- 24 Haziran 2011
- 23.558
- 49.201
- 798
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
-
Evlendikten 15 gün sonra böyle oldu hala aynı öncesinde 7 yıllık bir birlikteliğimiz vardı cinsellik yoktu tabi evlendikten sonra oldu olr yıldır evliyiz kendimi kandirmak istemiyorum huyu böyle deyipte.. yani cahil değil sevdiği İsem onu beni incitmemeli diye düşünüyorum en azından bunca uyarı aldığı konularda
Evet bu ihtimali de düşündüm ve olayları kendi lehine çekmekte üstüne yok eşimin işte o yüzden bı sorayım dedim burada. Tabiki bu fikir kesin yapacağım değil ama daha mantıklı çözümler gelirse işte bir umut bekliyorumYapmayi düşündüğümüz şey bir çözüm degil. Bir cezalandirmak isteme ki bu daha da büyük bir probleme yol açabilir...
Hadi diyelim ki bunu yaptınız. Ne olmasini bekliorsunuz? Esinizin kafasına birden dank edecek ve sonra ilgili birine mi dönüşecek? Tam tersi artik sizi suçlu görüp bu hareketlerinin kaynağı olarak sizin bu davranisinizi gösterecek... belki de koz olarak kullanacak...
Daha mantıklı çözümler üretmeye çalışabilirsiniz... hamileliğin verdiği stresle abartiyorda olabilirsiniz???
Peki çözüm ?Asıl sorun kocalığını beğenmediğiniz birini baba yapmak bence.
Peki çözüm ?
Haklısınız aslında . Şimdi burada soyleyemedigim şeylerde var ama beni hayatta tutan şey bu çocuk o kadar söyleyebilirim çünkü ben sahip olduklarına sımsıkı tutunan ve asla yarı yolda bırakabilir biri değilim . O da beni hayata bağlıyor doğduktan sonra bu değişebilir gibi geliyorBu bir cezalandırma yöntemi değil. Aslında onu değil kendinizi cezalandırıyorsunuz. Neden bu kadar zor ve önemli bir anı tek başınıza göğüslemek zorunda hissediyorsunuz kendinizi ? Sorumluluk almayı o da öğrenmeli artık. Belki çocuk sorunların çözülmesi için bir adım olur.
Tamam haklısınız ama çözüm ne olabilir ihtimaller üzerine emin olun sizden fazla düşünmüşumdur ama çözüm ?Bir sihirli değnekle eşinizi düzeltecek değiliz. Ama çocuğunun doğumunu bu şekilde yaşaması kesinlikle bir çözüm değil.
Habersiz doğum yapınca "bundan sonra karıcığımla ilgileneyim bari" mi diyecek sanıyorsunuz?
Bakın burada her şey konusulmuyor tabiki hakkım yok ama onun ben bir can taşırken beni bu kadar uzmesine hakkı var mıydıBir babadan yok sacimi oksamadi yok derdimi anlamadi diye o günün heyecanini esirgemeye hakkiniz var mi sizce? Bosanmasaniz bile bu olay ömür boyu tartisma sebebiniz olur.
Bu durumu dank etsin gelsin benle ilgilensin diye yapmıyorum zaten adı üstünde ceza..Bi tarafım delidir, ben yapardım
Tamam haklısınız ama çözüm ne olabilir ihtimaller üzerine emin olun sizden fazla düşünmüşumdur ama çözüm ?
Diyorum ya, ben yapardım.ama gelecek tüm sonuçlarına katlanmayı da göze alırdım.Bu durumu dank etsin gelsin benle ilgilensin diye yapmıyorum zaten adı üstünde ceza..
Konuda da belirttim artık konuşmaktan Yeni şeyleri tekrar etmekten sıkıldım adama hiç kolay bir hamileligim olmadı emin olun bir kere bile benimle moral olsun diye hastaneye gelmedi insanlar eşleriyle geliyor eşleri onlar için sıra kuyruğuna giriyor öpüyor eşyalarını tutuyor su kek falan alıyorlar bense bir buçuk saat ayakta telefonda oyun oynayarak ve bunları görmezden gelerek duruyorum . Koyuyor insana cidden .. yaşım ve tipim çok genç insanlar gayri meşru falan mı sanıyor gibi salkliklar bile geçiyor aklımdan neyse yaa çok konuştum pardon.doğumda babası olsunki babalık duygusu gelsin.Elinde bebekle eve girerseniz bağ nasıl kurduracaksınız? ne kadar zorlukla doğurduğunuzu görsün ki belki pişman olur belki tabi.Erkeklerin kendiliğinden bişey yapmasını beklemektense bazen yönlendirmek eğitmek daha kolay.Her erkek için geçerli değil tabiki ama bazı erkekler komutla çalışıyor maalesef.
Haklısınız aslında . Şimdi burada soyleyemedigim şeylerde var ama beni hayatta tutan şey bu çocuk o kadar söyleyebilirim çünkü ben sahip olduklarına sımsıkı tutunan ve asla yarı yolda bırakabilir biri değilim . O da beni hayata bağlıyor doğduktan sonra bu değişebilir gibi geliyor
Az once sevişelim mı dedim saat 12 de işte çocuğa zarar vermekten korkuyorum diyor ulan düşük tehlikem varken yatağa görmüyordu resmen şimdi ne korkusu bu iki defa uyandırdım istemedi anladimki beni istemiyor .Çözümü yok tabii ki. Adamın huyu bu. Bunu böyle kabillenirseniz daha mutlu olursunuz.
Hormonlardan biraz fazla tepki gösteriyorsunuz. Havasında olmaya bilir ya da yorgundur sakin olun.Az once sevişelim mı dedim saat 12 de işte çocuğa zarar vermekten korkuyorum diyor ulan düşük tehlikem varken yatağa görmüyordu resmen şimdi ne korkusu bu iki defa uyandırdım istemedi anladimki beni istemiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?