• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi çok seviyorum ama ondan boşanmak istiyorum

Bir şeyi çok merak ettim. Acaba içini yaptırdığınız ve kredisini ödediğiniz eve ''abi'' geçince krediyi devraldımı ?

Canim gecmiste neler yasaniyor bence unut ve kocanla yeni bir sayfa ac hic o konulari dusunme niye onlarin yuzunden evinin huzurunu bozuyorsun. Kendi ailenle ilgilen onlarin hic biriylede gorusme.

2011 konusunu hortlatmayı nasıl beceriyorsunuz ? Mune Mune

Ortada boşanılacak bir durum yok. Şayet her hususta annesini tutup, seni haksız bulan bir eşin olsaydı evet boşan denebilirdi. Ama eşinin sana karşı öyle fevri tavırları yok. Sen tepkini tavrını koy ortaya sonuna kadar. Ama bunları yaparken onlara olan nefretini çok deşifre etmeden, annesini çok kötülemeden yap ki kocan da karşına geçmesin

anlatmaya başlasam ağlıycam. allah kahretsin o tür aileleri. ne aileler var gelinlerinin ağzına bakan, aman kavga etmesinler huzurlu olsun diye didinen. 4 aylık hamileyim ve 2 aydır hergün ağlamaktan mahfoldum. en sonunda ağlamamaya karar verdim 3 gündür unutmaya çalışıyorum bebeğimin sevincini yaşayamadın kahrolasıcalar yüzünden. eşim bi soğuk ki anlatamam. sanki o bebek bebek diye inleyen, bana pervane olan o değilmiş gibi. hiç ilgilenmiyor benimle, hamilemiyim değil miyimi bırakın yanındamıyım değil miyim belli değil. şoktayım... hani eşime büyü yapılmış gibi geliyor resmen.

lütfen yardım edin kızlar:KK5::2:
nolur nolmaz muskalara karışmadan dualar oku canım.bu psikoloji ile diğer şeylerde ya şarlatanlar ile karşılaşırsın daha sıkıntıya sokarlar seni.tekvir suresi oku öyle bişey varsa rüyana girer yeri.hamilelerin ahını alanları cehenneme bile almasınlar yaa :(

2011 konusunu hortlatmayı nasıl beceriyorsunuz ? Mune Mune
Neden ben kotu birsey yazdigimi dusunmuyorum. herkesin sorunu var konu buraya acilmjs bende yazdim eskj veya yeni ne fark eder bari boyle seylerde biraz anlayislj olmayi deneyin. cok rahatsiz olduysaniz konu takip birakabilirsiniz. ben ne derdindeyim siz ne derdindesiniz ayip gercekten sizi kiniyorum.

Back
X