Eşimi çok kırdım

Hallimce

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
122
69
18
38
Önceki konularımda var eşimin ailesiyle aramız çok kötü. Bizim ayrılmamız için çabaladılar. Çok zor günler yaşattılar bize. O dönemde eşimin babası eşimi arayıp ben annenin kocası değilim dedi. Yine de kabullendim evlendim dedi. Yani ilk benimle birlikte olmadı demek istedi. Bu bilgiyi neden verdi ne gerek vardı bilmiyorum. Eşim yedi aylık doğmuş. O dönem eşimle konuşmuştuk. Acaba annem hamile kaldı da o yüzden mi evlendiler demişti. Konu bizim aramızda da kapandı. Eşimin babası da birdaha birşey demedi.

Eşim geldi bugün. Annesiyle babasının evlilik tarihini öğrenmiş. Bana söyledi. Başka hiçbir yorum yapmadı ne diyeceğim diye bekledi. Nerden öğrendin dedim. Başka ne bilgileri vardı dedim. Birkaç gereksiz soru sordum. Sinirlendi. Ben ne diyorum sen ne soruyorsun diye. Açıkçası hemen atlayıp konuyu açmak istemediğim için saçmaladım kabul ediyorum ama şu an benimle konuşmuyor. Konuşmak istemiyormuş. Kendisini odaya kapattı birşeyler izliyor. Çok üzgünüm. Yapcak bişey var mı bilmiyorum ama en azından sizinle paylaşmak istedim.

Eşinize ne sordunuz? Eş ailesinin sizi ayırmak istemesi ile kaynananızın ilk birlikte olduğu kişinin kayınpederiniz olmaması ihtimali, eşinizin annesi bekarken karnında oluşmuş olma ihtimali ile ne alakası var?

Düşündüğü babam başkası olabilir mi düşüncesi değil bence. O ihtimali düşündüğünü zannetmiyorum. Sorulmaz da bu böyle açık açık. Valla gittim özür dilerim ne tepki vereceğimi bilemedim dedim. Seni kırmak istemedim dedim ama nafile. Çok sinirli. Konuşmak istemiyor.

Eşimin ailesiyle aramız bozulduğu için babası bunları eşime anlatmıştı. O yüzden o bilgiyi verdim. Aramız eşimin ailesiyle iyi değil. O yüzden sorabileceği kimse de yok. Ben nasıl onarabilirim patavatsızlığımı.

Sinirini sizden çıkarmış gibi duruyor. Üstüne gitmeyin, bekleyin biraz.

Eşinizin canını yakmak için mi öyle şeyler demiş kayınpeder? Siz ne dediniz ki o kadar yükseldi eşiniz?

Biraz zaman verin, kafasını toparlasın. Bu yaştan sonra neler öğrenmiş, hayatının şoku bu.

Ön bilgiyle konuyu ben de ilişkilendiremedim.

Ama anlatılanlardan sanki asıl şüphe babasının gerçek babası olmadığı yönünde gibi duruyor
Tepkili olması normal
Biraz zaman verin
Ara ara yine özür dileyin
Jestler yapın

Ne sordunuzki eşinize kızdı bukadar. Babası o değilse bile sizi niye ayırmaya çalışıyorlar. Babası eşin babası değil diyemi sizle uğraşıyor karışmış

Çok üstüne gitmeyin. siniri sizinle alakali degil ama size patlamış. buyuk ihtimal babasının gercek babası olup olmadığını sorguluyor icten ice.

Zor bir durum bu yaştan sonra. Biraz kendi başina kalmasina izin verin.

Ben nerden öğrendin dedim. Başka bilgiler de var mıydı dedim. E devlette de var mı acaba dedim. Evet vardı yüz tane evlilik yapmışlar dedi sinirle. Ben hedefe odaklanmak yerine uzattım lafı ne diyeceğimi bilemediğim için. Şimdi gittim konuşalım biraz sence annen hamile kaldığı için mi evlendiler böyle mi düşünüyorsun dedim. Bilmiyorum bi önemi de yok dedi. Konuşmak istemiyorum dedi.

Konuyu öyle bir anlatmışsınız ki bağlantı yok, başı ayrı sonu apayrı saçmalardan seçmeler gibi olmuş. Eşinize de burdaki bağlantısızlık doğrultusunda konuştuysanız adamın devreler yanmıştır reset atıyodur kendine.

Yardımcı olmak istiyorsanız da, ne demek istiyorsun, ne hissediyorsun, seni anlıyorum minvalinde konuşun ki adam içini döküp rahatlasın. Sarılın öpün falan. İğneleyici konuşup bi de siz yıkmayın adamı.

Tam tahmin ettiğim gibi adam tabi sinirlenir. Bi an şok oldum ne diyceğimi bilemedim o an deyin bari.

Ya işin açığı küçük bir bebeğim var hatta eşim bunu bana söylediğinde bebeğim uyanmıştı onun yanına girmiştim. Yorgunluktan da kafam bi milyon artık. Konuyu da anlatamamışım zaten tam olarak.

Hiç iğneleyici birşey söylemedim. Hatta babası annesinden önce bir evlilik yapmış ben biliyorum bunu eşim bilmiyor. Üzülmesin diye söylememiştim bile ona. Vize başvurusu yaparken vukuatlı aile kaydı gibi bi belge istiyorlar orda görmüştüm ben. Eşim halen haberdar değil bu durumdan.

Gittim özür diledim ama işe yaramıyor. Ne düşünüyor bilmiyorum ama kapattı kendini bana. Seninle birşey paylaşıyorum saçmalıyorsun konuşulmuyor seninle dedi.

Sinirini çıkartmış, elleşmeyin az kafasını toplasın. Kolay şeyler yaşamıyor.

Dediğim gibi o anın şokuyla ne diyeceğimi bilemedim lafı geveledim ağzımda deyin. Zaten bebeğimizle yorgun ve uykusuzum beynim çok yorgun deyin.

Onun siniri size değil, sadece siz geveleyince siz sebep olmuş gibi olmuşsunuz.

İstediğin zaman konuşabiliriz sen kafanı toparladıktan sonra deyin salın kendi haline.

İnsan annesinin babasının evlilik tarihini nasıl bilmez ya, e devletten nüfus sorgulama/vukuatlı diye seç, her şey gün gün yazar.
Konuya gelince, her şey olabilir. Bosbogzlik etmişsiniz ama eşinizin de düşündüğü şeyleri söylemişsiniz. Konuyu kapatın en iyisi, o açmak isteyinceye kadar lafını bile etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…