- Konu Sahibi Sesszpanda
Kaç yaşındasınız bilmiyorum. Allah hayırlısını versin inşallah, ama evliliğin ilk zamanları bence çok zor. Kaç yıllık sevgililer bile işin içine aileler ve evlilik girince aynı evin içinde bocalıyor bu nedenle evliliğin başları hem zor, hem de temelinin oturduğu bir dönem oluyor. Sonuçta siz sevgili iken, nişanlanmasan önce ortamınız, arkadaş çevreniz, yaşam tarzınız belliymiş. En başta rahat özgürce gezen kadınlarla evlenip sonra onları kapatmak istiyor erkekler genelde. Bence taviz vermemeniz gerekirdi. Eşim de kıskançtır benim, evet ilişkimize zarar verecek insanlar varsa onları hayatımızdan çıkaralım (ki kiminle ne yaşadığı belli olmayan arkadaşım vardı, ben herkesin hayatı kendine dediğim için görüşmeye devam ediyordum ama sonra hoş olmayan şeyler gördüm ve görüşmeyi kendiliğimden kestim mesela). Ama TV deki adamı bile kıskanıyorsa işte orada eşinin gerçekten özgüveni eksikliği olduğunu düşünürüm. Ya da kendisi de başka kadınlara o gözle mi bakıyor diye düşünürüm. Genelde en kıskanan, en böyle aldatılma takıntısı yaşayan adamlar Aldatıyor bence.
İlk nişanlılığımda eşim kıyafetlere karışmaya çalıştı, gönlü olsun diye dikkat etmeye başladım. Ama dikkat ettikçe dozunu arttırdığını fark ettim. Ben de artık karıştırmıyorum , ben 30 yaşında insanım nerede ne giymesi gerektiğini bilen bi kadınım diyip net bir şekilde çizgimi çekiyorum.
Bence senin de net bir şekilde kaç yaşında kadınım, bu yaşıma kadar şu çizgide bir hayatım oldu, çok abartıyorsun diyip net bir sınır belirlemen gerekiyor. Ömrünü yer yoksa…
İlk nişanlılığımda eşim kıyafetlere karışmaya çalıştı, gönlü olsun diye dikkat etmeye başladım. Ama dikkat ettikçe dozunu arttırdığını fark ettim. Ben de artık karıştırmıyorum , ben 30 yaşında insanım nerede ne giymesi gerektiğini bilen bi kadınım diyip net bir şekilde çizgimi çekiyorum.
Bence senin de net bir şekilde kaç yaşında kadınım, bu yaşıma kadar şu çizgide bir hayatım oldu, çok abartıyorsun diyip net bir sınır belirlemen gerekiyor. Ömrünü yer yoksa…