlarcaaa şey yazıyor paylaşıyoruz,kimseyi yargılamıyor ayırmaya kalkışmıyoruz,bana bu sadece, ayrılma kararı zaten alınmışta kılıfı aranıyormuş gibi geldi....
neyse hakkında hayırlısı olsun,sıkma canını,başlardada dediğim gibi hiçbir şey senden daha kıymetli değil,ALLAH yolunu açık etsin canım...
Teşekkür ederim canım biraz daha iyiyim.. Sadece bi kaç gündür bayılma nöbetleri geçirdim içime atmaktan sanırım çünkü ağlamamak için hep tuttum kendimi en sonunda sinir krizi geçirdim ağladım, bağırdım, çağırdım şimdi çok daha iyi hissediyorum kendimi
kedidirokedi, nerlerdesin ,nasıl gıdıyor
Buralardayım canım.. Hala kötüyüm. Kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum. Kimse tarafından önemsenmiyorum gibi. Bi yanım hala güçlü direniyor ama kalbim çoktan bayrakları çekti. Nefes aldıkça içim acıyor sanki.. Keşkelerle boğuluyorum. Geçer mi gerçekten, atlatabilir miyim? :2:
Canım nasılsın nasıl oldun?? Evilik yıldönümünüz vardı yanlış hatırlamıyorsam bu aralar , gelicem demişti, varmı bi haber , düzelme varmı eşinde ? Hatasını anladımı ? Sen nasıl oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?