Eşimi anlayamıyorum!

ah benim bitanem , TAM BİR ŞEYTANA DÜŞMÜŞSÜN kuzum benim, şoktayım, bende uzun zamandır girmediğin için ya adam oldu düzeldi dedim yada sen kendini tamamen topladın dedim, eşin tam bir şeytan mış gerçekten, bu insan değil ya, senin vebalini inan ödeyemezler , hepsini geçtim o senin mehirindi ve senin hakkın, nası insanlar bunlar, SAKIN ZERRE KADAR ÜZÜLME TATLIM , önüne bak , böylesi insanla ömür geçmezdi sana aklına gelebilecek herşeyi yapardı böylesi, namusun canın dahil yani, keşke imzalamasaydın be gülüm, tazminatını söker alırdın, avukattan bilgi aldınmı, nası yazmış senaryoyu da tek başına oynamış, ne diye evlenmiş bu şer....z anlamadım ki, senin daha hastalığın olcaktı üzüntün olcaktı bu senin için hiç bişy yapmazdı inan , verilmiş sadakan varmış, şükür çocuğun olmamış ,herşeyde var bir hayır rabbim iç yüzünü göstermiş de bir an önce ömrünü yemeden bitti, ortada öksüz çocuk yok, sen hala çok gençsin, geleceğin var, ilerde çok daha iyisiyle evlenme şansın var, eşin olacak ADİ HERİF gezmesin adamım diye bence, senin adını durduk yere evlendi boşandı yaptığı için, ama bu bile önemli değil şimdi , sen kendini kurtardığına şükret canim benim, zaten hiç anlam verememiştim onun hareketlerine , çok anlamsız yersiz di, anlattığına göre, durduk yere soğuk davranıp seni yıldırmak için elinden geleni yapmış ki işi kolaylaşsın, YILDIRMA POLİTİKASI İZLEMİŞ RESMEN , sende usanıp bir an önce bitsin diyince işine gelmiş, ama hiç üzülme kurtulduğuna sevin, karısının yanına erkek getirip bırakandan koca olmaz dı tatlım hepsini bi kenara bıraksan bile,,,, gururu onuru zaten yokmuş, dediğim gbii sen namusunu ve canını kurtardığına şükret birde bebeğin olmadığına , yaşın daha gencecik, ye iç gez keyfine bak, okulunu da mutlaka hallet güzel bir gelecek kur kendine tatlım, ALLAH DOGRUDAN YANA UNUTMA, VE ER GEÇ EDEN BULUR,,, ALLAHTAN GELEN HERŞEY YA BİZZAT GÜZELDİR YADA SONUÇLARI İTİBARİYLE GÜZELDİR, bunların olmasında da bilmediğin ne hayırlar vardır....üzülme sabret dua et, rabbim en güzel geleceği vercektir sana, isyan etme, ne insan evlatları var karşına en iyi insan çıkacaktır bu yaşadıklarına mükafat olarak bunu asla unutma canim...

kedidirokedi,merhaba arkadaşım,ben üyelik adımı değiştirdim bu yenı adım,kayıpşehir.....
nasılsın nasıl gıdıyor,yazışmaları okudumda ,sanırım mahkemeyı beklıyorsun

kedidirokedi,merhaba arkadaşım,ben üyelik adımı değiştirdim bu yenı adım,kayıpşehir.....
nasılsın nasıl gıdıyor,yazışmaları okudumda ,sanırım mahkemeyı beklıyorsun

Şükür toparlanmaya çalışıyorum ama her geçen gün daha da zorlaşıyor.. Geceleri uyuyamıyorum düşünmekten. 9 gün oldu mahkeme açalı daha çok var ama bi an önce bitsin kurtulayım istiyorum.. Bazende deli gibi özlüyorum bazen nefret ediyorum.. Özellikle ailesi daha hiç aramadılar beni.. Kafam allak bullak.. Beni düşündüğün için çok teşekkür ediyorum sen nasılsın?

Son düzenleme:

Sizce neden?Durum çok barız degıl mı?Kısı kendınden bılır ısı,hem kendı yaptıklarını sızın de yapabılecegınızı dusunuyor hem de bu durumu kendı durumu ıcın koz olarak kullanıyor,çok benzer bır durumu ablam-kuzenım oluyor- yasadı 2005 senesınde,neler cıktı neler,normalde dırek yorum yapmam yanıltmamak ıcın ama bır ısler dönuyor

Umarım yanılıyorumdur tabı ama telefonu vermemesı,sonra anahtarı ıstemesı-habersız gırme dıye- sonra pcye yasak yok ama telefona yasak olması,sıfre koyması,daha sonra temmuz sonuna gun vermesı,,,bence bırıyle gorusuyordu ve o bayanı da eve aldı ,ıyı gectı zaman bosanalım dedı ama o bayanla arasında sorun cıktı,beyefendı de daha sonra sana ucak bıletı alıp yolladı erkenden...senın yerınde olsam ımzalamazdım o protolu,nafakanı da almalısın,maddı-manevı tazmınatını da..ben almadım bısı kurtulmak ıcın,ihtiyacım yok,kurtulayım yeterkı dedım,gurur yaptım,sımdı coook pısmanım..

iyiyim canım,malum ramazan,iftar vs...mısafır ağırlama,gıremedım bı sure bende foruma....üye adımı değiştirdikten sonra sana bi bakıyım dedim,nasıl napıyor dıye,
şuan yaşadıkların çok taze,zamana ihtiyacın var...yavaş yavaş herşey düzene girecek,güçlü olmaya çalış,şimdi ailene sarılmak zamanı,onlar arkanda olduğu müddetçe sen daha da güçlü bir kadın oldugunu hissedeceksın...unutma senden daha değerli bişey yokkk şuan

canım benim kıyamam sana rabbim o'nada sana verdiği gibi sevgi muhabbet versin içindeki fesatlıkları alsın
sen onu o kadar çok seviyorsun'ki belki'de farkında değilsin her söylediği kelime seni yıpratıyor sevgini'de tüketiyor sana akıl vermiyeceğim zira sen akllı bir kızsın ama bu kadar çok düşünürsen mutlaka zararlı sen çıkarsın nasıl yada ne yaparsın bilmiyorum ama buna mantıklı bir çözüm bulman lazım...
Sana verebileceğim tek tavsiye direk bir psikolog'a git derdim en mantıklı çözüm bu gibi geliyor...
RABBİM yardımcın olsun...

son msj'ları daha yeni okudum rabbim radımcın olsun

Son düzenleme:

cnm benm bütün yorumları okudum çok üzüldüm ama inanki bölesi daha iyi olur inş ilk zamanlar zorluk çekersn ama belli bir zamandan sonra ben ne çekmişim iyikide boşanmışım dersn Allah yardımcn olsn.bak ne güzel sana sahip çıkan bir ailen var arkanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…