Eşimi arkadaştan öte göremiyorum:(

konular farklı yere gitti
canım unutuyorsun galiba o senin saydıgın sıfatlarda aranan kişilerlede evlenildiiğinde cinsellik oluyor değilmi?
başka seyler olmuyor:34:
demek ki cinsellik işin içinde...

e tamam ten uyumu önemli ben başka birşey demiyorum ki ama kült değil diyorum yani tabikide önemli ben bunun için çok iyi birirni bıraktım ama erkekler çoğu kişiyi arzulayabilir fizği düzgünse tamamdır erkek için ama kadın için öyle değil kadının istemesi farklı birşey .

"Hakkın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üst...ünden daha iyi olmayacağını?

bide şunu diyim korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin :34:

belki de o cesareti bulduğum gün kendimde yaparım bunu ama yazdığın söze bayıldım cidden ya "Nereden biliyorsun hayatın altının üst...ünden daha iyi olmayacağını? "

boşanmayı zaten uzun zamandır düşünüyorum da işte çok zor bir karar ,yıllarca belki de ömür boyu yalnız yaşıcam :(

o nerden cıktı anlamadım şimdi hem kendine güvenmiyorsun yeni hayat kurmak için hemde o adama da dayanamıyosun bence kendinle çok fazla celişiyorsun..
eger yanlız kalmaktan korkuyorsan kocan cok eşlilige gecmeden değiş o zaman..

e tamam ten uyumu önemli ben başka birşey demiyorum ki ama kült değil diyorum yani tabikide önemli ben bunun için çok iyi birirni bıraktım ama erkekler çoğu kişiyi arzulayabilir fizği düzgünse tamamdır erkek için ama kadın için öyle değil kadının istemesi farklı birşey .

evet bende aynı şeyleri söylüyorum zaten...
frekanslarımız karıştı anlaşılan...
bire bir aynı şeyleri düşünüyoruz....

bu sorun sende kendine güvensizlik de yaratmış anlaşılan, bi bakarsın adliyeden çıkar çıkmaz aşık olursun, keşke diyip geriye bakmakta kötü ya şöyle olursa ya böyle olursa diye bi adım ileriye gitmeye korkmakta kötü

neden ömür boyu yalnız yaşayacaksın?
senin sorunun eşine bir seyler hissedememen degılmı
sonra karsına sevebılecegın birinin cıkmaması ne malum...

onu Allah bilir tabi ama yola dul bi kadın olarak devam edicem bu kelimeden nefret etsem de halk böyle diyor ve boşanmış bayanlara da erkeklerin bakışı malum ancak yaşını almış veya çocuklu erkekler bakıyor onu da ben istemem

onu Allah bilir tabi ama yola dul bi kadın olarak devam edicem bu kelimeden nefret etsem de halk böyle diyor ve boşanmış bayanlara da erkeklerin bakışı malum ancak yaşını almış veya çocuklu erkekler bakıyor onu da ben istemem

senin kafan cok karısmıs...
sen bence eşini sevmeyi öğren onunla cık dolaş bişeyler paylaş bunu yapabilirsin...

yazıp yazmamak konusunda cok tereddütte kaldım kırmak istemem sizi ama fazlasıyla bencil olduğunuzu düşünüyorum. ayrılınca hala ömür boyu yalnız kalacağınızı düşünüyosunuz karsınızdaki eşiniz düşman değil onun mutluluğunu hiç düşünmüyosunuz. eşiniz sizi hala aldatmadıysa cok sanslısınız iyi dayanmış 2 bucuk sene size önceki konunuzdada aşık olmadığınızı söylemişsiniz ayrılmalısınız cunku karşınızdaki kişininde psikolojisini bozacaksınız. kendinizi üstün görüyosunuz o insanda git gide gerceğin bu olduğunu zannedip kendine güvenini yitircek

Eşinizin cinsel isteklerini karşılamıyorsunuz. Eşiniz bu isteklerini başkalarıyla karşılıyor olabilir. Bu ihtimal olması bile sizi delirtmiyor mu ? eşinizi başkalarıyla düşündüğünüzde kızmıyor musunuz kıskanmıyor musunuz ??

hayır eşimin başkalarına gitmediğini biliyorum önce inancından dolayı sonra bana olan sevgi-saygısından dolayı yapmaz bunu

peki böyle düşünerek ve boşanmayarak eşine çok büyük haksızlık etmiyormusun?:44::44:

o nerden cıktı anlamadım şimdi hem kendine güvenmiyorsun yeni hayat kurmak için hemde o adama da dayanamıyosun bence kendinle çok fazla celişiyorsun..
eger yanlız kalmaktan korkuyorsan kocan cok eşlilige gecmeden değiş o zaman..

yalnız yaşamaktan korkmuyorum ama bir gün anne olmayı normal bir evliliğim olsun isterim tabiki

Eşinize karşı cinsel istekliliğinize neden olan nişanlılık döneminizdeki sorunlarsa o sorunları aşmanız gerekiyor,bu yönde terapi aldınız mı acaba?Bence siz soğuk bir kadın değilsiniz.

bu sorun sende kendine güvensizlik de yaratmış anlaşılan, bi bakarsın adliyeden çıkar çıkmaz aşık olursun, keşke diyip geriye bakmakta kötü ya şöyle olursa ya böyle olursa diye bi adım ileriye gitmeye korkmakta kötü

evet şu an araftayım ve belki faydası olur diye zaten sizlerin görüşünü almak istedim yani böyle bir durum yaşasaydınız ama eşiniz de sizi sevseydi boşanır mıydınız diye

yalnız yaşamaktan korkmuyorum ama bir gün anne olmayı normal bir evliliğim olsun isterim tabiki

e şimdi olayı çözelim biriyle sevişip mutlu olmak istiyosunuz ama maalesef bu kişi kocanız olamıcak
ayrılın birini bulun diyourz kelli felli adam gelir çoluklu cocuklu diyosunuz..
yakışıklı adam eli ayağı düzgün diyorsunuz ama ilk konunuzda iki alile arasındaki farklılıklar var demişsiniz
eşiniz nedir necidir ki yanınıza yakışmıyor siz ne iş yaparsınız ne mezunusunuz eşiniz konumu nasıl...

Eşinize karşı cinsel istekliliğinize neden olan nişanlılık döneminizdeki sorunlarsa o sorunları aşmanız gerekiyor,bu yönde terapi aldınız mı acaba?Bence siz soğuk bir kadın değilsiniz.

evet artık eşli terapiye gidip bunlar üzerine kafa yoracağız pek ümidim yok ama umarım işe yarar,belki bi sihirli değnek deyse değişir mi duygularım ya da çizgi filmlerde mi olur ancak böyle şeyler,muhtemelen ikincisi

ama bu tür durumlarda eşinizin aşkından dahada önemli olan sizinde duygularınız...
bence sizin bu saatten sonra eşinize bir şey hissetmeniz olanaksız...
bence eşinizi ikna edin boşanın...
böyle bir evlilik olamaz çok üzgünüm...
şahsen eşinize büyük saygı duydum...
keşke böyle bir kişiye duygularınız olsaymış...
ama keşkelerle hiç bir şey olmuyor...

Back
X