esimi asla affetmiycem...

12 yaşında ergen bir oğlu var. Benim annemle babam bile 13 yaşındaki kardeşim yüzünden birbirlerine giriyor. Annem kardeşimi alıp bana geliyor bugün. Tatil boyunca bizde olacaklar. Kardeşcağız çok asileşmiş babam annemi suçluyomuş falan filan. Yani öz anne baba kavga ediyor çocuk için.

Sizin kendi çocuğunuz olmadığı için çok daha hassas davranmalısınız. Davranamayacaksanız da size kimse böyle bir evliliğe zorlamadı.

Çocuk da 15 gündür banyo yapmıyorsa eşin sokucak onu banyoya sen değil. Hep sizinle mi yaşıyor. Bu yaştan sonar sizing ona terbiye vermeniz çok zooor.

Kaç kurtul.

Son düzenleme:
merhb cnm yazını yeni okudum üzüldüm nikah niye yok benim kendi çocuğum ama eşimin yanında bağırdığm zaman oda kızar sen bide üvey rolün var ne desen zoruna gider işin zor ALLAH YARDIMCIN OLSUN canım üzülme...

Allah yardimcin olsun bunu kabul edersen devamida gelir söyliyim beni seviyor katlaniyor diye dusunmez erkekler evlendik sonucta mecbur benimle yasamaya derdimi cekmeye diye dusunur

Belki bir anlık sinirle sizi istemediğini söylemiştir diyeceğim fakat işin içine şiddet girince çok farklı bir boyut alıyor.
Eşinizin çocuğu ile aranızda geçen diyalog nedir belirtmemişsiniz fakat çocuk babasından o yüzü görmüş ki size hakaret etme cesaretinde bulunmuş. Her ne olursa olsun bir ilişki karşılıklı saygı ile ayakta durur. Eğer ki mutlu değilseniz ve onlarsız daha iyi bir hayat geçireceğinizi düşünüyorsanız üzülerek söylüyorum ki ilişkinizi noktalamak saygı sevgi oolmayan bir evliliği devam ettirmekten çok daha faydalı olacaktır. Allah yardımcınız olsun ..

neden neden neden? seni dövebilecek kadar küçülen dul bir adamla hayatını neden devam ettiresin. sen onu o haliyle sevmişken o sana nikah bile yapmamış annen nasıl izin veriyor. neden nikah yok ? yani bilmiyorum eğer hikayen gerçekse Allah akıl fikir versin. istikamet versin. kendini bu duruma düşürme..........

senin ona verdigin degeri
o sana vermemiş
yazık etmişsin kendine gençligine
şuan ne durumdasın bilmiyorum ama
senin yerinde olsam
bu insan müsvettesini hayatımdan siler atardım

çocuğum degıl nıkahım bıle yok. ımam nıkahı kıydı öyle yasatıyor benı. ben sevdıgım ıcın yanındayım. ama o bunu anlamıyor...
cnm dışardan konuşmak belki kolay ama sen baştan hatayı yapmışsın nikahsız yaşayarak seni sevseydi bu durumda koymaz nikah kıyardı ama sanki sonu yok bu ilişkinin bu böyle gider ya kabul edip oturacaksın yada kapıyı çekip çıkacaksın karar senin ... yaşında çok küçük Allah yardımcın olsun

aynen sana katılıyorum yaşı daha çok genç kızıda var heralde ama hatanın neresinden dönerse o kadar ii

Sakinleş mantığınla karar vermelisin.
Sen onu severken sence o seni senin gibi seviyor mu ?
Bunun cvb. Sen biliyorsun...
Ona göre artık karar vermelisin.

Balik bastan kokar sizin iliski bastan kopuk , yarin bigun sana kotu bisey yaparsa yasal olarak karisi bile degilsin . Yazik sana yasitimsin bunlari kimsenin kimseye yasatmaya hakki yok ...

Balik bastan kokar sizin iliski bastan kopuk , yarin bigun sana kotu bisey yaparsa yasal olarak karisi bile degilsin . Yazik sana yasitimsin bunlari kimsenin kimseye yasatmaya hakki yok ...

Bulmuş gencecik kızı yaptığına bak! Arkana bile bakma kendini mahfetme hayatının en güzel yaşını bir ayı ve yavrusuna bakmakla geçirme.
Nikah bile kıymamış adama bak 22 yaş ne demek ya en en ennn güzel yaşlar
Son olayları okumadım bilmiyorum ama kendine yazık etme.

Eşin kaç yaında aranızda kaç yaş var canım. benim eşiminde ikinci evliliği onunda bir tane 11 yaşında erkek çocuğu var belki sana elimden geldiğince manevi olarak yardımcı olabilirim. Zor bi durum seni anlayabiliyorum.

Çoook üzüldüm gerçekten. Allah bi an once senı o şeref yoksunundan kurtarsın. Göz kör olunca işte herseye katlanacak sanıyo ınsan. Ablam da benzer seyler yasadı . o da 22 yasındaydı gittiğinde. 1,5 Yıl evli kaldı gormedıgı zulum kalmamıs. Babamı uzerım dıye gerı donmek ıstememıs meğer o kadar zaman. Ama inan anne baba herşeyi biliyo sen sölesen de sölemesen de . Geri döndüğünde Büyük ablam demiş Baba seni üzdüyse eğer bi daha konusmıcam onunla . Verdigi cevap herşeyi bitirdi. ' 1,5 yıldır kötüydüm de şimdi çok iyiyim elhamdulıllah.'

Kendine yazık etme bırak gitsinnnnn............ Hem kendini hem aileni mutlu ett

seni en iyi ben anlarım sanırım sebebi farklı ama yaşadığımız olay tamamen aynı benimde 9aylık kızım var ne yapacağımı bilemiyorum ailem uzakta burda sığınacak hi.kimsem yok rabbim yardımcımız olsun

Bir bayana el kadırmak, dövmekte ne demek yaa aklım almıyor. Allah akıl fikir versin. Sen çocuklu adamı kabul et, adamda sana eziyet etsin ohh ne ala memleket. Boşan demek en kolayı yuva yıkmak için kurulmaz aile büyükleri ile konuş eminim aranızdaki mesele çözülecektir.Allah yardımcın olsun sana el kaldırmasına izin verme hakkını savun.. Karşılıklı sevgi, saygı bitmişse o zaman yapacak bişey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…