- 30 Temmuz 2017
- 873
- 846
- 103
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
-
Cevabınız ?Al işte
Bir karı koca davasına daha kurban verilen bebe
Alttan alan taraf olunca altta kalıyor insan ve eziliyor artık tasiyamiyor . Aldatma yok bı şey yok bu ilgisiz tavırları beni çileden çıkarıyor insanım ben sevilmek istiyorum aevilmedigimde işi cinselliğe dokuyorum istemsiz çünkü bana dokunsun istiyorum en azından böyle sevsin ruhumu hisseder belki diye artık bu da kendimi kvutmaya yetmiyorBoşanmaya gider bunun sonu.
Yapmayin.Hersey yolunda gitsin.
İşte eşim bunları dusunemeyecek kadar ilgisiz hanım efendi konu da bu ya zaten. Ben anlatamasam arayıp sorduğu yok sabah hastaneye 6 da gidip akşam eve 6 da dönüyorum o da işte oluyor iş çıkışı emlak işine gidiyor falan derken sormak aklının ucundan geçmiyor geliyor telefonda oyun oynuyor konusmuyorAynı evde degılmısınız nasıl haberi olmayacak ayrıca sezeryan Doğumda zaten gün bellı oluyor sacmalamıyormusunuz
Sakinim , aslında buralara kadar gelmesi burada konu açmam sogukkanliliga yetisince oldu siz ne onerirsinizsakin olun lutfen. mantikli dusunemiyorsunuz.
Bu kadar aslında . Benim duyguları baskın yaşamam onun ise duygularını içinde yasatmasi dışa vurmamasi ilgisizlik ve artık benden soğuduğunda düşünüyorumAsıl sorun ne ?
Eşimle bir çok problemi konuşarak halletmeye çalıştım alıngan kırılgan olduğum noktalarda hassas olması gerektiği konusunda özellikle ben hamileyken bunu yapmaması gerektiğini çok üzüldüğumu bunun beni yiprattigini depresyona sürüklediğini açıkladim ama onda bana karşı özellikle mı yoksa istem dışı mı böyle tavırlar var anlamamıştım ama şimdi istemdışı değil bu kadar eşek olunmaz bence.. bebeğimi yalnız doğurmaya gidicem 9 ay yanımda bir saç oksamayan insanın kapıda beklemesini de artık istemiyorum yalnız geçti hamilelik yalnız doğsun .. sizce ne yapmalıyım
Evlendikten 15 gün sonra böyle oldu hala aynı öncesinde 7 yıllık bir birlikteliğimiz vardı cinsellik yoktu tabi evlendikten sonra oldu olr yıldır evliyiz kendimi kandirmak istemiyorum huyu böyle deyipte.. yani cahil değil sevdiği İsem onu beni incitmemeli diye düşünüyorum en azından bunca uyarı aldığı konulardaHamilelikten önce nasıldı cok mu ilgiliydi de hamile olunca geri çekti kendini dogurunca degisecekmi huyu öyleyse mümkün değil değişmez
Doğumdan sonra daha çok ilgi alaka bekliyeceksiniz o zaman ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?