Eşimi çok kırdım

Eşinizin babası da ne adi bir insanmış ya. Kaç sene evli kal iş boşanmaya gelince ben onun kocası değilim. Bir de oğlunu arayıp söylemesi. Midem bulandı

Ben bilemedim. Açıkçası ailesi öyle saçma ağır şeyler yaşattı ki şu son iki senedir. Etkilenmemiş gibi duruyor. Yada belli etmiyor.
Siz ailesinin birbirleri ile arasındaki mesele ile ilgilenmeyin. İşin ucu şahsınıza kadar değerse o zaman ilgilenin. Bu şekilde hoş olmamış. Sormayın birşey, anlatmak istiyorsa o anlatsın.

Ne iğrenç adam ya, ben kocası değildim diyor seneleeeeeer sonra. Bakire değildi mi demek istemiş, sen benden değilsin mi demek istemiş, her iki ima da birbirinden iğrenç.

Esinizin ailesi ile yasadiginiz konular baska birsey, su anda esinizin yasadigi sorun baska birsey.
Esiniz bence kendisinin babasinin baska biri olma ihtimalinden supheleniyor.
Bunu direkt ailesi ile konusamadigi icin de sizinle paylasmaya calisiyor, burada sizin yapmaniz gereken esinize anlayisla yaklasmak ve sorunlarini dinleyip anlayip cozmeye calismak.
Mantiksiz davranmissiniz her ne kadar konuyu acmak istemesenizde, bu esinizin yasadigi sorun hicte hafife alinacak birsey degil.
Adamin icinde kim bilir ne firtinalar kopuyor bunu da tabii ki en dogal olarak esi ile paylasacaktir.

Aslında size kızacagi çok birşey yok ama o moral bozukluğu ile tepki vermiştir. Şuan beyninden kimbilir neler geçiyor zor bir durum. Biraz zaman verin,toparlasın üstüne gitmeyin. Sonra tekrar konuşmaya çalışırsınız.

Konu kendi ailesi sizinle ilgili kısmı ne onu anlamadım ben

Çok kırdım denecek bişi yok bunda...
Sevmedim tavrını, fazla yüz vermişsiniz...
Sordugun sorularda da bişi yok
Hiç üstüne düşmeyin zaten düşe düşe şımartmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…