Eşimi çok seviyorum ama nedense çok mutsuzum:(

duyguturgay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
1.489
8
116
39
Ankara
Kızlar merhaba 27 yaşındayım. Doğma büyüme İzmirliyim. 2 yıldırda evliyim. İzmir'den Ankara'ya gelin geldim. Ama hiç mutlu değilim. Eşimde bende kurumsal şirkette çalışıyoruz işimiz gayet iyi. Gelin görün ki ben çok mutsuzum. Burada hiç arkadaşım yok yakınım yok. Evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım 10 aylık bir oğlum var. Eşim melek gibi bana her konuda yardımcı olur her istediğimi yapar ancak yaşam tarzlarımız çok farklı. Örneğin canlı müziğe gitmek istiyorum o istemiyor. Hiç bir sosyal faaliyetim yok Kendimi çok kötü hissediyorum. Bu yüzdende sürekli tartışır olduk.

Kendınıze bir hobi edinseniz,nebileyim kurslara falan katılsanız?esınızle aranız ıyıyse bu sebeplerden dolayı bozmayın derım ben.oyle seyler yasayanlar varki burda,Allah baska dert vermesın.

Kendınıze bir hobi edinseniz,nebileyim kurslara falan katılsanız?esınızle aranız ıyıyse bu sebeplerden dolayı bozmayın derım ben.oyle seyler yasayanlar varki burda,Allah baska dert vermesın.

Keşke katılabilsem birşeylere. Oğluma kayınvalidem bakıyor o da hasta. Cuma günleri işe gitmiyorum süt iznim var. Perşembe eve bir giriyorum p.tesi günü işe giderken evden çıkıyorum.:43: Psikolojim bozulmak üzere artık

annemle babam da birbirlerini çok severlerdi.çok farklılardı ama.annem psikolojik sorunları olan bi insandı. ya çok iyi ya çok kötüydü.yıllarca babam katlandı, görüşleri de çok farklıydı zevklerii de.ama babam mutlu etmek için herşeyi yaptı. ama annem bunlardan hep daha da şımardı şımardı şımardı.gülenyüzünü görememeye başladık.henüz yaşıım küçük ama ailemi anlatmak istedim. sen melek gibiysen o melek gibiyse ne biliyim zevkler bir şekilde çözülür gibi geliyo.ani karar verip çok üstünde durma.zaman herşeyin ilacı.

Eşim canlı miziğe gitmek istemiyor o zaman ben mutsuz bi kadınım demek hiç mantıklı değil. Anlaşılan o ki sen izmirde oldukça sosyal bir insanmışsın. Ailenden arkadaşlarından uzağa gelince kendini yalnız hisseder olmuşsun. Aslında çocuğun var. Benim evde bebek kardeşim varken yılların nasıl geçtiğini anlamamıştım. Ki senin kendi evladın. Sen acaba anne olmaya hazır mıydın? Bu soruyu cevaplaman gerekir. Bir de eşini tanıyıp bilip ve başka bir şehre gideceğini bilerek evlenmişsin......

aynı durum bendede var şu bir aydır yurt dışına taşındık eşimin işinden dolayı ne dil biliyorum nede kafama göre birini bulabildim eşimle aramız limoni oluyor ara ara.psikolojısı bozuluyor insanın dua edinki siz aynı dili konustuğunuz bir yerdesiniz ya ben neyapayım dışarı çıkacağım dil bilmiyorum yaşam tarzları bana uygun değil arkadaş cevre edinmeye bakın derim ben :34:

Eşim canlı miziğe gitmek istemiyor o zaman ben mutsuz bi kadınım demek hiç mantıklı değil. Anlaşılan o ki sen izmirde oldukça sosyal bir insanmışsın. Ailenden arkadaşlarından uzağa gelince kendini yalnız hisseder olmuşsun. Aslında çocuğun var. Benim evde bebek kardeşim varken yılların nasıl geçtiğini anlamamıştım. Ki senin kendi evladın. Sen acaba anne olmaya hazır mıydın? Bu soruyu cevaplaman gerekir. Bir de eşini tanıyıp bilip ve başka bir şehre gideceğini bilerek evlenmişsin......

Keşke gelmeseydim diyorum zaten böyle olacağını hiç düşünmemiştim. Anne olmaya hazır değildim evet çünkü 1 1,5 yıl düşünmüyorduk. Polikistik overin olduğunu öğrenince doktorum tedavisiz çocuğun biraz zor olur demişti. Korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım. Çok şükür Allahım aratmadı. Anne olmak dünyanın en güzel şeyiymiş. Ama derdiniz bile paylaşacağın kimsenin olmayışı, bi kahve içmeye bile çağıracağım arkadaşımımın olmaması çok kötü. Yeni ev aldık 3 ay oluyor. Apartmana ısınamadım. Benden 7 yaş bir görümcem var. O da sağ olsun beni şimdiye kadar hiç aramamıştır yalnız başına gelmemiştir. O derece soğuk bir insan. Anladım ki yöre farkı çok önemliymiş...

Keşke gelmeseydim diyorum zaten böyle olacağını hiç düşünmemiştim. Anne olmaya hazır değildim evet çünkü 1 1,5 yıl düşünmüyorduk. Polikistik overin olduğunu öğrenince doktorum tedavisiz çocuğun biraz zor olur demişti. Korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım. Çok şükür Allahım aratmadı. Anne olmak dünyanın en güzel şeyiymiş. Ama derdiniz bile paylaşacağın kimsenin olmayışı, bi kahve içmeye bile çağıracağım arkadaşımımın olmaması çok kötü. Yeni ev aldık 3 ay oluyor. Apartmana ısınamadım. Benden 7 yaş bir görümcem var. O da sağ olsun beni şimdiye kadar hiç aramamıştır yalnız başına gelmemiştir. O derece soğuk bir insan. Anladım ki yöre farkı çok önemliymiş...

Yöre farkından çok yıllarını geçirdiğin bi çevre oluşturduğun vatanından ayrılıp gelmişsin. Kısmet işi.. Bulmuş senin. Kabul etmek etmemek senin elindeydi. Şimdi çocuğun var. Eşin iyi bir insan. Sorunun sadece sosyal aktivite eksikliği. Haksız da bulmuyorum çünkü biz kadınlar farklı ortamlara dış çevreye bayılırız. Bana en çıkar yol eşinle adam akıllı sakince oturup konuşman gibi geliyor. Eğer kültürlü bir insansa seni kolayca anlayacaktır. Ve seninle hayatınıza biraz renk katmak için çaba gösterecektir..

İzmirden başka bir yere gelin gitsem ben de senin gibi olurdum
İzmirde yaşamdan sonra orada asosyal olmak nasıl bunaltmıştır seni değil mi
Şu an İzmirden uzaktayız biz de bunalım yaşıyoruz resmen geri dönmek için gün sayıyoruz
Seni anlıyorum yani, her şeyini arkanda bırakmak zor olsa gerek

İzmirden başka bir yere gelin gitsem ben de senin gibi olurdum
İzmirde yaşamdan sonra orada asosyal olmak nasıl bunaltmıştır seni değil mi
Şu an İzmirden uzaktayız biz de bunalım yaşıyoruz resmen geri dönmek için gün sayıyoruz
Seni anlıyorum yani, her şeyini arkanda bırakmak zor olsa gerek

Ahhh ahhh bizim öyle bi şansımız yok aslında var ama eşim asla İzmir'e gitmez. Eşim bankada çalışıyor bende bankanın iştirakinde ikimizinde tayin şansı var ama gel gör ki gidemiyorum.

Ahhh ahhh bizim öyle bi şansımız yok aslında var ama eşim asla İzmir'e gitmez. Eşim bankada çalışıyor bende bankanın iştirakinde ikimizinde tayin şansı var ama gel gör ki gidemiyorum.

Özleniyor değil mi şimdi burada olsaydın eşinle Konakta, Kordonda el ele yürürdünüz ben bebişe bakardım valla söz :1:
Mis kokulu denizini görmek bile bi şans :16:
Seninki memleket hasreti bence :31:
Peki neden istemiyor eşin canım gelmeyi? Fırsatınız da varmış. İkna edemez misin

Özleniyor değil mi şimdi burada olsaydın eşinle Konakta, Kordonda el ele yürürdünüz ben bebişe bakardım valla söz :1:
Mis kokulu denizini görmek bile bi şans :16:
Seninki memleket hasreti bence :31:
Peki neden istemiyor eşin canım gelmeyi? Fırsatınız da varmış. İkna edemez misin

İzmirimizi beğenmiyo bacım benimki bir değişik işte:1::1::1::1::1: Gidince kordonda hemen midye yiyiyorum :1: Kumrumu , boyozumu da yerim. Üstüne bi de dalga geçiyorlar benimle burda. Siz çekirdeğe bi kız ismi söylüyordunuz o neydi diye:1:

İzmirimizi beğenmiyo bacım benimki bir değişik işte:1::1::1::1::1: Gidince kordonda hemen midye yiyiyorum :1: Kumrumu , boyozumu da yerim. Üstüne bi de dalga geçiyorlar benimle burda. Siz çekirdeğe bi kız ismi söylüyordunuz o neydi diye:1:

:9::9: Ay çok güldüm ilahi kız ismi mi :)

Çiğdeeeem :23:
Eşine asfalyayı domatı da açıklamayı dene o zaman bir zahmet çok eğlenceli olur :23:

Nasıl canım çekti bak gece gece :56:

O zaman biraz gönlünü yap ileride belki tayin istemesini sağlayabilirsin, Ankara da güzel yer ama hiçbir yer İzmir olmuyor maalesef :)

Son düzenleme:
Kızlar merhaba 27 yaşındayım. Doğma büyüme İzmirliyim. 2 yıldırda evliyim. İzmir'den Ankara'ya gelin geldim. Ama hiç mutlu değilim. Eşimde bende kurumsal şirkette çalışıyoruz işimiz gayet iyi. Gelin görün ki ben çok mutsuzum. Burada hiç arkadaşım yok yakınım yok. Evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım 10 aylık bir oğlum var. Eşim melek gibi bana her konuda yardımcı olur her istediğimi yapar ancak yaşam tarzlarımız çok farklı. Örneğin canlı müziğe gitmek istiyorum o istemiyor. Hiç bir sosyal faaliyetim yok Kendimi çok kötü hissediyorum. Bu yüzdende sürekli tartışır olduk.

canm bebeğin de etkisi vardır böyle hıssetmende. yabancı bır yere gelıp, yepyenı hayat kurup,bırde bebek haklısın hele ankara ... birde calışıyorsun.. bence tempoya ayak uyduramamışındır daha , şimdi kendne ayıracağın zamanı bebeğine ayırıyosun, cok da minikmiş allah bağışlasın... allah saglık versin , gönlüne göre versin , ama bence sıkıntı yapıp kafana takma, şimdi sıkıntıdan herşey batar gibi gelirde,aslnda çözülebilecek şeyler mutlaka vardır..

:9::9: Ay çok güldüm ilahi kız ismi mi :)

Çiğdeeeem :23:
Eşine asfalyayı domatı da açıklamayı dene o zaman bir zahmet çok eğlenceli olur :23:

Nasıl canım çekti bak gece gece :56:

O zaman biraz gönlünü yap ileride belki tayin istemesini sağlayabilirsin, Ankara da güzel yer ama hiçbir yer İzmir olmuyor maalesef :)

Sabahları simitçiye gidiyıorum 1 tane gevrek verir misiniz diyorum. Abla sen İzmirli misin diyolar. Bu simit diyo. Kırk yıllık gevrek olmuş simittttt:1::1::1: Ayyy iyi geliyo bu site bana yahu...

canm bebeğin de etkisi vardır böyle hıssetmende. yabancı bır yere gelıp, yepyenı hayat kurup,bırde bebek haklısın hele ankara ... birde calışıyorsun.. bence tempoya ayak uyduramamışındır daha , şimdi kendne ayıracağın zamanı bebeğine ayırıyosun, cok da minikmiş allah bağışlasın... allah saglık versin , gönlüne göre versin , ama bence sıkıntı yapıp kafana takma, şimdi sıkıntıdan herşey batar gibi gelirde,aslnda çözülebilecek şeyler mutlaka vardır..

Sanırım öyle kendime hiç vakit ayıramıyorum. Evlenmeden önce fönsüz dolaşmayan ben şimdi ruh gibi geziyorum ortalarda. İçimden kıyafet almak bile gelmiyor.

Sabahları simitçiye gidiyıorum 1 tane gevrek verir misiniz diyorum. Abla sen İzmirli misin diyolar. Bu simit diyo. Kırk yıllık gevrek olmuş simittttt:1::1::1: Ayyy iyi geliyo bu site bana yahu...

Valla sen cümlenin başına simit yazdın ya yadırgadım görünce nasıl ya İzmirli ve simit mi diyor diye :9:
Boyoz da İzmirden başka yerde satılmıyor diyorlar doğru mu yok mu oralarda :25:

yıllardır izmirde yasayan ben baska yere gıtsem bende psıkolojık acıdan cökerdim.izmir baska ınsanları baska rahat.kimse kimseye karısmıyo.özgür kent.gece dısarı bıle cıksan sorun olmuyo herkes gece gezıyo zaten ben harıc :) babam saolsun.baska yerde özellıkle buyuk olmayan sehırlerde saat 10 dedımı hayat bıtıyo .yada belkıde alıstıgımız ıcın bıze izmir böyle geliyo.bilmiyorum.hobi bulman lazım yada esıne bu durumu acıkca söyle.olmadı bır haftalıgına mumkunse ızmıre tatıle gelın bı degısıklık olur.

Valla sen cümlenin başına simit yazdın ya yadırgadım görünce nasıl ya İzmirli ve simit mi diyor diye :9:
Boyoz da İzmirden başka yerde satılmıyor diyorlar doğru mu yok mu oralarda :25:

ay ıstanbulda markette adama cıgdem ıstıyorum dedım yuzume bakıyo cıgdem ne dedı cıgdem ıste yenen bısey dıyorum turıst gıbı hıssettım kendımı bıan gösterdım cekırdek dıyoz bız dedı .bızde öyle dıyoruz dedım.cıgdem dedın dıyo hem cıgdem hem cekırdek ıkısıde aynı sey işte dedım.ızmır yöresıne aıt oldugunu o an anladım :)

valla sizi o kadar iyi anlıyorum ki.:(ben de evlenip ist.dan ankara'ya gelenlerdenim.orda güzel bi işim arkadaşlarım ailem vardı.burda sadece ve sadece eşimmm.eşimin ailesi de ankara'da değil.bırak kafama göre olmasını bi tane bile arkadaşım yok.2 ay oldu buraya geldiğim.eşim dışında k,imseyle konuşmadım.bazen sesimi unuttuğumu farkediyorum.apartmanda insanların gözünün içine bakıyorum ama malesef herkes o kadar soğuk ki herkes.ya da bana öyle geliyor bilemiyorum.ama siz ne şanslısınız bebişiniz vcar işiniz var.daha ne olsun.siz çok çok iyi durumdasınız.aman diyim sakın isyan etmeyin...

Back
X