Eşimi Artık Eskisi kadar sevmiyorum ve soğudum.

Başlığı görünce aklıma ilk, kocamla eski heyecanımız kaybettik artık ona bakınca bir şey hissetmiyorum gibi bir içerik olduğunu düşündüm. Fakat konuyu okuyunca dehşete kapıldım. Öldüresiye dövdü kısmından sonra neyi sorguluyorsunuz ölmeyi mi bekliyorsunuz anlamadım?

boşanalım diyorum Boşanmak içinmi evlendik filan diyip konuyu kapatmaya çalısıyor.

Canı çekince dövmek pardon öldüresiye dövmek, canı çekince sevişmek ve genel hatlarıyla çamaşırı, yemeği, düzeni olsun diye evlenmiş. O niye boşanmak istesin ki? İkna olacak neyi var adam hayatından gayet mutlu.

Ya arkadaşlar nerdeyse 2 bucuk yıllık evliyim ve başlarda olmayan seyler simdi olmaya başladı 3 4 kere resmen beni öldürme derecesinde dövdü baska insanların yanında benımle ağır bi sekilde küfürlü konuştu. sonrasında telefonunda baska hesap açıp kızlara yazdıgını gördüm bunu inkar ediyor sinir hastası Napıcam ben artık sevmiyorum boşanmak istiyorum ama ona yanaşmıyor sürekli bana yanaşmaya çalışıyor bu durum beni CILDIRTIYOR . napmam lazım .
Evli kalmaniz için bir nedeniniz kalmamış ki neyi soruyorsunuz yapılacak tek şey şu durumda bosanip kendi yolunuzu çizmek

Eskisi kadar dan ziyade hiç mi hiç sevilmemeli bence ama yinede siz bilirsiniz.

Back
X