esimi asla affetmiycem...

Yaşadıklarınızı okurken gerildim.
Evlilikde şiddet ve hakaret ayrılmak için tek sebep zaten.
Bence çok fazla vakit keybetmeyin

çocuğum degıl nıkahım bıle yok. ımam nıkahı kıydı öyle yasatıyor benı. ben sevdıgım ıcın yanındayım. ama o bunu anlamıyor...
Ne diyosun sen yaaaaaaaa
Nikah yok, yaşça oldukça büyük anladığım kadarıyla, 12 yaşında çocuk var. Hangi mantığınızı kullanarak evlendiniz?
Üstelik şiddet olmasına rağmen, nikah kıymadan (sen onun eşi değilsin bunu unutma) yaşamaya devam ederken hatta iğrenç bir kelime kullanarak (o..) rencide ederken bile seviyorum diyebiliyosunuz. Yemin ederim hayranım sizin gibilere !!!

hem dayak hemde imam nikahıı var ayrıl ne bu böyle insan yerine konulmamışınki

ya sıze ınanamıyorum ya yapılan yorumlara bakın ımam nıkahı oylemı sen hangı zıhnıyettesın hangı devırdesın kı ımam nıkahıyla yasıyorsun 22 yasındasın ve cocugu olmuş bı adamlasın o adam esınden neden ayrıldı senın yuzundenmı??

BUNUN DEVAMI GELECEK YANİ VURMANIN O YÜZDEN KURTUL DERİM.

konu bdv dışında olduğundan, kapatılma konusunda kararsız kaldım,eskiler kapatılıyor,neyse ben kibleyim. mune karar versin

Son düzenleme:
çocuğum degıl nıkahım bıle yok. ımam nıkahı kıydı öyle yasatıyor benı. ben sevdıgım ıcın yanındayım. ama o bunu anlamıyor...
Valla cokta kücük değilsin.ben 17 yaşinda evlendim nikah tarihi bulamazsak düğünü yaparız sonra nikah kıyarız dedi eşim .nikah kıyıcagından hiç süphem yoktu ama laf arası geçse bile hayır dedim.sen gidip adamla yaşiyorsun annende sana ziyarete geliyor vallahı üzülüyorum.cahîl değilsin burada gelip konu açtiğina göre kkuma yazmanda var.yazık etmişsin kendine.o adamın yanıbdada durma eğer geri gittiğinde seni kabul eden ailen varsa

Yaşadıklarınızı okurken gerildim.
Evlilikde şiddet ve hakaret ayrılmak için tek sebep zaten.
Bence çok fazla vakit keybetmeyin
Ortafa evlilik yok ki.imam nikahı kıyılır ama resmi nikahtan sonra.tek imam nikahıyka yaşayanları anlayamıyorum valla ya.çocugun oldugunda ne yapıyorlar hiç bilmiyorum

Adam zengin kesin..
yoksa imam nikahi falan
Konu sahibi 22 yasinda
adamin 12 yasinda oglu var kimbilir
kendi kac yasinda
bide eski eşi dedigin kadin nikahli esi sanirim..yazik size...

evlilik geçirmiş birde çocuk sahibi bir adamla evlenirken bunları göze alacaktın...bu böyledir..

yaşın çok küçük daha kendini tam tanımadan çocuklu adamla eklenmişsin sorun yaşamasan garip olurdu git bakalım annemle dönmeni isticek mi bakalım

resmi nikahın yoksa müstahak kusura bakma 22 yaşında her işi hallettin hayatta bişeyler başardın dost hayatı yaşamak mi kaldı

düşünülecek birşey kalmamış yapılacak şey belli de işte..
kalp ile değil mantıkla düşünme vakti artık!!

Bencede affetme zaten ortada nikah yok bişey yok sizi bağlayan neki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…