psikolağa gözükseniz???
kıskançlık sevgının en belirgin özelliği tabı dozunda eşinize tam olarak hıssettıklerınızı annatın..[/QUOTE
kendimi tutamıyorum ya,
güne "bugün kıskanmıycam" diye başlıyorum ama ufaık bir durum oldu mu mesela bir kadın (güzel veya çirkin farketmez) geçti mi gözümüzün önünden ve eşim azcıkta olsa istemden de olsa görse bile, kıyamet kopuyor "vay sen onu neden gördün, vay çok mu hoşuna gitti" felan diye eve gelene kadar adama dırdır eder oldum senağlama
sonunda gene barışıyoz felan ama aynı ertesi gün tekrarlanıyor, bu normal değil mi şimdi ?
sizlerde olmuyor mu ya anlamadım sade ben mi böyleyim?
kıskançlık sevgının en belirgin özelliği tabı dozunda eşinize tam olarak hıssettıklerınızı annatın..[/QUOTE
kendimi tutamıyorum ya,
güne "bugün kıskanmıycam" diye başlıyorum ama ufaık bir durum oldu mu mesela bir kadın (güzel veya çirkin farketmez) geçti mi gözümüzün önünden ve eşim azcıkta olsa istemden de olsa görse bile, kıyamet kopuyor "vay sen onu neden gördün, vay çok mu hoşuna gitti" felan diye eve gelene kadar adama dırdır eder oldum senağlama
sonunda gene barışıyoz felan ama aynı ertesi gün tekrarlanıyor, bu normal değil mi şimdi ?
sizlerde olmuyor mu ya anlamadım sade ben mi böyleyim?
bende sıfır derecesınde yok ..
evliliğiniz yenımı..
ondan da olabılır..
çok hırpalamayın ilişkinizi bu konuda bır uzamandan yardım alın eğer çok rahatsız olursanız..
ayrıca söylemeden edemedim resimdeki sensen deli gibi kıskanılması gereken de sensin kanımca:kedi:
bende sıfır derecesınde yok ..
evliliğiniz yenımı..
ondan da olabılır..
çok hırpalamayın ilişkinizi bu konuda bır uzamandan yardım alın eğer çok rahatsız olursanız..
3 buçuk yıllık evliyiz
birde oğlum var 1 yaşında :ecrin_bebek:
sağol canım dedikleriniz değerlendircem buyrunnnnnnnnn
Allah kolaylık versin canım zor bir hayat olsa gerek kıskançlıkla
Bunu engellemek senin elinde,
teselini sen bulabilirsin, onun seni aldatmayacağının farkındasın madem
düşünceni engelle.
Ya da ne biliyim birilerinden destek alabilrisin
tek başına aşamıyorsan...
vardır hn iş hayatında aldatan eşler ben buna şahit oldum birde manyak beni tehdit etti hn duymasın diye oda liseden sonra 5 yıl beklemişler birbirlerini, aşk evliliği olduğu halde
bu beyde 26 yaşında liseli bir kız ile görüşüyordu ailede ona güvenmiş kızım ma sahip çıkar diye abi gözüyle , sonra bana herşeyi anlattı sen dedim 2 bayanıda seviyormusun yok asla iki kişi sevilmez dedi fotoda hn gördüm çok güzel bir bayan bir de küçük oğlunun fotosunu gösterdi kimseden korkmadı benden korktu hn söylerim diye
bana ne dedim kendimce ben yuva yıkan asla olmam, kendini, kendi haline bıraktım
ama bu olaydan sonra hani 5 yıl aşk için bekliyorlar ya onada güvenim kalmadı !!!:mymeka:
Sen işyerindeki bayanların erkek çalışanlara yakınlığını felan gördüysen ondan endişeye kapılmışındır.
Acaba eşimin işyerindeki bayanlar da böyle yapışık mı diye felan..
Sen eşine güveniyorsan aklına bu tür saplantılar getirmemelisin.
Ayrıca kıskançlık doğal birşey ama dozunda olursa.
Eşini fazla bunaltma canım.Adamcağızı da huzursuz etme boşu boşuna.
Avatardaki senmişsin.Benim de çok hoşuma gittin valla zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?