Eşimi başka bir kadınla evli gördüm :(

Su_perisiiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
812
659
103
İyi geceler,

Gece gece etkisininden kurtulamayınca yazıyım dedim. Gece rüyamda eşimi hem benimle hemde başka bir kadınla evli gördüm. Diğer eşinin evine gitmişiz ve yemek yemişiz orda. Eşim mutfakta genellikle bana yardım etmez ama rüyamda o kadının bütün mutfak temizliğini yapıyordu. Ben yanına gidiyorum ve yalvarıyorum benimle gelmesi için ama gelmiyor hatta onu öperken diğeri görcek diye korkuyor. Biliyorum sadece bir rüyaydı ama ağlamamk için kendimi zor tutuyorum. Eşimi evliliğimizin başından beri çok kıskanıyorum hatta bu yüzden baya sorunlar yaşadık ama artık bu duyguları yendğimi düşünürken sürekli böyle şeyler görmeye başladım. Aslında böyle bir şey yapacak bir insanda değil veya hiç bir şeyinide yakalamadım şimdiye kadar beni kıskandıracak. Şimdiye kadar hiç kimseyi böyle takıntılı bir şekilde kıskanmadım ama şimdi ne oldu bana bilmiyorum. Ben bu kıskançlığı nasıl unuturm veya bırakırım bir yol gösterin lütfen.

Hormonlardan,kaynaklı böyle düşünmen.Lohusalikta,artıyor maalesef.bilincaltina yerleştiği için,böyle boş rüyalar görmüşsün.Lutfen,özgüveni ol ve kiskanmamaya çalış.sen sürekli bakımlı ve kendini geliştirmeye açık ol kiii o seni hep kiskansin.

Ben hormonlardan kaynakli oldugunu dusunmuyorum bunlar hep bdv den :)))))

Bende esimi hep baska kadinlarla goruyorum :) bazen beni dovuyor bazen aldatiyor bazende cok umurssamaz oluyo beni birakip baska kadina flaan gidiyor :) bunlar hep bilinc alti. Isin kotusu bikac gun etkisinden kurtulamiyorum :)

Ben hormonlardan kaynakli oldugunu dusunmuyorum bunlar hep bdv den :)))))

Bende esimi hep baska kadinlarla goruyorum :) bazen beni dovuyor bazen aldatiyor bazende cok umurssamaz oluyo beni birakip baska kadina flaan gidiyor :) bunlar hep bilinc alti. Isin kotusu bikac gun etkisinden kurtulamiyorum :)

Gerçektende bu aralar çevremde veya tv de olsun çok aldatma konusu duydum, kk da artık o konuları okumuyorum bile. Ama belkide etkilenmiş olabilirm.

Hormonlardan,kaynaklı böyle düşünmen.Lohusalikta,artıyor maalesef.bilincaltina yerleştiği için,böyle boş rüyalar görmüşsün.Lutfen,özgüveni ol ve kiskanmamaya çalış.sen sürekli bakımlı ve kendini geliştirmeye açık ol kiii o seni hep kiskansin.

Herzaman bakımlı olmaya çalışıyorum, kendimide geliştirmeyi severim zaten yurtdışında okudum yüksek lisans düşünüyorum. Onun yanında kensimi küçük görmüyorum ama yinede kıskançlığı bırakamıyorum. Kendimede şaşırıyorum, eski ilişkilerimdede böyle bir takıntım yoktu ne olduysa evlendikten sonra oldu.

Ruya de gecer. Bende gecenlerde ruyamda bosanmak zorunda oldugumuzu, cunku onun baska bi kadinla evlenmek zorunda oldugunu gordum. Bosandik, evlendiler, kadin hamile bile kaldi. Uyaninca sarildim hemen esime. Oh benimsin hala diyerekten. Gecti gitti :))

İyi geceler,

Gece gece etkisininden kurtulamayınca yazıyım dedim. Gece rüyamda eşimi hem benimle hemde başka bir kadınla evli gördüm. Diğer eşinin evine gitmişiz ve yemek yemişiz orda. Eşim mutfakta genellikle bana yardım etmez ama rüyamda o kadının bütün mutfak temizliğini yapıyordu. Ben yanına gidiyorum ve yalvarıyorum benimle gelmesi için ama gelmiyor hatta onu öperken diğeri görcek diye korkuyor. Biliyorum sadece bir rüyaydı ama ağlamamk için kendimi zor tutuyorum. Eşimi evliliğimizin başından beri çok kıskanıyorum hatta bu yüzden baya sorunlar yaşadık ama artık bu duyguları yendğimi düşünürken sürekli böyle şeyler görmeye başladım. Aslında böyle bir şey yapacak bir insanda değil veya hiç bir şeyinide yakalamadım şimdiye kadar beni kıskandıracak. Şimdiye kadar hiç kimseyi böyle takıntılı bir şekilde kıskanmadım ama şimdi ne oldu bana bilmiyorum. Ben bu kıskançlığı nasıl unuturm veya bırakırım bir yol gösterin lütfen.
Hamilesin..
Ben hamileyken her gece kocamı başka kadınlarla görürdüm. Seninki yine benim rüyalarıma oranla masum kalıyor. Günlerce etkisinden çıkamazdım, öyle gerçekcilerdi ki. Üstünde durmamaya, anlam yüklememeye çalış. Hem hormonlardan hem de bastırılmış kıskançlık duygundan bilinçaltın sana oyun oynuyor.

Hamilesin..
Ben hamileyken her gece kocamı başka kadınlarla görürdüm. Seninki yine benim rüyalarıma oranla masum kalıyor. Günlerce etkisinden çıkamazdım, öyle gerçekcilerdi ki. Üstünde durmamaya, anlam yüklememeye çalış. Hem hormonlardan hem de bastırılmış kıskançlık duygundan bilinçaltın sana oyun oynuyor.

Çok kişi aynı rüyaları gördüğünü okuyunca beyse belki okadarda kafayı yememişdirim diyorum:)))

Çok kişi aynı rüyaları gördüğünü okuyunca beyse belki okadarda kafayı yememişdirim diyorum:)))
Yok kafayı yememişsindir, kaç senelik evlisin. Evliligimin ilk yılları öyle kıskançtım ki gözüm dönüyordu resmen. Şimdi hiç oralı bile değilim. Şöyle düşün yapacagi varsa her turlu yapar. Kendimi yiyip bitirmektense yapmadığını düşünüp mutlu olayım.

İyi geceler,

Bilinc altinizdaki duygular bu sekilde yuzeye cikiyor,takilmayin sakin alti ustu bir ruya deyip gecin durmayin uzerinde:)

Bende rüyamda eşimi başka bir kadın imam nikahlı görmüştüm . Allahımm okdr üzülmüştüm ki uyandıgıımda 1 hafta etksinden çıkamadım . :110:

konu başlığını böyle seçmekteki maksat ne? böyle oyun oynadığınız için kimsenin yazası gelmemiş. açmayın kızlar rüya imiş :)

İyi geceler,

Benim oyle kiskancligimda yoktur bende ruyamda baskasindan cocugu oldugunu gormustum baya bayagi 1 hafta felan tavir yaptim ruyanin ustune dustum
O zamanlarda bizim cocugumuz olmuyordu bilinaltima nasil yerlesmisse

Back
X