esimi calismaya ikna etmek ...

hahaha aynen valla bi de bir ay calistirip sicak parayi gorse eslerimiz o zaman daha cok calismamizi isteyeceklerdir ben eminim bundan
ya inanın parasında puluunda degilim ben. sadece kendimi iyi hissetmek için çalışmak istiyorum. evde boş oturmak o kadar zorki. allah kimseyi dertsiz tasasız koymasın diyorum. kafana takacak bi sıkıntın olmayınca çok zor oluyor inanın.

Benim de derdim para degil tabiki kaynanamdan kacis gibi bisey calisiyorum diye fazla laf etmez diye dusunuyorum insallah kazandigimida biriktirip ev almak istiyorum ama calisinca kazaniyosun ve esinle paylasiyosun sicak parayi gorunce daha cok isticektir.

ee mesleğim var diyorsun

yanılmıyorsam hemşire idin karıştırmış da olabilirim

çalış o zaman

çoluk çocuk yoksa çalışmamak için bahane ne

hani çocuğa annesi baksın vs mantıklı da onun dışında ne diye çalıştırılmaz ki

önemli olan şeytanın bacağını kırmak da işte bakma bizim adam fikir edemiyor :/

dogru hatırlıyosun. çalışacağım tek mekan sadece hastane zaten. eşimde hemşire özel hastanelerin zorluğunu bildigi için çalıştırmadıgını düşünüyorum. ama ben kendim yorulmak istiyorum çok çalışıp eve gelince bi hal olmak istiyorum. çocuk yok. kendi ekonomik özgürlüğümü elime almadan da çocuk düşünmüyorum.

Evinizi neden ayirmadiniz canm obu soylemedin ?

Asagidaki yorumu.mesleginizi ogrenmeden once yazmistim yorum dursun yine normal meslekler icin. Ama hemsireyseniz calismaniz insanlara hizmet oldugundan bisey demiyim :)

Allah askina isiniz gucunuz mu yok :) hem ev isleri hem is hayati. Rahatiniz yerindeyse esiniz sizi gecindiriyorsa kesinlikle calismayin derim. Is oyle kolay bisey degil. Birsuru insanin agiz kokusu. Esaret. 2 yil cok sıkı bir iste calistm gunes gormeye hasret kalmistim ayrildiktan sonra uzun bir sure kendime gelemedim. Gunduz isin bile olsa dogru durust izin vermezler tripler bilmem neyler. Ustelk iki universite mezunuym ucuncuye basladm. Kendimi gelistirmeye bayiliyorum ama kurslara bile gitmeye evdeyken vakit oluyor :) gezmeye tozmaya ozgurluge hasret kalirsiniz. Sahsen ben mecbur olmayan bayanlarin kesinlikle calismalarina karsiyim. Esinize de helal olsun. Sizi maddi olarak da sahiplenmis. Tadini cikarin derm. Ya da girin ise de gorun gununuzu :) ast ust binlerce insanla ugrasip bikac yilda yipranms biri olarak soyluyorum bunlari. Regl sancisini bile is yerinde defalarca cekmis sancidan sisip gozlerinden yas akan ve hayir izin vermicem sana lafini duymus biri olarak soyluyorum :)

Son düzenleme:
Canm ben okul bittikten sonra çalıştım zaten zorlukları avantajları biliyorum. ama düşün yani öyle bir sıkılmışım ki evde oturmaktan. işten güçten başımı kaşıyacak vakit bulamamak istiyorum. öyle bunaldım yanii.

Kurslara filan gitmek daha eglenceli degil mi ama canim ya :) spor, muzik filan. Is hayati kadinlara cok agir. Tamam her isi basariyoruz ama agir yine de. Kadin erkek esit safsatasiyla bizi kullaniyor erkekler ve sistem :) isyan ettm hepsine :))

Kurslara filan gitmek daha eglenceli degil mi ama canim ya :) spor, muzik filan. Is hayati kadinlara cok agir. Tamam her isi basariyoruz ama agir yine de. Kadin erkek esit safsatasiyla bizi kullaniyor erkekler ve sistem :) isyan ettm hepsine :))
benim düşüncem önce çalışayım çalışmaktan sıkılayım sonra bi çocuk yaparım ona bakarım kreş okul yaşı gelince tekrar başlarım işe diye düşünmüştüm. kurslara vs. gitmek de pek içimden gelmiyor ne yalan konuşayım

Hmm o zaman bilemem.hakkinizda hayirlisi olsun :)

Esim calismama dgl eger ki calisma ortamimi begenmezse fikir beyan edebilir sadece ona bile karisamaz isten cikio cikmamaya ben karar veririm..Ben esime mahkum olup onun gonlunu hos tutmam icin gelmedim bu dunyaya nasil ki her bireyin ahirette bile hesabi kendine ozelse bu dunya da da herkes bi birey oldugunu anlasa keske de ozellikle kadinlar kurtulsa artik su erkeklerin egolarini yukseltmekten..

Kıskançlıktan mi?
Senin maddi anlamda gücün olmasını istemiyor mu ?/sebep ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…