esimi asla affetmiycem...

elif38000

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
76
2
6
35
Kayseri
Mrb arkadaslar Ben 22 yasinda evli biriyim. Aslında çok da mutlu bir evliliğim yoktu ama bugun bişey daha yasadım bunu kaldırabilir miyim bilemiyorum. Akşam eşimin eski elinden olan oğluyla tartıştık. Eşim sinirlendi bana bağırıp küfretmeye başladı. Ağır konusunca bende sesimi yukselttım. Sesim yükselince üstüme yürüdü Bi kaç tane vurdu bana. Aılem başka şehirde. Annem yarın gezmeye beni görmeye ziyarete gelecek. Onunla beraber sende defol git dedi bana. Sırf sesimi yükselttim diye. Onun oğlu bana ne küfürler ne hakaretler eder ona hiç sesi çıkmaz.. Bir erkek tarafından böyle alağılanmak çık gücüme gitti. Hem de mübarek kandil gecesinde dayak yemek.. Bana fikir verın çok kotuyum. Bugünün yuzysuhu hürmetine bana dua edin.

Anlasilan esininiz ikinci evliligi, ilk esinden olan oglu kac yasinda?
Tartismanizdaki sebep ne?
Gerci sebep ne olursa olsun, siddetin hayatimizda yeri olmamali.
Bir kere taviz verdinizmi arkasi gelme ihtimali yuksektir.
Sinirlerine hakim olamayan adamdan es olmaz..

evli bir kadına bunu kolay kolay söylemem ama sana çok net ve açık söylüyorum: AYRIL! Çocuğun da yoksa hiç düşünmene bile gerek yok. Sizdeevliliği ayakta tutan şeyler kalmamış.

12 yasında. mesele yok aslında 15 gündür yıkanmıyor bende kızdım ona git yıkan artık dıye sonra ters cevablar verdı. hakaret ettı ben elımı kaldırıp vurmadım vurmamda. esım duymuş odaya geldi bana dediki o...ros..bunun birinden kurtuldum bırıne çattım falan filan hakaret edınce ben bağırdım senmısın bağıran.....

evli bir kadına bunu kolay kolay söylemem ama sana çok net ve açık söylüyorum: AYRIL! Çocuğun da yoksa hiç düşünmene bile gerek yok. Sizdeevliliği ayakta tutan şeyler kalmamış.

çocuğum degıl nıkahım bıle yok. ımam nıkahı kıydı öyle yasatıyor benı. ben sevdıgım ıcın yanındayım. ama o bunu anlamıyor...

CANM BU GECE MÜBAREK BİR GECE BOLCA DUA ET..devam edilebilir yanı kaldıysa bırakma..hem bırakıp gitmek kolaydır ..hele ki bizim gibi krşıdan konuşmak çok daha kolay oly içerisinde değiliz..kime sorsan bırak git diyecek ..çünkü gençsin ..çocuk da yk.. ne kdrdır evlisin bilmyorum ama erkekler evlilği erken alışmıyorlar..biliyorum bir kadın olarak bunları yazmak zor...snuçta hakaret yemişsin gitmek en doğal hakkın..ama dediğim gibi evlilk bitirmek kolay..ilk defa olan bişeyse bıraz daha sabret ama sürekli tekrarlanıyorsa bırak git..yine de bu gece bolca dua et..hayırlısı iste..RABBİM YARDIMCIN OLSUN..BÜTÜN EŞLERE GÜZEL AHLAK NASİP ETSİN RABBİM..

Mrb arkadaşım yaşadığın bu duruma gerçekten çok üzüldüm hele böyle bir mübarek günde hakaretin ve özellikle şiddetin asla ve asla telafisi olmaz öncelikle bunu söyleyeyim.İçinde olduğun durumu sen daha ii anlarsın .İnş herşey yoluna girer ve senin hakkında da hayırlısı olur.Sen bolca dua et rabbime o bir yol gösterir

Oğlu ergense sorun olacak bu adamla evlenirken bunları nasıl düşünemediniz ,son zamanlar epey olumsuzluklar yazılıyor bu 2, eşlerle evli olanlar ,

Cok gecmis olsun umarim iyisinizdir simdi.. Birak git vs diyemem kolay degil yuva yikmak. Anneniz gelince onun sefkati iyi gelir size. Namaz kilin dua edin yatin uyuyun. Allah buyuk

Benim icin burada is biterdi.

Allah yardimcin olsun. 22 yasinda hayatinin baharindasin. Kendine yazik etme !

Canm bn cok uzldm durumuna Allah islah etsn esini hemen cekip gitme biraz sabreyle benden tavsye anneye anlatma akli hep sende kalacktr dualarm seninle

canım ben de çok üzüldüm ama bir şeyi de merak ettim neden resmi nikahınız yok? eşin mi istemiyor? neden istemiyor?
aslında önemli olan şey senin ne istediğin, sen ne istiyorsun? bu adamla devam edebileceğine inanıyor musun? bence artısıyla eksisiyle bir tart evliliğini eksiler çoksa ve artık eskisi gibi de hissetmiyorsan hiç düşünme git...
arkadaşların da dedikleri gibi daha çok gençsin kim bilir daha neler yaşayacaksın...

canım nikahsız yaşayacak kadar seviosun ok... ama o demekki senin ona verdiğin değer kadar seni değerli bulmuyor.
oğlunada seanada yerinizi bildirecekti. o sana saygılı olacak sende dikkatli davranacaktın. ama şimdiden onun için seni hırpalıosa bu 12 yaşındaki çocuk 5 yıl sonra deli çağlarında kim bilir belkide o bile kaba kuvvet uygulamaya kalkacak sana:26:
eşinde şimdi bukadarcık basit bi konudan bunu yapıosa sana, ozaman kimbilir... neyse düşünmek bile istemiorum.. 22 yaşındasın tatlım, gel yol yakınken vazgeç. daha şimdiden böle.. yarın öbürgün yaşında geçecek, ozaman daha beterine mahruz kalırsan ne olacak? geçip giden güzelim yıllarınamı yanacaksın? yoksa kendine yaptığın haksızlığamı? bence kapa bu sayfayı canım.
:26:

Son düzenleme:

ne oldu barıştınız mı merak ettim...daha 22 yaşındaki bir genç kız boşanmış, çocuklu bir adamla imam nikahlı neden yaşar ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…