Eşimi cezalandırmak icin haber vermeden sezeryan olsam

Yok artık ya olacak iş değil bu iş boşanma ile biter bence . Sonra belkide aranız düzelir iyi olursunuz sonra keşke ne olursa olsun yanımızda olsaydı dersiniz . Bu gibi geri dönülmez durumlarda böyle büyük hareketler yapmak anlamsız yapmayın olan size olur

Herkes çalışıyor herkes yorgun bu 30 saniye gozgoze gelip güzel iki çift söz veya nasılsın bugün ağrın var mı demeye engel değil.
Benim eşimde ilgisiz anlıyorum seni ama bilip evlendin iki canınla kendini üzmek yerine adamı olduğu gibi kabul etsen olmaz mı? Emin ol daha mutlu olursun ve eşinde baskı yapmadığın için az da olsa değişir belki.

Esim sonradan böyle oldu ama 7 yıl bıcır bıcır olunca bu anda böyle oluşu kabullenemiyorum insanın aklına bacak arasını aldı yüzümüze bakmıyor artık izlenimi de uyandırıyor . Keşke hep sevgili kalsaydik diyorum

Boşanma kararı aldım eşime söyledim bı ayrılık yasicaz doğumdan sonra zaten bakalım toparlanmazsak direk bosanicam

Sonradan böyle olduysa sizde kendiniz de bir hata arayın. Biraz kendinizi geri çekin söylenmeyi bırakın belki düzelir. Ama şakın Doğuma tek gitmeyin.

Adam 8 de işe gidiyor bu hep olan bir şeydi 6 da hastaneye giden benim

Sakinim , aslında buralara kadar gelmesi burada konu açmam sogukkanliliga yetisince oldu siz ne onerirsiniz
canim benim durumu tam olarak anlatsan saglikli bisi soylicez elbet.
diyorsun ki 9 ay boyunca karnimdakini sormamis bi adamin dogumda ne isi var.
ben su acidan dusunuyorum siz haklisiniz tamam ama bebeginiz icin guzel bir ani olmicak bu dusunsenize ilerde evladiniz anne ben nasil dunyaya geldin neler oldu diye sordugunda sizde
valla cocugum baban seni sormadi 9 ay boyunca bende seni ondan gizli dogurdum.
siz evladinizin hatirina son bir sans daha verin dogumunuzun lohusaliginizin tadini cikarin stresten uzak durun. bu durum devam ederse elbet bir care bulunur.

Doğumdan sonra anneme gidicem sağlıklı karar vericez ikimizde boşanmak istediğimi o aşamaya geldiğimi söyledim ayrı kalır da duzelirsek ne ala aynı devam ederse çocuğu huzursuz bir ortamda buyutemem

Doğumdan sonra anneme gidicem sağlıklı karar vericez ikimizde boşanmak istediğimi o aşamaya geldiğimi söyledim ayrı kalır da duzelirsek ne ala aynı devam ederse çocuğu huzursuz bir ortamda buyutemem
burda onemli olan tek sey senin ve bebeginin sagligi kendini nasil huzurlu hissediyorsan oyle yap.
aklindan da kotu dusunceleri kovala ve herseyi Allaha havale et o senin icin en iyisini bilir.

Bazı insamlar sevgisini, ilgisini gösteremez. Sırf bu yüzden hayatının belkidw tek özel anı bu olacakken onu ellerinden almamalısın. Bu yanlış bir karar.

Ama yok ben doğumumu yapıp eve geldiğimde -aaa doğurdun mu geçmiş olsun- dicek tipte katıksız odun biriyse siz bilirsiniz. Ama bu kadar olduğunu düşünmüyofum.

Onun size dokunmasını istediğiniz zamanlarda ilişkiye girmek istemwk yerine bunları dile getirseniz, oturup adam akıllı hislerinizi paylaşsanız belki düzelir

Sezeryan doğum yapıldığında en az bir gün hastanede kalıyorsunuz eşiniz eve gelmediğinizde sizi arayacak bu sefer farklı sorun olacak. Diyelim ki sezeryan oldunuz Allah korusun ya bir sorun olursa ? Size ilgi göstermeyen eşinize ihtiyaç duyabilirsiniz.
Sakın yanlış anlamayın bebek tek başına olmuyor ve sonuçta babası onunda olması lazım..

Bunu yapmanız bir işe yaramaz. Daha çok üzülürsünüz, daha cok öfkeleneceksiniz. O anda yanınızda olmak zorunda. Siz sanıyor musunuz ki yanınıza gelmezse üzülecek. Hiç de olmaz totosu için yayıp oturacak rahatlığı sizi daha çok üzecek. Bu yüzden yanınızda olmalı öyle yağma yok.

Şu an nerdesin annenin evinde misin kendi evinde misin bilmiyorum ama haber vermeden sezeryan olmak bana saçma geldi. Boşanma konusunda kararlı değilsen yapma derim. Ne olacaksa olsun diyorsan sen bilirsin tabi.

Çocuk yapmaya nasıl karar verdiniz hangi şartlarda oldu bilmiyorum bana o kısımda bir sıkıntı var gibi geldi. Önceden de öyle ilgisiz miydi mesela?

Bence bunu yapma
Bu bebeğinede yapacağın bi kötülük
İlerde doğum hikayesini anlatırken babandan gizli doğurdum seni çünkü ona kızgın kırgınım mi diyeceksin

Bence başka şekilde çöz bu problemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…