Eşimi bir erkek gibi sevemiyorum

Seversin sevmez.
Sevmezsin sever.
Sevmezsin sevmez.
(Seversin sever belki oluyodur da bana olmadı :( )

Aman bu ne be....

Değilsiniz.
Nedenlerini öğrenmek zorundayız ki ona gore çözüm bulalım.
Neden şunu yapmıyorsun diye sorulması
Ne tür yorum yahu?
Neden diye sormak niye?
Ver tavsiyeni geç, doktora gitmek mi önerin, tamam yaz bitti.

Bir de daha detay soran, detay öğrenmeden yorum yapamam diye nazlanan tayfa var,

En işe yaramaz yorumlar nedenciler, detay isteyenler.

Oldu?

Sizin anlattığınız kadarıyla birbirinize karşı sevginin olmadığının farkındasınız.
Alışkanlık olmuş artık. ..
Sizin ne istediğiniz önemli.Kadının değer görmediği bir evliliği sürdürmesi doğru değil.
Ancak yaşantınızı, koşullarınızı bilmediğim icin bosanin kurtulun demem de size bos gelebilir.
Ne istediginizi düşünün.
Eşiniz olmadan nasıl yaşamınıza devam edebilirsiniz?Neler yapabilirsiniz?iyice bir tartın.

sizinle herhalde babalik duygusunu tatmin etmek icin evlenmis.
oldu sende kadin degil robotsun duygularin yok gerekli kodlari girsin hop ikinci cocuk.
denyo ya

Bir kız çocuğunuz varmış, orta yolu bulmanız lazım. Evlilik danışmanına gidin, boşanmak ennn ennnn son seçenek olmalı, çocuğunuz için... eşin de senin sevmediğini anlamış olmalı, erkekler sevilmemeyi bizden farklı algılamıyor hatta daha da gurur meselesi yapıyorlar. ortak aktiviteleriniz ve rutininiz olması lazım ama sadece kendi zevklerin değil, örneğin her haftasonuna mangal gibi, çocukla aktivite yaparken hadi babamızı da çizelim, kalp çizelim vb... çocuğun olmasa cevabım elbette farklı olurdu ama evladınız var ve dünya çok acımasız

Arkadaşlar ben eşimi bir erkek gibi sevemiyorum, hiç heyecan yok his yok bende, çünkü bunun sebebi o beni hep aşagılıyor sen kadınmısın diyor bilsem seninle evlenmezdim diyor, çünkü ben 2. Çocuk yapmıyorum hepsi bunun içinmiş hiç bir şeyimi karşılamıyor sen çoçuk yapmadığın sürece sana hiç bir şey yok diyor. İlk evlenirken de aşık olmamıştım zaten sadece o kadar iyiydi ki bana karşı insan ister istemez sevip alışıyor ama bu 2 yıl sürdü sonra çok degişti Eşimin başına bir şey gelse çok üzülürüm ayrı kalsam özlerim ama bu alışkanlık sadece aynı anne babanı nasıl seversin öyle hiç aşk duygu yok bende böyle aşık olduğum kocam olmasını o kadar isterdim ki, bazen kendimi zorluyorum güzel sözler söylüyorum ona aşıkmış gibi davranıyorum kendimi kandırıyorum fakat zaten o sonra bana en ufak şeyde bağırıp aşagılayıp bunu mahvediyor. Sonra yine aşırı soğuyorum. O da beni sevmiyor bence 5,5 yıllık evliyim 2 3 yıldır bu şekil insanın gençliği aşık olmadığı birisiyle geçiyor hayat bomboş geliyor insan çok fazla aşık olduğu biriyle evlenmeli yoksa hayat geçmiyor
Boşanmayı düsünmüyor musunuz?

Bu adamın sevilir tarafı yokmuş ki.Bu davranışları sergileyen birini sevmek için mazoşist olmak gerek.
İkinci çocuğu da kesin,erkek çocuk için istiyordur.

Eskidenmiş o görücü usülüyle evlenip kocaya katlanmalar...o devir kapandı artık!!Şimdi kadınlarımız erkeklerden çok daha güçlü istedikleri herşeyi erkekler olmadan da yapabilir ve başarabilir.

Böyle bir hadsizliğe katlanmak zorunda değilsiniz inanın ki çok daha güzel bir hayat yaşayabilirsiniz.Belki ilk başlarda zorlanırsınız belki çok üzülürsünüz ama sonunda baraşırırsınız.Ben sizin yerinizde olsam gibi bir cümle kullanamam çünkü yaşadıklarınızı anlayamam asla.

Fakat lütfen kendinize haksızlık etmeyin.Siz çok değerlisiniz ve eminim güçlü bir kadınsınız :) Size boşanın yada boşanmayın diye akıl veremem asla ama enazından ekonomik açıdan kendi ayaklarınızın üzerinde durursanız ozaman bakış açınız daha farklı olacak ve yine en doğru kararı siz vereceksiniz.Tekrar söylüyorum en değerli sizsiniz...Allah yardımcınız olsun.

Sorun sizde değil bence. Çocuk için mi evlenmiş sizle? Ona bağlı olarak ihtiyaçlarınızı karşılıyor.. Gerçekten saçmalık. Aşık olmazsınız ama seversiniz. Bu da normal bir durum. Siz sevmiyorsunuz. Alışkanlık olmuş sadece. Size kötü davranması bile alışkanlık olmuş. Bu normal bir ilişki değil.

Arkadaşlar neden boşanmıyorsun demişsiniz, öyle kolay olmuyor işte çocuk olunca bir de eşim alışmış nasıl olsa ne yapsam da bu gidemez boşanamaz diye o yüzden rahatlık var bir de özgüvenli birisi olmadığı mı biliyor en başta hata yaptım tavrımı koyaCaktım

İkinci çocuğu yapmamakta çok haklısın. Eşine hissettiklerinden bahset ve ilişkinizin bi ayağının çukurda olduğunu söyle. Kendine çeki düzen vermezse de boşamak için geç kalma .sen napardın dersen ,benim için direkt boşanma sebebi..

Aynen öyle alışkanl
Sorun sizde değil bence. Çocuk için mi evlenmiş sizle? Ona bağlı olarak ihtiyaçlarınızı karşılıyor.. Gerçekten saçmalık. Aşık olmazsınız ama seversiniz. Bu da normal bir durum. Siz sevmiyorsunuz. Alışkanlık olmuş sadece. Size kötü davranması bile alışkanlık olmuş. Bu normal bir ilişki değil.
Aynen öyle alışkanlık ben bunu yeni farkettim, özgüvenim yüksek olmadığı için yapıyor bunları, annemler aslında arkamda çok ilgileniyorlar fakat bana diyor ki eşim, eger boşansan annenler senden rahatsız olurlar eve alınmassın. Aslında burda benim suçum da var, annemlere gittiğimde annem biraz fazla kalınca rahatsız oluyor gibi, bende eşime sürekli gidemem rahatsız olurlar demiştim keşke belli etmeseydim. Ama anneme de hak veriyorum çünkü bir yaştan sonra rahatlık arar insan. Yani boşansam annemlerde de rahat olamam ben çözüm arıyorum.

Aynen öyle alışkanl

Aynen öyle alışkanlık ben bunu yeni farkettim, özgüvenim yüksek olmadığı için yapıyor bunları, annemler aslında arkamda çok ilgileniyorlar fakat bana diyor ki eşim, eger boşansan annenler senden rahatsız olurlar eve alınmassın. Aslında burda benim suçum da var, annemlere gittiğimde annem biraz fazla kalınca rahatsız oluyor gibi, bende eşime sürekli gidemem rahatsız olurlar demiştim keşke belli etmeseydim. Ama anneme de hak veriyorum çünkü bir yaştan sonra rahatlık arar insan. Yani boşansam annemlerde de rahat olamam ben çözüm arıyorum.

Böyle bir şeyi paylaşıyorsunuz dürüstçe ama onda bile açık arıyor. Allah sabır versin size. O öyle dese de üste çıkın siz. Annem babam senden önce vardı senden sonra da olurlar deyin. O sizi ezdikçe siz daha güçlü olmaya çalışın. Biz izin verdiğimiz için yapıyorlar hep.

Back
X