ha giyecek belirlendi tam kafamda, kot şort ,üstünede dekolteli bir kazağım var çok hoş, o olcak inşallah :ecrin_bebek:
umarım eşim beğenir, neyse ben kaçar kaydirigubbakcemile
merhaba kızlar,
normalde relax takılan, kendi halinde zararsız bir organizmaydım, yaşayıp gidiyordum işte...
ama son zamanlarda, daha doğrusu ben iş hayatına başladıktan sonra, eşimi kıskanmaya başladım sebepsiz yere mafoldumben
sanırım işyerimdeki bayanlarla erkek işarkadaşlarımın rahat tavırları yüzünden.
"aceba benim herifin işyeride böyle mi ?" diye mi düşünüyorum ne artık bilmiyorum.:uhm:
ben normalde kıskanç bir eş değildim ne olduysa oldu, işe başladıktan sonra eşime karşı bir kıskançlık geldi....
o kadar çekilmez hal aldım ki anlatamam
kendi kendimi bile çekemiyorum artık, kaldı ki zavallı eşim beni nasıl çeksin, zaten geçen adam öyle bir öfkenelendi ki kendi parmağını ısırdı bana bağırmamak için ve kanattı :gitme:
televizyonu açsa ve tv de bayan görse bile kıskanıyorum " yok niye ona baktın" felan gibi saçma şeylerden bile kıskanır oldum ya ...
dışarıya çıksak niye oraya baktın felan alsanaalsanasmile
offf off millet bana diyor "manyak mısın, adam 4 dödrtlük ondan kötülük gelmez, hem sana aşık " felan diye ama erkek sonuçta diye güvenemiyorum tam olarak ...
sizde de böyle kıskançlık oluyor mu yoksa ben gerçekten de abartıyor muyum ?
eğer normal değilse bu durumum bir psikoloğa gitcem ya , moralim sıfır , hep yorgunum, hep fesadım , hep kıskancım kısaca çok kötüyüm ben :sinifsinif:
selam kızlar ben geldim,
kısaca merak edenler varsa anlatayım,
şimdi eşimle beraber anlaşmıştık akşam yemeği dışarda yiyecektik,
eşim her zaman ki yediğimiz yere gitcez sanmış, neyse beni şortlu mortlu görünce "yok oraya gidemeyiz bu kıyafetle" dedi ,yani kıskandi sanırım :dance:
neyse başka bir yere gittik, yemek yedikten sonra çıktık,
ortamda kızlar da vardı, kıskançlığım gene tutacak gibi oldu ama kk daki konuştuklarımızı unutmadım a.s
kesinlikle kıskanmayacağım dedim, gittim wc ye makyaj tazeledim, kıyafetimi saçımı başımı düzelttim....
ara ara kıskandığım kızlara bir baktım, eşime dedim şunlara bakmıyorsun diimi aşkım?klava:
eşimde öyle şeyler söyledi ki valla bende kıskançlık felan kalmadığı gibi egom tavan yaptı :roflol:
"sen kendini bilmiyorsun sanırım hatshe, yanımda fıstık varken neden onlara bakayım" aklinialirimsmile
çok şımardıktan sonra düşündüm, dedim ki "demek ki daha güzelini görsen bakcan ha !!!!"klava:
oda ne diyeceğini şaşırdı , neyse içim rahat değil ama sanırım her erkek bakıyor daha güzelini görünce, yapacak bir şey yok,
üstelik onca dert tasa varken millette, ben halim şükretmem lazım sanırım yaptığım nankörlüğe ve abartıya giriyor :sinifsinif:
neyse eve geldik gece çok güzel geçti (buarda malesef detaya giremeyeceğim) aklinialirimsmile
artık kendimi ve eşimi üzmemem lazım nede olsa el alemde güzel de bitmez çirkinde :1closedeyes:
hayata bir kere geliyoruz , hayatın tadını çıkarmak lazım sanırım şu 3 günlük yalan dünyada :icecream:
herkese sevgiler saygılar buyrunnnnnnnnn
11 yıl sonra bu durumdan muzdarip araştırmaya başladım ve sizin durumunuzu okuyunca aynaya bakmış gibi oldummerhaba kızlar,
normalde relax takılan, kendi halinde zararsız bir organizmaydım, yaşayıp gidiyordum işte...
ama son zamanlarda, daha doğrusu ben iş hayatına başladıktan sonra, eşimi kıskanmaya başladım sebepsiz yere mafoldumben
sanırım işyerimdeki bayanlarla erkek işarkadaşlarımın rahat tavırları yüzünden.
"aceba benim herifin işyeride böyle mi ?" diye mi düşünüyorum ne artık bilmiyorum.:uhm:
ben normalde kıskanç bir eş değildim ne olduysa oldu, işe başladıktan sonra eşime karşı bir kıskançlık geldi....
o kadar çekilmez hal aldım ki anlatamam
kendi kendimi bile çekemiyorum artık, kaldı ki zavallı eşim beni nasıl çeksin, zaten geçen adam öyle bir öfkenelendi ki kendi parmağını ısırdı bana bağırmamak için ve kanattı :gitme:
televizyonu açsa ve tv de bayan görse bile kıskanıyorum " yok niye ona baktın" felan gibi saçma şeylerden bile kıskanır oldum ya ...
dışarıya çıksak niye oraya baktın felan alsanaalsanasmile
offf off millet bana diyor "manyak mısın, adam 4 dödrtlük ondan kötülük gelmez, hem sana aşık " felan diye ama erkek sonuçta diye güvenemiyorum tam olarak ...
sizde de böyle kıskançlık oluyor mu yoksa ben gerçekten de abartıyor muyum ?
eğer normal değilse bu durumum bir psikoloğa gitcem ya , moralim sıfır , hep yorgunum, hep fesadım , hep kıskancım kısaca çok kötüyüm ben :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?