- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 39
- Konu Sahibi cancangunes
-
oo 3 ayda moral bozarsan sonrasına hiiç gücün kalmaz.Hanımlar 2 yıllık evliyim. Yaşım 30. Eşimi 1 yıldır çocuk için ikna etmeye çalışıyorum. Hep erken dedi , borcum var dedi. Neyse onu en sonunda ikna ettim. 3. ayım daha yeni gibi ama olmadı. Bilmiyorum moralim çok bozuk. Erkekler hep bunu yapıyorlar gördüğüm kadarıyla hatta bugün bir konu daha açılmış. Ama işte yapalım deyincede aynı anda olmuyor. Şimdi ona bunu söylediğimde allah ne zaman isterse ozamn verir diyor. İki yıldır biz allahın işine karışıyoruz ama.............
Hanımlar 2 yıllık evliyim. Yaşım 30. Eşimi 1 yıldır çocuk için ikna etmeye çalışıyorum. Hep erken dedi , borcum var dedi. Neyse onu en sonunda ikna ettim. 3. ayım daha yeni gibi ama olmadı. Bilmiyorum moralim çok bozuk. Erkekler hep bunu yapıyorlar gördüğüm kadarıyla hatta bugün bir konu daha açılmış. Ama işte yapalım deyincede aynı anda olmuyor. Şimdi ona bunu söylediğimde allah ne zaman isterse ozamn verir diyor. İki yıldır biz allahın işine karışıyoruz ama.............
3 ay cok erkenHanımlar 2 yıllık evliyim. Yaşım 30. Eşimi 1 yıldır çocuk için ikna etmeye çalışıyorum. Hep erken dedi , borcum var dedi. Neyse onu en sonunda ikna ettim. 3. ayım daha yeni gibi ama olmadı. Bilmiyorum moralim çok bozuk. Erkekler hep bunu yapıyorlar gördüğüm kadarıyla hatta bugün bir konu daha açılmış. Ama işte yapalım deyincede aynı anda olmuyor. Şimdi ona bunu söylediğimde allah ne zaman isterse ozamn verir diyor. İki yıldır biz allahın işine karışıyoruz ama.............
Ben mayısta doktora genel kontrole gitmiştim bir sorun yok dedi. Ama bilemem tabi. Ama yinede endişe ediyorum sonuçta 20 li yaşlarımda da değilim. çok istiyorum.oo 3 ayda moral bozarsan sonrasına hiiç gücün kalmaz.
eşin kötü bişey söylemiyor ki seni psikolojik olarak rahatlatmaya çalışıyor.
ee o da senin gibi gerilip stres olsa sana yansıtsa daha mı iyiydi.
biraz rahat ol ,stresi bırak.
henüz üzülmek için çok erken.
eşin kaç yaşında.
genel bir kontrolden geçtiniz mi.?
bunu da öneririm.
Oda 30 yaşında....oo 3 ayda moral bozarsan sonrasına hiiç gücün kalmaz.
eşin kötü bişey söylemiyor ki seni psikolojik olarak rahatlatmaya çalışıyor.
ee o da senin gibi gerilip stres olsa sana yansıtsa daha mı iyiydi.
biraz rahat ol ,stresi bırak.
henüz üzülmek için çok erken.
eşin kaç yaşında.
genel bir kontrolden geçtiniz mi.?
bunu da öneririm.
30 yaş ta şahane bir yaş merak etme:))Ben mayısta doktora genel kontrole gitmiştim bir sorun yok dedi. Ama bilemem tabi. Ama yinede endişe ediyorum sonuçta 20 li yaşlarımda da değilim. çok istiyorum.
Hanımlar 2 yıllık evliyim. Yaşım 30. Eşimi 1 yıldır çocuk için ikna etmeye çalışıyorum. Hep erken dedi , borcum var dedi. Neyse onu en sonunda ikna ettim. 3. ayım daha yeni gibi ama olmadı. Bilmiyorum moralim çok bozuk. Erkekler hep bunu yapıyorlar gördüğüm kadarıyla hatta bugün bir konu daha açılmış. Ama işte yapalım deyincede aynı anda olmuyor. Şimdi ona bunu söylediğimde allah ne zaman isterse ozamn verir diyor. İki yıldır biz allahın işine karışıyoruz ama.............
1 sene içinde olur sıkıntı etmeyin. Denemeye devam...Hanımlar 2 yıllık evliyim. Yaşım 30. Eşimi 1 yıldır çocuk için ikna etmeye çalışıyorum. Hep erken dedi , borcum var dedi. Neyse onu en sonunda ikna ettim. 3. ayım daha yeni gibi ama olmadı. Bilmiyorum moralim çok bozuk. Erkekler hep bunu yapıyorlar gördüğüm kadarıyla hatta bugün bir konu daha açılmış. Ama işte yapalım deyincede aynı anda olmuyor. Şimdi ona bunu söylediğimde allah ne zaman isterse ozamn verir diyor. İki yıldır biz allahın işine karışıyoruz ama.............
Çişini ay hic gulcegim yoktu kizzz. Bu ne guzel yazim hatasi30 yaş ta şahane bir yaş merak etme:))
ancak rahat olman lazım.
gerginlik ve stresle inan ki çişini daha da zorlaştırıyorsun.
biraz daha geçsin.eşin de bir kontrolden geçebilir.
özellikle yaşı senden büyükse.
bunda fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?