eşimi çok kıskanıyorum =(

Hatshe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
602
1
0
Diğer
merhaba kızlar,

normalde relax takılan, kendi halinde zararsız bir organizmaydım, yaşayıp gidiyordum işte...

ama son zamanlarda, daha doğrusu ben iş hayatına başladıktan sonra, eşimi kıskanmaya başladım sebepsiz yere mafoldumben
sanırım işyerimdeki bayanlarla erkek işarkadaşlarımın rahat tavırları yüzünden.
"aceba benim herifin işyeride böyle mi ?" diye mi düşünüyorum ne artık bilmiyorum.:uhm:

ben normalde kıskanç bir eş değildim ne olduysa oldu, işe başladıktan sonra eşime karşı bir kıskançlık geldi....
o kadar çekilmez hal aldım ki anlatamam
kendi kendimi bile çekemiyorum artık, kaldı ki zavallı eşim beni nasıl çeksin, zaten geçen adam öyle bir öfkenelendi ki kendi parmağını ısırdı bana bağırmamak için ve kanattı :gitme:
televizyonu açsa ve tv de bayan görse bile kıskanıyorum " yok niye ona baktın" felan gibi saçma şeylerden bile kıskanır oldum ya ...
dışarıya çıksak niye oraya baktın felan alsanaalsanasmile
offf off millet bana diyor "manyak mısın, adam 4 dödrtlük ondan kötülük gelmez, hem sana aşık " felan diye ama erkek sonuçta diye güvenemiyorum tam olarak ...

sizde de böyle kıskançlık oluyor mu yoksa ben gerçekten de abartıyor muyum ?
eğer normal değilse bu durumum bir psikoloğa gitcem ya , moralim sıfır , hep yorgunum, hep fesadım , hep kıskancım kısaca çok kötüyüm ben :sinifsinif:

kıskançlık sevgının en belirgin özelliği tabı dozunda eşinize tam olarak hıssettıklerınızı annatın..

kesinlikle normal değil adamın aklında yoksa valla zorla getireceksinboshayallersmile
hem ona hemde kendine hayatı zehir etme hakkaten kendine hakim olamıyorsan psikoloğa git a.s

ben hastayım diye doldurmayın kendinize.
evet gerçekten yersiz ve gereksiz derecede kıskançsınız.
kocanızı boğabilir bu duurm. ki aynısını eşiniz size yapsa siz de boğulursunuz kanımca.
ama bunu kendi kendinize yenemeyeceğinizi düşünüyorsanız da psikoloğa gitmek çok vahim bir durum değil.
kendi evliliğinizin ve mutluluğunuzun selameti açısından yararlı olabilir bence.

Kendi kendinize eziyet ediyorsunuz hayatı çekilmez hale getirmek için gereksiz kıskançlıklara yer vermeyin.
Eşinizin tepkisi çok normal aynısı size yapsaydı ne düşünürdünüz o zaman .
Yenilmesi zor bir olay değil bence yardım alarak bunu atlatabilirsiniz ..

bencede psikoloğa git çünkü erkek yaratıklar malesef güvenmediğimizi,kıskandığımızı gösterince gerçekten o yöne kayıyorlar,madem güvenmiyor bende güvensizliğini boşa çıkarmıyım mantığındalar...herkes için konuşmuyorum tabi

ayrıca söylemeden edemedim resimdeki sensen deli gibi kıskanılması gereken de sensin kanımca:kedi:

ayrıca söylemeden edemedim resimdeki sensen deli gibi kıskanılması gereken de sensin kanımca:kedi:

evet canım avatardaki benim çok tatlısın sağol iltifat için ama güzelinde güzeli vardır her zaman diye düşünürüm , hem hülya avşar bile aldatıldı :gitme:

diğer arkadaşlara da teşekkürler.
anladım ki yorumlarınızdan durumum normal değil, zaten eşim de dedi bir psikolğa gitsek iyi olur diye.
en azından oğlum kavgalı bir ortamda yetişmesin....
eşime diyorum çekemiyorsan beni boşa diye (gerçekten istemiyorum tabi sadece benden bıkmış mı onu anlamak için) o da "şu an bıçak kemiğe dayanmadı merak etme" diyor mafoldumben

Allah kolaylık versin canım zor bir hayat olsa gerek kıskançlıkla
Bunu engellemek senin elinde,
teselini sen bulabilirsin, onun seni aldatmayacağının farkındasın madem
düşünceni engelle.
Ya da ne biliyim birilerinden destek alabilrisin
tek başına aşamıyorsan...

vardır hn iş hayatında aldatan eşler ben buna şahit oldum birde manyak beni tehdit etti hn duymasın diye oda liseden sonra 5 yıl beklemişler birbirlerini, aşk evliliği olduğu halde
bu beyde 26 yaşında liseli bir kız ile görüşüyordu ailede ona güvenmiş kızım ma sahip çıkar diye abi gözüyle , sonra bana herşeyi anlattı sen dedim 2 bayanıda seviyormusun yok asla iki kişi sevilmez dedi fotoda hn gördüm çok güzel bir bayan bir de küçük oğlunun fotosunu gösterdi kimseden korkmadı benden korktu hn söylerim diye

bana ne dedim kendimce ben yuva yıkan asla olmam, kendini, kendi haline bıraktım

ama bu olaydan sonra hani 5 yıl aşk için bekliyorlar ya onada güvenim kalmadı !!!
:mymeka:

ya ben allahın izni ile eşimin beni fiziksel aldatmayacağından eminim zemuszemus

ben "ya belki başkasını da beğenirse, veya güzel bulursa görünce" diye düşünüp kıskanıyorum ,olay bu :gitme:
ve abartıyorum diyor herkes ama bence norml yani kim ister ki eşinin başka kadınları güzel bulmasını onları güzel olarak görmesini felan? yoksa ben aşırı mı abartıyorum ya , çözemedim daha :1ninca:

offfffffff of işte bende bazen diyorum "ya yaparsa" naparım diye?
hani diyorlar erkeklere güven olmaz diye, aceba gün gelir benden bıkıp başkasına gönlü kayar mı diye de düşünüyorum. sizler arasından böyle düşünenhiç olmuyor mu ya?
ben tek mi kaldım yani bilmiyorumkismile

Sen işyerindeki bayanların erkek çalışanlara yakınlığını felan gördüysen ondan endişeye kapılmışındır.

Acaba eşimin işyerindeki bayanlar da böyle yapışık mı diye felan..

Sen eşine güveniyorsan aklına bu tür saplantılar getirmemelisin.

Ayrıca kıskançlık doğal birşey ama dozunda olursa.

Eşini fazla bunaltma canım.Adamcağızı da huzursuz etme boşu boşuna.

Avatardaki senmişsin.Benim de çok hoşuma gittin valla zemuszemus

sağol canım ya evet benim avatardaki , beğenmenize sevindim umarım eşimde beğeniyodur :sinifsinif:
evet işyerimdeki hatunlar çok cıvık, özel ya ondandır belki...
ama eşimin işyerindekiler öyle değildir heralde, sanmıyorum ama gene de ya yeni işe gelenler olurda onlar böyle olursa diye düşünüyorum =(
saçma biliyorum ama durduramıyorum şu beynimi =(

ay kızlar az önce elifcenur adlı bayanın aldatıldım adı başlığı okudum inanın midem bulandı ve bir kez daha bunalımdayım, ya bende de durum böyle olursa allah korusun ne yaparım :gitme:
aha buda link
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/355968-aldatildim-6.html#post12294101

Son düzenleme:
ay birde şunu söyleyeyim asıl kıskançlık sebebim eşim bana söz verdiydi tv izlemiycem diye bundan 6 ay önce..
göreve gitti bu orada tv açmış izlemiş yaklaşık 5 ay oluyor bunada :mymeka:
hemide jennifer lopez filmi, nasıl sinirlendim nasl kızdım anlatamam :mymeka:
sabaha kadar rahat vermediydim, neyse şimdi yemin etti evde dahil hiç tv izlemiyor ama içim rahat diil verdiği sözü tutmadığı için :a015:
ya başka konularda da böyle tutarsızsa felan diye geberiyorum adeta :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…