Eşimi annesinden kıskaniyorum malesef..

Pandora_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
1.091
594
73
Kizlar son 1 aydır bu duyguyu yaşıyorum,daha once asla boyle hissetmemistim suan ki durumdan dolayi da kendimi sucluyorum ama elimde degil..eşim bu duruma getirdi ama kv biraz tuaftir eşime cocuk gibi davraniyor dizine yatirip saclariyla oynuyor mesela ,canim oglum yakisikli oglum evlatcigim falan hep böyle,eşim de hic anne demez canim annem bitanecik annem hep böyleler,bu basta sorun olmadi ama annesiyle karsi karsiya geldik malesef bi baktim eşim annesinden yana onceki konularimda da var bebegimin ismi konusunda bile beni aglattilar ailece ailesi beni zamaninda cok uzdu unutmustum ama simdi yediremiyorum kendime annesi bilerek bunu yapiyor cok mutsuzum bu durumdan ,esimi kiskaniyorum yanlizken benimle ilgili annesinin yaninda annesiyle ilgili bi defa telfnda canim karim cok guzel yemek yapmis dedi o kadar ya ben mi abartiyorm bilemedim annesinin yaninda ben yokmusum gibi davraniyor bu cok incitici...

Annesiyle çok bi araya gelmiyosanız ipini salın gitsin
Dügünumden gelinligime kadar annem kırilmasin böyle olsun söyle olsun diyordu basta anlamadim ama suan herseyde annem kirilmasin diyor bebegimin isminde bile annem babam kırilmasin diyor bazen dank ediyor seninde hakkin diyor ailesinden sogudum gercekten evlilik zaten yeteri kadar zor bide herseye karisiyorlar

Muhtemelen anneciģi kıskanmasın diye böyle davranıyor eşiniz. Sizin üzüleceğinizi aklına dahi getirmiyor.
Birbirlerine doyamadılarsa evlenmeseymiş eşiniz,annesinin dizinin dibinde otursaymış evlatçığı

esimi bende cok kıskanıyorm yaa annesi babası kız kardesi sinir oluyorum esim sadece bana ait olsun istiyorum heralde alıstım esimin ailesindne kimse yok yakınımızda senede 2 kere görüsüyoruz bu yüzden heralde

esim de bi garip tabi babası gelir yanında kız cocugu gibi oturur sarılır öper anasına öyle fazla lacka bizimki hani derler ya karı gibi dedikodu muabbetteti bizimki öyle yapar sinir olurum

canım yapacak iki şey var ya çıngar çıkaracaksın vay bana neden böle değilsin vay siz napıyosunuz bu ne laubalilik falan filan ki sen suçlu olursun yada sineye çekip sende onlar gibi davranacaksın eveeet çok yakışıklı benim kocam ondan vardım bende diceksin.bende annnemin dünya güzeliyim ee herkese yavrusu pamukmuş sevgili kv çiğim çok haklısınız deyip siyaset yapacaksın

birde annesi bilerek yapıyor diyorsun yem atıyor işte sana sende yemişssin bu yemi bekliyor ne zaman hır çıkaracaksında haksız pozisyona düşeceksin oda mağdur kv.burdada şimdi topa tutarlar seni zati annesini kıskanman haksızlık diye

ay bu ne gı?

pepee diye bir çizgi film vardı o da hep canım annem derdi bir an onu izliyorum sandım.

bu arada bence hiç bir zaman kendini bir anne ile kıyaslayıp onu kıskanıp savaş açma,kaybeden sen olursun uyarayım,

kıskançlığın çok gereksiz.bence zaten seninkisi kıskanmak değil öfke duymak.

Tam bir ana kuzusu vaka sı desene
Büyüyemeyen erkekler evlenmesin efendim, aile kuracaksa öncelklerini farkedicek kadar sorumluluk alabilmesı lazım

bazı anneler böyle ama suç eşinde anne ayrı eş ayrı ortada durmasını bilecek fakat o bunu yapamamış sizi ortada bırakmış bu durum hiç hoş olmamış !!!

Ne saçma şey yav.Ben hiç böyle büyümediğimden mi yoksa cidden mi saçma bilmiyorum.Ben yapmam hele ki erkekte çok çirkin bir görüntü.Kendi eşimi düşündüm o şekilde,sanırım buzz gibi olurdum kıskanmak yerine.

Bunu benim yanimda surekli yapmasi normal mi ?bakin bi olay anlataym size kv ve annem bi konuda tartismislar kv beni sikayet etmia giyim tarzimi begenmediginj soylemis bu sekilde evlerine gitmemi istemiyormus annemde madem oýle kocasida getirmez bidaha sizin eve demis oda oglumu benden uzaklastirmak mi amacinz demis annemde oglun kendi soyledi esimi oldugu gibi kabul etmezlerse gitmeyiz die ,,,,,kv hadi ya benim oglana bak annesine karisini tercih edemez demis biz ne desek onu yapar oglum demis yani o baslatti bunlar aklima geliyo hep

Canim uzulme bile bile kendine yipratiyorsun.. Annesi nin ekmegine yag surme .. .madem kucagina yatio annesinin sende bi a firsat verme dibinde otur elini tut birakma .. Annesine de espri yaparak icinden gecenleri soyle .. Ah sizinde askiniz iyce ergenlere benzedi de ..

zaten sene de iki kez görüyomuşsun neyini kıskanıyosun boş ver nasıl davranırlarsa davransınlar.

bu arada sen niye kadınları aşağılar gibi yazıyorsun,ne demek karı gibi dedikodu yapmak? niye sadece kadınlar mı dedikodu yapıyor? erkekler sanki melek.

Bu eşini kıskanmak değil bence. Anne o kadar hayatınızın içinde ki kendini ikinci plana atılmış gibi hissediyorsun. Anne kırılmasın,anne üzülmesin diye sizin fikir ve düşünceleriniz hep görmezden geliniyor.

Kim olsa rahatsız olurdu. Haksız bulmadım sizi. Bazı Erkekler anneleri ve eşlerinin ayrımını yapamıyor Malesef.

Bu soylediklerinle kiskanclik arasinda bag kuramadim.

Ben basliga da dayanarak kiskanclik yaptigin kisma yorum yaptım.
Kv iyi sen kotusun demiyorum.
Icten ice gicik oluyorum de, haklisin.

Kocamla bizi yanliz birakmiyo resmen kendi evleri 2 katli biz gittigimizde üst katta oluyoruz her defasinda kapida yemek yiyelim cay icelim beraber oturalim oglum ozledim seni ac kapiyi demeler bi indik asagiya almis dizine yatirmis aksam tam 2 saat oyle kaldilar sıkıldm haliyle uykum geldi ben uyumaya gidiyrm gelmiyon mu dedim esime annesi biraz daha kal oglum demez mi o zaman daha 1 aylik evliydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…