Eşimi arkadaştan öte göremiyorum:(

yroumların cogu yardımcı olmak vede aydınlatmaktan çok deşarj olmak gibi olmuş buda insan psikolojisinde aynı sorunları yaşayıpta başka bir bireye aynı şeyi yaşadıgını görüp onu suçlamaktır :))))

o yüzden konu sahibi arkadaşım inşallah hakkında hayırlısı olur aşabilecegine inanıp inanmakala ilgili durumları tartıp vede hala yapılabilmesi muhtemel çözümlervarsa deneyip yinede olmuyorsa bitmesi en mantıklısı kanımca

rabbim yardımcın olsun :))

teşekkür ederim canım cümlemizin..

bir gün ayrılma kararaını alırsak bu ikimizin isteğiyle olur zaten makul insanlarız

makul olduğunuz belli:34:
hdi sizi geçtim de 2.5 sene "arzulanmadığı için kendisiyle beraber olmayan bir eş(!)" e sahip koca
ya hakikaten çok makuldur, ya da zaten cinsel ihtiyaçlarını bir şekilde karşılıyordur.

buna evlilik de denmez
ev arkadaşlığı denir..

Çok bencilce buldum ben de yazdıklarınızı, hep ben hep ben.
Bunu bir gün gerçekten sevdiğim insanla yaşarım demesi, 2.5 senelik evli bir insanın kurması gereken bir cümle değil.
Eşinizi 2.5 senedir sevemediniz de, terapiyle mi sevecesiniz, sevgi aşılayan zorla sevdiren bir terapi var mıdır?
Eşinizin bu kadar anlayışlı olması sizi iyice bencilliğe sürüklemiş bence.
Ve evliliğinizden ne beklyorsunuz, birgün gelir severim belki diye mi düşünüyorsunuz.
Ben pek düzelecek birşey bulamadım, adama da sihirli değnek dokunamayacağına göre, yok sevmiyorum gerçekten diyorsanız,
şu saatten sonra sevme ihtimaliniz bana göre neredeyse hiç yok.
Siz de eşiniz de ev arkadaşı olarak yaşamayı tercih ederseniz onu bilemeyeceğim tabi ama oda bir yere kadar olur heralde.

bak şimdi sen de bilmeden saldırmayı seven güruhtansın belliki ,birincisi terapiye beni eşim yollamadı aksine bu güne kadar gittiğim tüm jinekolog ve terapistleri kendim bulup gittim eşimi vajinusmusum diye oyalayan ben değildim aksine her zaman isteksizlik olduğunu söylediğim halde anlamadılar..ayrıca kadınlık görevimi yapmadığım için eşime defalarca kendimi suçlu hissettiğimi söleyip istersen boşanalım dedim,hayır dedi.bütün yolları deneyeceğiz dedi onun için terapiye gidiyoruz.Ayrıca eşim de ben de birbirimize değer vermseydik bu kadar uzun süre bununla mücadele etmezdik bu da sonuncusu..

Peki eşinizi karşınıza alıp buraya yazdıklarınızı söylediniz mi?Seni dışarıda olan herhangi bir erkek olarak görüyorum arkadaş gibi dediniz mi?Biz eşit değiliz birlikte olamayacağımızı düşünüyorum bu evlilik hataydı dediniz mi eşinize yeterince açık mısınız?

konu sahıbının bu kadar uzerıne gıtmeye ne gerek var acaba.. kadın derdınden bahsedıyor tamam esını sevmıs severek evlenmıs ama bellı kı nısanlılık donemınde yasadıgı bı takım seyler onu etkılemıs etkılendıgını hemen farketmesı gerekmıyor kı bu bılınc altımızın bıze bı oyunu da olabılır cunku olaylar oraya yerlesmıs ve konu sahıbı tamam gectı desede sadece gectıgını zannetmıs.. evlendıgınde ıse bılınc altındakıler ortaya cıkmaya baslamıs.. esını bence hala cok sevıyor oda ıstemezdı bence 2i5 yıldır aynı evde arkadas gıbı yasamayı erkegın cınsel ıstegı varsa kadınında var konu sahıbının yok mu sadece yapamıyorum ama hasta degılım problemler var deyıp derdını anlatmıs ne var bunda bu kadar kadının ustune gıdıyosunuz anlamadım.. nolucak yanı esıyle ılıskıye gıremıyor baska bı adamla gırse bunun adı baska sey olur dımı kusura bakmayın da bu toplumu bıraz da sız bu hale getırıyosunuz hanımlar.. kadın bosanmak ıstese coktan bosanırdı esı de aynı zamanda demek kı adam sabretmeyı bılıyor.. ıllakı duzelır dıye beklıyor bence sen bıraz daha bekle ve sakın bosanma hersey duzelır dua et rabbıne

hadi eşinizi bir kenara bıralım.

size samimi bir şey sormak istiyorum.yetişkin bir kadın olarak (madem bir rahatsızlığınız da yok) hiç mi merak etmediniz cinselliği?
tamam eşinizi arzu etmiyor olabilirsiniz ama insan merak da mı etmez yahu?

bir de şu var vajinismulu bayanların eşleri sizinkinden daha şanslı.çünkü en azından onlarda öpüşme sevişme olur ama siz de bunlar da olmuyordur diye tahmin ediyorum.

Çok bencilce buldum ben de yazdıklarınızı, hep ben hep ben.
Bunu bir gün gerçekten sevdiğim insanla yaşarım demesi, 2.5 senelik evli bir insanın kurması gereken bir cümle değil.
Eşinizi 2.5 senedir sevemediniz de, terapiyle mi sevecesiniz, sevgi aşılayan zorla sevdiren bir terapi var mıdır?
Eşinizin bu kadar anlayışlı olması sizi iyice bencilliğe sürüklemiş bence.
Ve evliliğinizden ne beklyorsunuz, birgün gelir severim belki diye mi düşünüyorsunuz.
Ben pek düzelecek birşey bulamadım, adama da sihirli değnek dokunamayacağına göre, yok sevmiyorum gerçekten diyorsanız,
şu saatten sonra sevme ihtimaliniz bana göre neredeyse hiç yok.
Siz de eşiniz de ev arkadaşı olarak yaşamayı tercih ederseniz onu bilemeyeceğim tabi ama oda bir yere kadar olur heralde.

"Bunu bir gün gerçekten sevdiğim insanla yaşarım demesi, 2.5 senelik evli bir insanın kurması gereken bir cümle değil."
öyleyse hiç arzulamadığın halde sevişmeyi dene bakalım ne hissediyorsun

bayanlar eşimi zorla evde tutuyormuşum gibi tavır takınmaktan vazgeçin lütfen artık..

Eşini evde zorla tutmuyorsun ama gitmesine de izin vermiyorsun. Çünkü hep birgün düzelir diye ümit veriyorsun. Diğer konunu okuyunca tek sorunun cinsellik olmadığını anladım. Asıl sorun değil zaten cinsellik. Sen eşini beğenmiyorsun, kendine yakıştıramıyorsun. O yüzden arkadaş gibi seviyorsun. O iyi biri senin arkadaşın olabilir, buna izin verirsin ama bir şekilde eşin olmuş. Ama sen onu kendine layık göremediğin için o özel anı onunla yaşamayı da kendine kabul ettiremiyorsun. "İstersem yaparım, vajinismus olmadığımı ispatlamak için yaptım, yapabildiğimi görünce yarım bıraktım." da bunu ispatlıyor. Sen ona bilinçaltında sorun bende değil, ben sağlıklı bir kadınım ama sorun sende mesajı veriyorsun. İşte bu yüzden hakslızlık, sen onun kim olduğunu kabullenememişsin ve dolaylı yoldan bunun hesabını soruyorsun. Yani sen onu eş olarka seçmişsin ama o senin düşlediğin kimlik değil, ailesiyle kültürüyle vs. Sen bu hayalkırıklığının bedelini ona ödetiyorsun.
Bunları bilinçli yapıyorsun demiyorum, ama sana bilinçaltının dayattığı bu. İstersen bu sayfanın çıktısını al, terapistine sor. Çok çok ciddiyim. Biri bana bu yorumları yazmış de. Bakalım ne diyecek? Yanılıyorsam bile bunun üzerinden bir kapı açar belki sana.

"Bunu bir gün gerçekten sevdiğim insanla yaşarım demesi, 2.5 senelik evli bir insanın kurması gereken bir cümle değil."
öyleyse hiç arzulamadığın halde sevişmeyi dene bakalım ne hissediyorsun

buradaki çoğu arkadaşım gibi benim de takıldığım nokta şu
hiç arzulamadığım bir adamla evli kalmam ki
sorun burada arkadaşım
neden arzulamadığını, neden birlikte olduğunu yargılayamayız, haddimiz değil
tercihindir
geçişte yaşadıkların içinde yer etmiştir, herhangi bir hareketinden/kokusundan tiksinmişindir, vs vs vs bir sürü sebep olabilir
ama neden evli kaldığını anlayamıyorum

hadi eşinizi bir kenara bıralım.

size samimi bir şey sormak istiyorum.yetişkin bir kadın olarak (madem bir rahatsızlığınız da yok) hiç mi merak etmediniz cinselliği?
tamam eşinizi arzu etmiyor olabilirsiniz ama insan merak da mı etmez yahu?

bir de şu var vajinismulu bayanların eşleri sizinkinden daha şanslı.çünkü en azından onlarda öpüşme sevişme olur ama siz de bunlar da olmuyordur diye tahmin ediyorum.

merak etmez olur muyum hele de evli arkadaşlarım bunun ne kadar büyük bir haz ve mutluluk olduğunu söylediklerinde nasıl canım yanıyor ben yaşayamıyorum diye..

buradaki çoğu arkadaşım gibi benim de takıldığım nokta şu
hiç arzulamadığım bir adamla evli kalmam ki
sorun burada arkadaşım
neden arzulamadığını, neden birlikte olduğunu yargılayamayız, haddimiz değil
tercihindir
geçişte yaşadıkların içinde yer etmiştir, herhangi bir hareketinden/kokusundan tiksinmişindir, vs vs vs bir sürü sebep olabilir
ama neden evli kaldığını anlayamıyorum

çünkü evlilik öyle ha deyince silinip atılacak bişey değil ki belki düzelir diye bekliyorum

bence de eşi dışarda birileriyle birlikte oluyodur (cinsel sorunları yoksa)
konu sahibinin sosyal statüsü yüksek diye de onu boşamıyodur
yoksa ruh sağlığı yerinde bir adam neden kendisini arzulamayan bir kadına 2,5 yıldır aşkla bağlı olsun
filmlerde bile bu kadar uçmuyolar erkek romantizmi mevzuunda

çünkü evlilik öyle ha deyince silinip atılacak bişey değil ki belki düzelir diye bekliyorum

psikologunuz sizin yaşadığınız şeyin evlilik olmadığını size söylemedi mi?

siz kocanızdan boşanmış olmayacaksınız ki
ev arkadaşınızla yollarınızı ayırmış olacaksınız

bence de eşi dışarda birileriyle birlikte oluyodur (cinsel sorunları yoksa)
konu sahibinin sosyal statüsü yüksek diye de onu boşamıyodur
yoksa ruh sağlığı yerinde bir adam neden kendisini arzulamayan bir kadına 2,5 yıldır aşkla bağlı olsun
filmlerde bile bu kadar uçmuyolar erkek romantizmi mevzuunda

bunun yanıtını vermiştim yine vereyim eşim de öyle cinselliğe çok düşkün biri değil ve herşeyden önce inancı gereği başka biriyle birlikte olmaz

Bütün sayfaların hepsini okumadım merakımı mazur görün.
Madem vajinismus değilsiniz,evlendiğiniz ilk gün gerdek gecesi denen şeyi de mi yaşamak istemediniz.?

Severek evlendik demişsiniz de onu merak ettim...?!!

Birlikte terapiye gitmek en mantıklısı bence de..
Allah yardımcınız olsun,herşey olumlu gelişir umarım...

Peki eşinizi karşınıza alıp buraya yazdıklarınızı söylediniz mi?Seni dışarıda olan herhangi bir erkek olarak görüyorum arkadaş gibi dediniz mi?Biz eşit değiliz birlikte olamayacağımızı düşünüyorum bu evlilik hataydı dediniz mi eşinize yeterince açık mısınız?
Cevabınızı bekliyorum?????????

Back
X