Eşimi cezalandırmak icin haber vermeden sezeryan olsam

Anti-Bakteriyel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2017
873
846
103
Eşimle bir çok problemi konuşarak halletmeye çalıştım alıngan kırılgan olduğum noktalarda hassas olması gerektiği konusunda özellikle ben hamileyken bunu yapmaması gerektiğini çok üzüldüğumu bunun beni yiprattigini depresyona sürüklediğini açıkladim ama onda bana karşı özellikle mı yoksa istem dışı mı böyle tavırlar var anlamamıştım ama şimdi istemdışı değil bu kadar eşek olunmaz bence.. bebeğimi yalnız doğurmaya gidicem 9 ay yanımda bir saç oksamayan insanın kapıda beklemesini de artık istemiyorum yalnız geçti hamilelik yalnız doğsun .. sizce ne yapmalıyım

Boşanmaya gider bunun sonu.
Yapmayin.Hersey yolunda gitsin.
Alttan alan taraf olunca altta kalıyor insan ve eziliyor artık tasiyamiyor . Aldatma yok bı şey yok bu ilgisiz tavırları beni çileden çıkarıyor insanım ben sevilmek istiyorum aevilmedigimde işi cinselliğe dokuyorum istemsiz çünkü bana dokunsun istiyorum en azından böyle sevsin ruhumu hisseder belki diye artık bu da kendimi kvutmaya yetmiyor

Aynı evde degılmısınız nasıl haberi olmayacak ayrıca sezeryan Doğumda zaten gün bellı oluyor sacmalamıyormusunuz
İşte eşim bunları dusunemeyecek kadar ilgisiz hanım efendi konu da bu ya zaten. Ben anlatamasam arayıp sorduğu yok sabah hastaneye 6 da gidip akşam eve 6 da dönüyorum o da işte oluyor iş çıkışı emlak işine gidiyor falan derken sormak aklının ucundan geçmiyor geliyor telefonda oyun oynuyor konusmuyor

Bu bir cezalandırma yöntemi değil. Aslında onu değil kendinizi cezalandırıyorsunuz. Neden bu kadar zor ve önemli bir anı tek başınıza göğüslemek zorunda hissediyorsunuz kendinizi ? Sorumluluk almayı o da öğrenmeli artık. Belki çocuk sorunların çözülmesi için bir adım olur.

Yapmayi düşündüğümüz şey bir çözüm degil. Bir cezalandirmak isteme ki bu daha da büyük bir probleme yol açabilir...
Hadi diyelim ki bunu yaptınız. Ne olmasini bekliorsunuz? Esinizin kafasına birden dank edecek ve sonra ilgili birine mi dönüşecek? Tam tersi artik sizi suçlu görüp bu hareketlerinin kaynağı olarak sizin bu davranisinizi gösterecek... belki de koz olarak kullanacak...
Daha mantıklı çözümler üretmeye çalışabilirsiniz... hamileliğin verdiği stresle abartiyorda olabilirsiniz???

Hamilelikten önce nasıldı cok mu ilgiliydi de hamile olunca geri çekti kendini dogurunca degisecekmi huyu öyleyse mümkün değil değişmez
Doğumdan sonra daha çok ilgi alaka bekliyeceksiniz o zaman ne olacak?
Evlendikten 15 gün sonra böyle oldu hala aynı öncesinde 7 yıllık bir birlikteliğimiz vardı cinsellik yoktu tabi evlendikten sonra oldu olr yıldır evliyiz kendimi kandirmak istemiyorum huyu böyle deyipte.. yani cahil değil sevdiği İsem onu beni incitmemeli diye düşünüyorum en azından bunca uyarı aldığı konularda

Tobee bismillahh daha neler gorucek bu gozler acaba.. sirf ilgi gormuyorsunuz diye ikinizin olan bebegin dogumuna kendi basiniza karar vermeniz mantiksiz. Hayir sen baskalarinin eslerini pamuklara sardigini filan mi dusunuyorsun acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…