- 12 Temmuz 2006
- 658
- 260
- 333
- 45
Ne diyosun sen yaaaaaaaaçocuğum degıl nıkahım bıle yok. ımam nıkahı kıydı öyle yasatıyor benı. ben sevdıgım ıcın yanındayım. ama o bunu anlamıyor...
BUNUN DEVAMI GELECEK YANİ VURMANIN O YÜZDEN KURTUL DERİM.Mrb arkadaslar Ben 22 yasinda evli biriyim. Aslında çok da mutlu bir evliliğim yoktu ama bugun bişey daha yasadım bunu kaldırabilir miyim bilemiyorum. Akşam eşimin eski elinden olan oğluyla tartıştık. Eşim sinirlendi bana bağırıp küfretmeye başladı. Ağır konusunca bende sesimi yukselttım. Sesim yükselince üstüme yürüdü Bi kaç tane vurdu bana. Aılem başka şehirde. Annem yarın gezmeye beni görmeye ziyarete gelecek. Onunla beraber sende defol git dedi bana. Sırf sesimi yükselttim diye. Onun oğlu bana ne küfürler ne hakaretler eder ona hiç sesi çıkmaz.. Bir erkek tarafından böyle alağılanmak çık gücüme gitti. Hem de mübarek kandil gecesinde dayak yemek.. Bana fikir verın çok kotuyum. Bugünün yuzysuhu hürmetine bana dua edin.
Valla cokta kücük değilsin.ben 17 yaşinda evlendim nikah tarihi bulamazsak düğünü yaparız sonra nikah kıyarız dedi eşim .nikah kıyıcagından hiç süphem yoktu ama laf arası geçse bile hayır dedim.sen gidip adamla yaşiyorsun annende sana ziyarete geliyor vallahı üzülüyorum.cahîl değilsin burada gelip konu açtiğina göre kkuma yazmanda var.yazık etmişsin kendine.o adamın yanıbdada durma eğer geri gittiğinde seni kabul eden ailen varsaçocuğum degıl nıkahım bıle yok. ımam nıkahı kıydı öyle yasatıyor benı. ben sevdıgım ıcın yanındayım. ama o bunu anlamıyor...
Ortafa evlilik yok ki.imam nikahı kıyılır ama resmi nikahtan sonra.tek imam nikahıyka yaşayanları anlayamıyorum valla ya.çocugun oldugunda ne yapıyorlar hiç bilmiyorumYaşadıklarınızı okurken gerildim.
Evlilikde şiddet ve hakaret ayrılmak için tek sebep zaten.
Bence çok fazla vakit keybetmeyin
evlilik geçirmiş birde çocuk sahibi bir adamla evlenirken bunları göze alacaktın...bu böyledir..Mrb arkadaslar Ben 22 yasinda evli biriyim. Aslında çok da mutlu bir evliliğim yoktu ama bugun bişey daha yasadım bunu kaldırabilir miyim bilemiyorum. Akşam eşimin eski elinden olan oğluyla tartıştık. Eşim sinirlendi bana bağırıp küfretmeye başladı. Ağır konusunca bende sesimi yukselttım. Sesim yükselince üstüme yürüdü Bi kaç tane vurdu bana. Aılem başka şehirde. Annem yarın gezmeye beni görmeye ziyarete gelecek. Onunla beraber sende defol git dedi bana. Sırf sesimi yükselttim diye. Onun oğlu bana ne küfürler ne hakaretler eder ona hiç sesi çıkmaz.. Bir erkek tarafından böyle alağılanmak çık gücüme gitti. Hem de mübarek kandil gecesinde dayak yemek.. Bana fikir verın çok kotuyum. Bugünün yuzysuhu hürmetine bana dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?