Dügünumden gelinligime kadar annem kırilmasin böyle olsun söyle olsun diyordu basta anlamadim ama suan herseyde annem kirilmasin diyor bebegimin isminde bile annem babam kırilmasin diyor bazen dank ediyor seninde hakkin diyor ailesinden sogudum gercekten evlilik zaten yeteri kadar zor bide herseye karisiyorlarAnnesiyle çok bi araya gelmiyosanız ipini salın gitsin
esimi bende cok kıskanıyorm yaa annesi babası kız kardesi sinir oluyorum esim sadece bana ait olsun istiyorum heralde alıstım esimin ailesindne kimse yok yakınımızda senede 2 kere görüsüyoruz bu yüzden heraldeKizlar son 1 aydır bu duyguyu yaşıyorum,daha once asla boyle hissetmemistim suan ki durumdan dolayi da kendimi sucluyorum ama elimde degil..eşim bu duruma getirdi ama kv biraz tuaftir eşime cocuk gibi davraniyor dizine yatirip saclariyla oynuyor mesela ,canim oglum yakisikli oglum evlatcigim falan hep böyle,eşim de hic anne demez canim annem bitanecik annem hep böyleler,bu basta sorun olmadi ama annesiyle karsi karsiya geldik malesef bi baktim eşim annesinden yana onceki konularimda da var bebegimin ismi konusunda bile beni aglattilar ailece ailesi beni zamaninda cok uzdu unutmustum ama simdi yediremiyorum kendime annesi bilerek bunu yapiyor cok mutsuzum bu durumdan ,esimi kiskaniyorum yanlizken benimle ilgili annesinin yaninda annesiyle ilgili bi defa telfnda canim karim cok guzel yemek yapmis dedi o kadar ya ben mi abartiyorm bilemedimannesinin yaninda ben yokmusum gibi davraniyor bu cok incitici...
Tam bir ana kuzusu vaka sı deseneDügünumden gelinligime kadar annem kırilmasin böyle olsun söyle olsun diyordu basta anlamadim ama suan herseyde annem kirilmasin diyor bebegimin isminde bile annem babam kırilmasin diyor bazen dank ediyor seninde hakkin diyor ailesinden sogudum gercekten evlilik zaten yeteri kadar zor bide herseye karisiyorlar
Bunu benim yanimda surekli yapmasi normal mi ?bakin bi olay anlataym size kv ve annem bi konuda tartismislar kv beni sikayet etmia giyim tarzimi begenmediginj soylemis bu sekilde evlerine gitmemi istemiyormus annemde madem oýle kocasida getirmez bidaha sizin eve demis oda oglumu benden uzaklastirmak mi amacinz demis annemde oglun kendi soyledi esimi oldugu gibi kabul etmezlerse gitmeyiz die ,,,,,kv hadi ya benim oglana bak annesine karisini tercih edemez demis biz ne desek onu yapar oglum demis yani o baslatti bunlar aklima geliyo hepBana normal geldi davranisi. O sac oksamalar falan.
Benimki de yapar, ben de sakasina esimi itip kendimi sevdiririm falan. Uzulmem yani.
Esi anneden kiskanmak anlamlandiramadigim bir sey.
Anne degilim, ileride olurum heralde. Evlenince sevemeyecek miyim ya?
esimi bende cok kıskanıyorm yaa annesi babası kız kardesi sinir oluyorum esim sadece bana ait olsun istiyorum heralde alıstım esimin ailesindne kimse yok yakınımızda senede 2 kere görüsüyoruz bu yüzden heralde
esim de bi garip tabi babası gelir yanında kız cocugu gibi oturur sarılır öper anasına öyle fazla lacka bizimki hani derler ya karı gibi dedikodu muabbetteti bizimki öyle yapar sinir olurum
Bunu benim yanimda surekli yapmasi normal mi ?bakin bi olay anlataym size kv ve annem bi konuda tartismislar kv beni sikayet etmia giyim tarzimi begenmediginj soylemis bu sekilde evlerine gitmemi istemiyormus annemde madem oýle kocasida getirmez bidaha sizin eve demis oda oglumu benden uzaklastirmak mi amacinz demis annemde oglun kendi soyledi esimi oldugu gibi kabul etmezlerse gitmeyiz die ,,,,,kv hadi ya benim oglana bak annesine karisini tercih edemez demis biz ne desek onu yapar oglum demis yani o baslatti bunlar aklima geliyo hep
Kocamla bizi yanliz birakmiyo resmen kendi evleri 2 katli biz gittigimizde üst katta oluyoruz her defasinda kapida yemek yiyelim cay icelim beraber oturalim oglum ozledim seni ac kapiyi demeler bi indik asagiya almis dizine yatirmis aksam tam 2 saat oyle kaldilar sıkıldm haliyle uykum geldi ben uyumaya gidiyrm gelmiyon mu dedim esime annesi biraz daha kal oglum demez mi o zaman daha 1 aylik evliydikCanim uzulme bile bile kendine yipratiyorsun.. Annesi nin ekmegine yag surme .. .madem kucagina yatio annesinin sende bi a firsat verme dibinde otur elini tut birakma .. Annesine de espri yaparak icinden gecenleri soyle .. Ah sizinde askiniz iyce ergenlere benzedi de ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?