Arkadaşlar ben eşimi bir erkek gibi sevemiyorum, hiç heyecan yok his yok bende, çünkü bunun sebebi o beni hep aşagılıyor sen kadınmısın diyor bilsem seninle evlenmezdim diyor, çünkü ben 2. Çocuk yapmıyorum hepsi bunun içinmiş hiç bir şeyimi karşılamıyor sen çoçuk yapmadığın sürece sana hiç bir şey yok diyor. İlk evlenirken de aşık olmamıştım zaten sadece o kadar iyiydi ki bana karşı insan ister istemez sevip alışıyor ama bu 2 yıl sürdü sonra çok degişti Eşimin başına bir şey gelse çok üzülürüm ayrı kalsam özlerim ama bu alışkanlık sadece aynı anne babanı nasıl seversin öyle hiç aşk duygu yok bende böyle aşık olduğum kocam olmasını o kadar isterdim ki, bazen kendimi zorluyorum güzel sözler söylüyorum ona aşıkmış gibi davranıyorum kendimi kandırıyorum fakat zaten o sonra bana en ufak şeyde bağırıp aşagılayıp bunu mahvediyor. Sonra yine aşırı soğuyorum. O da beni sevmiyor bence 5,5 yıllık evliyim 2 3 yıldır bu şekil insanın gençliği aşık olmadığı birisiyle geçiyor hayat bomboş geliyor insan çok fazla aşık olduğu biriyle evlenmeli yoksa hayat geçmiyor