eşimi çok kıskanıyorum =(

hatshe yaf bende senin gibi kıskanıyorum çok zırttan bırttan eşimi özellikle evliliğimin ilk zamanları bende baya saçmaladım özellikle televizyon beni deli ediyo. heryerde kadın teşhiri. bi açıyorum o onla yatmış bu bunla kalkmış herkes dekolte herşey ortada bi rahatlık oohh.insan paranoyak oluyo ama zamanla ruhun yoruluyo.dediğin gibi benim eşimde benim bunları takmama bunlara üzülmemem üzülüyo kıyamam ama elinde değil işte insanın.şimdi artık yabancı klip felan izlemiyo yada bi kadın felan olunca değiştiriyo.önemsemediğini göstermeye çalışıyo sanırım.o da paranoyak oldu.baktım onu da kendimide üzüyorum.artık önemsemiyorum. güsel güsel şeyler giyinip salınıp dolaşıyorum evde düşündümde sanki kendime güvenim yok gibi oluyo o şekilde. oysa tam aksi:) bu akşam kendini içinde fıstık gibi hissettiğin bişey giy derim son olarakta:)

ben de cok kıskancımdır bunaltırımmm cokk ama elimde değil.yanlış aslında ama onu kendımden bile kıskanıcam nerdeyse o derece :S

Gereksiz kıskanclıklarla evliliginizi yıpratmayın derim arkadasım herkes esini,sevgilisini kıskanır ama belli bir boyutta ve böyle giderse paranoyak olacaksınız ..vereliniortak

yapmayınya nolur tabiki kıskanacaksın eşini .bende çok kıskancım aynı senin anlattığın gibi şeyler. seven kıskanır bence .inanırmısınız bazen kendi doğurduğum çocuklarımdan bile kıskanıyorum.

bende tek olduğumu sanıyodum eşimi aynı senin anlattığın gibi kıskanıyorum elimde değil kıskanmamak iznli olduğu zamanlar bile beraber gideriz nereye gidecekse biliyorum bu durum çok kötü ama kurtulamıyorum haatta bu akşam onun yüzünden tartıştık biraz sırf kıskaçlık yüzünden of ya nasıl kurtulucam bu kıskançlıktanmafoldumben

selam kızlar ben geldim,
kısaca merak edenler varsa anlatayım,
şimdi eşimle beraber anlaşmıştık akşam yemeği dışarda yiyecektik,
eşim her zaman ki yediğimiz yere gitcez sanmış, neyse beni şortlu mortlu görünce "yok oraya gidemeyiz bu kıyafetle" dedi ,yani kıskandi sanırım :dance:
neyse başka bir yere gittik, yemek yedikten sonra çıktık,
ortamda kızlar da vardı, kıskançlığım gene tutacak gibi oldu ama kk daki konuştuklarımızı unutmadım a.s

kesinlikle kıskanmayacağım dedim, gittim wc ye makyaj tazeledim, kıyafetimi saçımı başımı düzelttim....
ara ara kıskandığım kızlara bir baktım, eşime dedim şunlara bakmıyorsun diimi aşkım? klava:
eşimde öyle şeyler söyledi ki valla bende kıskançlık felan kalmadığı gibi egom tavan yaptı :roflol:
"sen kendini bilmiyorsun sanırım hatshe, yanımda fıstık varken neden onlara bakayım" aklinialirimsmile
çok şımardıktan sonra düşündüm, dedim ki "demek ki daha güzelini görsen bakcan ha !!!!" klava:

oda ne diyeceğini şaşırdı , neyse içim rahat değil ama sanırım her erkek bakıyor daha güzelini görünce, yapacak bir şey yok,
üstelik onca dert tasa varken millette, ben halim şükretmem lazım sanırım yaptığım nankörlüğe ve abartıya giriyor :sinifsinif:
neyse eve geldik gece çok güzel geçti (buarda malesef detaya giremeyeceğim) aklinialirimsmile

artık kendimi ve eşimi üzmemem lazım nede olsa el alemde güzel de bitmez çirkinde :1closedeyes:
hayata bir kere geliyoruz , hayatın tadını çıkarmak lazım sanırım şu 3 günlük yalan dünyada :icecream:

herkese sevgiler saygılar buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
ya aynı bende öleym bide ben nişnalıyım.feci kıskancııımmm mafoldumben geç mesaj yazsın hemen aklıma başka şeyler gelio.ne bilim ya hiç rahat huzur vermiorum adama. alsanaalsanasmile garibim oda kızamıo bile.yiğeninden bile kıskanıorum ya olamas böle bişi.onun evine gider gtmez hemen nete geçmişe bakıorum.telini kurcalıorum.al sende dursun telefonum istersen hiç verme dio.bende safsın ya sende delil bırakıcak kadar diorum.üzülüo çoookk :gitme:
napcam ben ya arkadasım napcaaaaammmm

canım aynısı bende de var vallasositososito
nişanlım müzisyen ve hep çevresinde guzel hatunlar var ama ben şaka yollu iğneliyorum hep belli edince kendine olan guvenini de yitirirsin..
guveniyosun eşine ve seni çok seviyo söylediğine göre seninki sadece kuruntu
hastalık falan değil aldığım psikoloji eğitimine göre
sende zaten saçma olduğunun farkındasın
bir psikoloğa değilde sorununun çözmene YARDIMCI olması için psikolojik danışmana gitmelisin bence
çünkü senin gibi kaba tabirle "normal" olan sorununun farkında olan ve çözüm için yardımcı arayan insanların gitmesi gereken tek adres danışmanlar ama paranoyaklık durumuna kadar geldiyse iş o zamanki adres psikologtur

Son düzenleme:

İyi canım düzeldiğine sevindim...

Böyle abartma birdaha kıskançlıklarını,kıskansan da belli etme

her insan sevdigini kiskanir tabiriyle kiskanclik olur ama sizin kiskancliginiz biraz asiri bencede yardim alin fazla kisanclik ALLAH korusun iliskinin bozulmasina sebeb olur.

anlayamıyorum neden yani benim önüme en yakısıklı adamı getirseler umrumda olmaz ama bu erkekler bi güzel kız görsünler hemen gözleri çarpar bizim niye çarpmıyo yaniiii.. neden bu herifler böyle anlamıyorum bende o saydıgınız deli kıskanclık hastası olanlardan biliyim Allah hepimizin yardımcısı olsun .. çok huzzrsuz edici bir durum .

11 yıl sonra bu durumdan muzdarip araştırmaya başladım ve sizin durumunuzu okuyunca aynaya bakmış gibi oldum (( keşke yazsanız ulaşsam size ne yaptınız diye? Onca zaman nasıl geçti, düzeltebildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…