merhb cnm yazını yeni okudum üzüldüm nikah niye yok benim kendi çocuğum ama eşimin yanında bağırdığm zaman oda kızar sen bide üvey rolün var ne desen zoruna gider işin zor ALLAH YARDIMCIN OLSUN canım üzülme...Mrb arkadaslar Ben 22 yasinda evli biriyim. Aslında çok da mutlu bir evliliğim yoktu ama bugun bişey daha yasadım bunu kaldırabilir miyim bilemiyorum. Akşam eşimin eski elinden olan oğluyla tartıştık. Eşim sinirlendi bana bağırıp küfretmeye başladı. Ağır konusunca bende sesimi yukselttım. Sesim yükselince üstüme yürüdü Bi kaç tane vurdu bana. Aılem başka şehirde. Annem yarın gezmeye beni görmeye ziyarete gelecek. Onunla beraber sende defol git dedi bana. Sırf sesimi yükselttim diye. Onun oğlu bana ne küfürler ne hakaretler eder ona hiç sesi çıkmaz.. Bir erkek tarafından böyle alağılanmak çık gücüme gitti. Hem de mübarek kandil gecesinde dayak yemek.. Bana fikir verın çok kotuyum. Bugünün yuzysuhu hürmetine bana dua edin.
cnm dışardan konuşmak belki kolay ama sen baştan hatayı yapmışsın nikahsız yaşayarak seni sevseydi bu durumda koymaz nikah kıyardı ama sanki sonu yok bu ilişkinin bu böyle gider ya kabul edip oturacaksın yada kapıyı çekip çıkacaksın karar senin ... yaşında çok küçük Allah yardımcın olsunçocuğum degıl nıkahım bıle yok. ımam nıkahı kıydı öyle yasatıyor benı. ben sevdıgım ıcın yanındayım. ama o bunu anlamıyor...
canım nikahsız yaşayacak kadar seviosun ok... ama o demekki senin ona verdiğin değer kadar seni değerli bulmuyor.
oğlunada seanada yerinizi bildirecekti. o sana saygılı olacak sende dikkatli davranacaktın. ama şimdiden onun için seni hırpalıosa bu 12 yaşındaki çocuk 5 yıl sonra deli çağlarında kim bilir belkide o bile kaba kuvvet uygulamaya kalkacak sana:26:
eşinde şimdi bukadarcık basit bi konudan bunu yapıosa sana, ozaman kimbilir... neyse düşünmek bile istemiorum.. 22 yaşındasın tatlım, gel yol yakınken vazgeç. daha şimdiden böle.. yarın öbürgün yaşında geçecek, ozaman daha beterine mahruz kalırsan ne olacak? geçip giden güzelim yıllarınamı yanacaksın? yoksa kendine yaptığın haksızlığamı?bence kapa bu sayfayı canım. :26:
Balik bastan kokar sizin iliski bastan kopuk , yarin bigun sana kotu bisey yaparsa yasal olarak karisi bile degilsin . Yazik sana yasitimsin bunlari kimsenin kimseye yasatmaya hakki yok ...Mrb arkadaslar Ben 22 yasinda evli biriyim. Aslında çok da mutlu bir evliliğim yoktu ama bugun bişey daha yasadım bunu kaldırabilir miyim bilemiyorum. Akşam eşimin eski elinden olan oğluyla tartıştık. Eşim sinirlendi bana bağırıp küfretmeye başladı. Ağır konusunca bende sesimi yukselttım. Sesim yükselince üstüme yürüdü Bi kaç tane vurdu bana. Aılem başka şehirde. Annem yarın gezmeye beni görmeye ziyarete gelecek. Onunla beraber sende defol git dedi bana. Sırf sesimi yükselttim diye. Onun oğlu bana ne küfürler ne hakaretler eder ona hiç sesi çıkmaz.. Bir erkek tarafından böyle alağılanmak çık gücüme gitti. Hem de mübarek kandil gecesinde dayak yemek.. Bana fikir verın çok kotuyum. Bugünün yuzysuhu hürmetine bana dua edin.
Balik bastan kokar sizin iliski bastan kopuk , yarin bigun sana kotu bisey yaparsa yasal olarak karisi bile degilsin . Yazik sana yasitimsin bunlari kimsenin kimseye yasatmaya hakki yok ...Mrb arkadaslar Ben 22 yasinda evli biriyim. Aslında çok da mutlu bir evliliğim yoktu ama bugun bişey daha yasadım bunu kaldırabilir miyim bilemiyorum. Akşam eşimin eski elinden olan oğluyla tartıştık. Eşim sinirlendi bana bağırıp küfretmeye başladı. Ağır konusunca bende sesimi yukselttım. Sesim yükselince üstüme yürüdü Bi kaç tane vurdu bana. Aılem başka şehirde. Annem yarın gezmeye beni görmeye ziyarete gelecek. Onunla beraber sende defol git dedi bana. Sırf sesimi yükselttim diye. Onun oğlu bana ne küfürler ne hakaretler eder ona hiç sesi çıkmaz.. Bir erkek tarafından böyle alağılanmak çık gücüme gitti. Hem de mübarek kandil gecesinde dayak yemek.. Bana fikir verın çok kotuyum. Bugünün yuzysuhu hürmetine bana dua edin.
Mrb arkadaslar Ben 22 yasinda evli biriyim. Aslında çok da mutlu bir evliliğim yoktu ama bugun bişey daha yasadım bunu kaldırabilir miyim bilemiyorum. Akşam eşimin eski elinden olan oğluyla tartıştık. Eşim sinirlendi bana bağırıp küfretmeye başladı. Ağır konusunca bende sesimi yukselttım. Sesim yükselince üstüme yürüdü Bi kaç tane vurdu bana. Aılem başka şehirde. Annem yarın gezmeye beni görmeye ziyarete gelecek. Onunla beraber sende defol git dedi bana. Sırf sesimi yükselttim diye. Onun oğlu bana ne küfürler ne hakaretler eder ona hiç sesi çıkmaz.. Bir erkek tarafından böyle alağılanmak çık gücüme gitti. Hem de mübarek kandil gecesinde dayak yemek.. Bana fikir verın çok kotuyum. Bugünün yuzysuhu hürmetine bana dua edin.
Mrb arkadaslar Ben 22 yasinda evli biriyim. Aslında çok da mutlu bir evliliğim yoktu ama bugun bişey daha yasadım bunu kaldırabilir miyim bilemiyorum. Akşam eşimin eski elinden olan oğluyla tartıştık. Eşim sinirlendi bana bağırıp küfretmeye başladı. Ağır konusunca bende sesimi yukselttım. Sesim yükselince üstüme yürüdü Bi kaç tane vurdu bana. Aılem başka şehirde. Annem yarın gezmeye beni görmeye ziyarete gelecek. Onunla beraber sende defol git dedi bana. Sırf sesimi yükselttim diye. Onun oğlu bana ne küfürler ne hakaretler eder ona hiç sesi çıkmaz.. Bir erkek tarafından böyle alağılanmak çık gücüme gitti. Hem de mübarek kandil gecesinde dayak yemek.. Bana fikir verın çok kotuyum. Bugünün yuzysuhu hürmetine bana dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?