Zaten konu sahibi deseydi ki çok üzülüyorum düzelsin istiyorum ,eşimi arzulamak istiyorum ne yapmam gerekiyor demiş olsaydı yorumlar çok farklı olurdu.
Şunuda deseydi farklı olurdu eşimi sevmiyorum ,arzulamıyorum bu evliliğide yürütmek istemiyorum ama nasıl davranmalıyım ,bu işkencenin içinden nasıl çıkabilirim de demiyor ,aynı eşine uyguladığı politikayı bizlere uyguluyor ,herkes herkesi sevmek zorunda değil sevmediği insanla evli kalmak zorunda değil ,mutlu olmak varken neden mutsuz yaşasın insanlar ama hanfendi sevmiyor, istemiyor,düzelsinde istemiyor ,ama eşindende boşanmıyor ne olursa olsun bu kul hakkıdır kimse kimsenin hayatını bu kadar alıkoyamaz..[/QUOT
yazılanların hepsini okudum ve gerçekten özellikle de son yapılan yorumları çok acımasızca buldum ne demek çözüm aramıyor ya! Kadın daha ne yapsın kaç doktora terapiste gitmiş hala gidip direniyor çözebilmek için ve sonunda çözülmezse zaten ayrılacağını söylüyor.Geçmişde de bu yönde adım atmış fakat eşi ve çevresi mani olmuş anlamıyorum ki daha ne yapsın..Buraya da bu konuda bizden yardım almak için yazmış zaten.Bu kadar yıkıcı olunmaz ben de tensel uyumsuzluk yaşadım ve siz bunu yaşamayıp bol keseden atan yorumcular bunla baş etmenin ne kadar zor olduğunu hiç bir zaman anlayamayacaksınız..