Eşimi annesinden kıskaniyorum malesef..

ayrılmazsam kafayı tırlatcam hiç olumlu bişeyi yok olumsuzluklarını kapatacak hiç yok yani
Bu şekilde evlilik inan çoook yıpratıcı yapma bu hatayı hatta evlenince inadına daha çok düşer annesine valla hepten delirirsin :))) al anani başına çal de .

problem eşiniz
eşiniz adil davransa aile olduğunuzu anlasa vıcık vıcık sevmeler batmaz....
bununla ilgili eşinizle sakın konuşmayın gerçekten çok saçma

ama çocxuğun ismi ne annesine ne de babasına ahirette size sorulacak, dini boyuttan girin ve annesini kırmamak için 2.adı yapacağını ama nüfusa yazdırmak istemediğinizi ailesinin yanında çocuğa o isimle hitap edeceğinizi söyleyin....

Bu şekilde evlilik inan çoook yıpratıcı yapma bu hatayı hatta evlenince inadına daha çok düşer annesine valla hepten delirirsin :))) al anani başına çal de .
aynen düzelmişti bi ara ama yok yani aile problemi hiç çözülmez allahım bidaha nolur karşıma anne kuzusu birini çıkarma bana değer veren beni önemseyen beni kaybetmekten korkan birini çıkarr

aynen düzelmişti bi ara ama yok yani aile problemi hiç çözülmez allahım bidaha nolur karşıma anne kuzusu birini çıkarma bana değer veren beni önemseyen beni kaybetmekten korkan birini çıkarr
Amin canım amin .... Anayla eş yerini ayır edebilecek kapasitede olsun yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…