Eşimi annesinden kıskaniyorum malesef..

gulumsedim konunuzu okuyunca cook konular actim bende bu tür sebeplerden . eşinin sadece bana ait olsun hissi Beni de yiyip bitirmişti . yeri geldi haklı bulundum yeri geldi topa tutuldum anneden kıskanması nedir diye . ama çok çok çok iyi anlıyor ve hak veriyorum . . Ah ah :)

anlamıyorum ki
insan evladını da mı sevemeyecek
unutma, sen eşi o annesi.. yani kıskanmanı gerektırecek bır durum olamaz
ıkınızınde yerı ayrı çünkü.

Kv.niz size çok çektirmiş olabilir, sevmiyor olabilirsiniz v.s ancak oğluyla olan ilişkisine karışmamanız gerekiyor. İkisi doğru orantılı değil.

Ben seni anlıyorum Can'ım esinin yeri ayrı annesinin yeri ayrı ama annesine daha çok ilgi gösterince sende alıngan bir dönemindeysen çok üzülüyorsun bende bu sıralar böyleyim çook uzak olsada annesi sürekli anne anne başka sözü yok ufff

Ben esimi annesinden kiskanmiyorum annesi beni kisksniyor benim uzuldugum tek konu annem yani kayinvldem evladina oglum diye hitap etmesi bana da kizim demesini isterdim ama ismimle hitap ediyr

Burada bana tepki gelecek ama ben seni anlıyorum..
Bizim ailede ne kız ne erkek çocuk kedi sever gibi mıncık mıncık sevilmez. Rahmetli ananem beni çok severdi ama çok nadir öyle mıncıklardı beni, annem de öyle...
Mesela uzakta yaşayan kuzen yılda bir kez gelir yirmi gün kalır döner, bizimkiler bi geldiğinde öper sarılır o kadar. Annesinin tek oğlu sevmiyor mu çok seviyor ama sevmek illa mıncık mıncık sevmek değildir.
Şimdi biz böyle gördük böyle yetiştik.
Ne kız ne erkek evlat ben öyle aşırı samimi sevmeleri sevmiyorum. Beni de kimse öyle mıncıklamasın yani.. Annemin beni ne kadar sevdiğini biliyorum illa oramı buramı okşamasına şap şup öpmesine gerek yok. Sevmek demek de şapır şupur lafta olan bir şey de değil. Şova dökmeye gerek yok
Benim kayınvalidem de diğer çocuklarını öyle mıncıklamıyor ama iş benimkine gelince tam bir Elmayra.. Bana şov geliyor otuz yaşında koca kazık adamı öyle bebek gibi sevmek.
Ben de bir evin bir kızıyım, babam vefat etti ve annemin tek çocuğuyum. Şimdi annem beni sevmiyor mu? Bize geldiğin de ne kadar da özlese, ilk geldiğin de bir sarılıp öpüyor tamam. Davranışlardan, tavırlardan zaten bilirsin sevildiğini, öyle mıçmıç sevgi bana yapmacık ve şov gibi geliyor.
Ben de kayınvalidemden çok rahatsız oldum. Ha ben onun sevdiğinin onda biri kadar eşimi sevsem gelin de azmış falan der kınar. Hoş değilse anne evlat arasında da hoş değil...
Tamamen bizim aileye zıt olduğu için ve ben sosyal ortamda ne sevgililerin ne aile üyelerinin böyle mıncıklanmasından hoşlanmıyorum.
Komik geliyor yani otuz yaşında adamı bebek gibi sevmek...
Bilmiyorum anneler, dışardan cidden komik ve şov duruyor...
Ben tepki göstermiyorum. Ama heralde bakışımdan falan komik geldiğini anladı eşim. Ya da bizim ailede bu tip sevgi gösterileri, şovlar ondan etkilendi bilmiyorum. En son annesi yine altı aylık bebek gibi mıncık mıncık seversen of anne yeter ama ya dedi yani. Bundan sonra öyle yapma dedi.

Dicle o kaynananın nesini kıskanıyosun allah aşkına ama kocanda çok anneci. Bence annesini değilde sen kocanın ilgisini kıskanıyosun

Anlasarak gecim varken needir bu kiskanclik bilmiyrm hatta bnm kaynvldem esimin benm aileme gitmsini istemez

çok nadir anlatır eşim ailesi ile olan atışmalarını
eskiden çok sık paylaşırdı ama benim onlara olan sinirimi eşim de fark ettikten snr o da gizlemeye başladı
eskiden ailesinde hoşlanmadıgı huyları, yönleri paylasırdı benımle.
sanırım ben onlarla ılgılı cok konustum artık o da pek paylasmıyor yanni
bir konu oldugumda annem babam haksız da olsalar anne baba der
erkekler biz kadınlar gbi değiller malesef canım

bu arada benımkının de annesi sürekli ağlak küçük emrah modunda
oğlum benım için cok kıymetli der
değerlim der
oğlum da benı bırakıp baska bır sehıre gitti ya ben artık kımseye guvenmem der( eşim benım yasadıgım sehıre geldı evlenınce)
evimize gelirken bir tane corap alıp getirmez bu da oğluma dıye , ama gorsen cok kıymetlı oğlu
maddi zorluklar cektık ev alacaktık paramız yetmedı komık ama 5 bın tl gbi bir rakam için ev alamadık ve alın bu da bızden olsun demedıler . durumları çok çokkk iyi

ama hep sarılmalar senı cok sevıyorumlar vs.
ben kvalideme soyluyorum anne bu kadar sevıyorum dıuyorsun da ben bunu hıc goremıyorum dedım.
eşim 5 ay işsiz kaldı ısten cıkartıldı kiradayız , saece benım maasıma kaldık .
inanır mısınız hiç umurlarında olmadı , ama telefonda süreklı aglar
oğlum sensız yapamıyorum , oğlum boğazımdan birsey gecmıyor
ah oğlum ahhh sen de gittin
ama icraate gelince sıfır.

Sadece sizin evinizin iç kararlarına müdahale ettirmesi can sıkıcı sanırım bu yüzden sizin gözünüze batıyor bu hareketleri. Yoksa canım annecim demesi annesinin oğlunun saçlarını okşayarak sevmesi çok güzel. Benimde oğlum var erkekler büyüyünce kendini öptürüp sevdirmiyor inşallah benim oğluşum da böyle olur

Ama gelinlik çocuğun ismine falan müdahale çok can sıkıcı. Bizim büyüklerimizin anlamdigi bir olay var. Anneler benim istediğim i yapmazsan hakkımı helal etmem diyor mesela. Ama dinen çocuğa isim koyma hakkı ilk olarak annenin dir. Daha sonra baba ama aile deki diğer bireylerin bu konuda bir hakkı yok. Açın diyanette bile Fetvası var.

Seni cok iyi anliyorum evlenmedigim halde ve @elvanelvan88 yazdiklarina birebir katiliyorum.
Benim ailemde ayni sekilde, yetisme tarzimda bu sekilde ama ona ragmen bende soguk nemrut sevgimi belli etmeyen bir insan degilim.
Erkek arkadasimin ailesiyke icli disliyim, babasi bu konuda ogluna neyse banada odur. Babasini daha cok severim bu yuzden. Annesi ve babasi ayri fakat annesinin bu asiriya kacan halleri yuzunden cok gorusmek icimden gelmemeye baslamisti. Yani bunu harfi harfine yasayan anlar. Konu arasi oglumu en iyi ben tanirim, askim oglum ben senin ilk askinim gel opeyim sarilayim micik micik laflar bu bana carpitnalara kadar gidiyordu ee haliyle elimi ayagimi nereye koyacagimi bilemiyorum bazen gulumseyerek yetiniyorum. Ee simdi esim degil nisanlim degil kendi evim degil cikip anan niye boyle diyemezsinde.. insanin modunu dusuruyor sanki beni kiskaniyormus gibi davraniyor. Sorunlarimizi halletmisiz aramiz iyi sorunlari hallettinizmi diye basliyor o kadar uzuyor ve insanin enerjisini cekecek kadar batmaya basliyorki erkek arkadasim bile anne ne alaka olup sikiliyor ortamdan. Yapmacik ve sov geliyor banada, ama bundan midir bilmem erkek arkadasim cok sik gorusmemeye basladi annesiyle. Sende en iyisi surat asma lafini etme. Hoslanmasan bile annesi gidince notr davran ne yakin ne uzak.. ben sanirim farkinda olmadan nasil olsa benim, nasilsa benimle ve nasilsa benim yerim ayri seklinde bir tavir sergiledim. Annesinde konu acilincasa annende tabiki iyi diye baslayip aslinda elestirdigimi farkettirmeden elestiriyorum farkinda bile olmuyor cunku ama oda iyiligini istiyodur ya sevdigindendir diyorum. Ama farkinda olmadan sanirim o zit gelen noktalari bu sekilde lanse ettim ve oda cok goreyim gideyim olmuyor hatta sikiliyor bu durumdan artik.

Benimde eşim annesine gittigimizde böyle yapıyordu onlarda sarılmak sevmek filan yoktur ama dedikodu muhabbet baslar hemen annesiyle nerdeyse 2 senedir böyle eşimi en sonunda uyardım kıskançlık değil bu annesidir sever sayar ama orda ben yokmuşum gibi davranması artık tuhafima gitmeye baslamisti uyardım şimdilik düzeldi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…