EŞİMİ ÇOK SIKIYORUM

kk_kk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
210
74
43
35
MERHABA ARKADAŞLAR, BENİM SORUNUM EŞİMLE. 10 YILLIK EVLİYİZ 3 KIZIM VAR. EŞİM ÇOK İYİ BİR İNSAN. BENİ ÇOK SEVİYOR AMA BEN ONU ÇOK SEVİYORUM. HEP BANA KARŞI İLGİLİ VE AŞK DOLU OLSUN İSTİYORUM. İŞTEN YARIM SAAT GEÇ KALSA SURAT ASIYORUM. DÜN GECE EVE GELDİ YEMEK YEDİ ÇIKTI ARABASINI TAMİR ETMEK İÇİN. 11 DE GELDİ BENDE MÜZİK DİNLİYORDUM LEPTOPTA. BİRAZ TV İZLEDİ YANIMA GELDİ BEN YATYORUM DEDİM .GELMEDİ 2 3 SAAT TAKILDI PC
TEK BAŞINA BİŞEYLER YAPMAKTAN ZEVK ALIYO. BEN ONSUZ HİÇBİŞEY YAPMAKTAN ZEVK ALMIYORUM. SONRA KALKTIM KONUŞALIM DEDİ. BEN DE SEN BENİ ARTIK SEVMİYOSUN SIKILDIN HERALDE EVLİLİKTEN FALAN DEDİM. O DA BANA BEN KAPIDAN GİRER GİRMEZ HESAP SORUYOSUN SENİN HUYUN BU. EVLİLİKTEN SENDEN NİYE SIKILİM. İŞE KAFAM TKILIYO FALAN DEDİ. HEP İLGİ BEKLİYORUM. NASIL DAVRANMAM GEREKLİ BİLEMİYORUM AMA SİNİRLERİME HAKİM OLAMIYORUM. TAM Bİ İŞ KOLİK OLDU. EŞİMİN İLGİSİNİ NASIL KAZANABİLİRİM. ÖNERİLERNİZ NELER. PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.

biraz özlemek gerek ..
1 hafta annenize bi yere gidin kıymetiniz artar ..
kapris yapmayın,sevdiğinizi belli edin. .
birlikte vakit geçirin .. ;)

MERHABA ARKADAŞLAR, BENİM SORUNUM EŞİMLE. 10 YILLIK EVLİYİZ 3 KIZIM VAR. EŞİM ÇOK İYİ BİR İNSAN. BENİ ÇOK SEVİYOR AMA BEN ONU ÇOK SEVİYORUM. HEP BANA KARŞI İLGİLİ VE AŞK DOLU OLSUN İSTİYORUM. İŞTEN YARIM SAAT GEÇ KALSA SURAT ASIYORUM. DÜN GECE EVE GELDİ YEMEK YEDİ ÇIKTI ARABASINI TAMİR ETMEK İÇİN. 11 DE GELDİ BENDE MÜZİK DİNLİYORDUM LEPTOPTA. BİRAZ TV İZLEDİ YANIMA GELDİ BEN YATYORUM DEDİM .GELMEDİ 2 3 SAAT TAKILDI PC
TEK BAŞINA BİŞEYLER YAPMAKTAN ZEVK ALIYO. BEN ONSUZ HİÇBİŞEY YAPMAKTAN ZEVK ALMIYORUM. SONRA KALKTIM KONUŞALIM DEDİ. BEN DE SEN BENİ ARTIK SEVMİYOSUN SIKILDIN HERALDE EVLİLİKTEN FALAN DEDİM. O DA BANA BEN KAPIDAN GİRER GİRMEZ HESAP SORUYOSUN SENİN HUYUN BU. EVLİLİKTEN SENDEN NİYE SIKILİM. İŞE KAFAM TKILIYO FALAN DEDİ. HEP İLGİ BEKLİYORUM. NASIL DAVRANMAM GEREKLİ BİLEMİYORUM AMA SİNİRLERİME HAKİM OLAMIYORUM. TAM Bİ İŞ KOLİK OLDU. EŞİMİN İLGİSİNİ NASIL KAZANABİLİRİM. ÖNERİLERNİZ NELER. PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.

aynıı benim huyum sizdede var ben evli değilim ama erkek arkadaşımla sürekli görüşüyoruz hiç ailesiyle bile görüşmesini istemiyorum çok kıskanıyorum vaktini hep benle geçirsin istiyorum kuzenlerinden ailesinden bile kıskanıyorum görüştürmek istemiyorum
sürekli üstüne gidiyodum beni sevmiyosun demi artık istemiyosun gibisinden
onlardan sonra ilişkimizin çok yıprandığını fark ettim ve kandi kendime karar aldım dedim olgun davranıcam hiç sık boğaz etmedim onu hiç bi şekilde kavga etmedim kavgadan uzak durdum yüksek sesle konuşmadım bile sürekli hoşnut laflar sorunsuz bi şekilde davrandım ve sorunun benden çıktığını fark ettim sizde biraz daha yumuşak davranın yoksa üzülen siz olursunuz boş yere hep kendimi üzdüm saçma alınganlıklarım yüzündün biraz daha alttan alın ve sevginizi belli edin süprizler falan yapın bakalım ilgisi artacak mı..

aynıı benim huyum sizdede var ben evli değilim ama erkek arkadaşımla sürekli görüşüyoruz hiç ailesiyle bile görüşmesini istemiyorum çok kıskanıyorum vaktini hep benle geçirsin istiyorum kuzenlerinden ailesinden bile kıskanıyorum görüştürmek istemiyorum
sürekli üstüne gidiyodum beni sevmiyosun demi artık istemiyosun gibisinden
onlardan sonra ilişkimizin çok yıprandığını fark ettim ve kandi kendime karar aldım dedim olgun davranıcam hiç sık boğaz etmedim onu hiç bi şekilde kavga etmedim kavgadan uzak durdum yüksek sesle konuşmadım bile sürekli hoşnut laflar sorunsuz bi şekilde davrandım ve sorunun benden çıktığını fark ettim sizde biraz daha yumuşak davranın yoksa üzülen siz olursunuz boş yere hep kendimi üzdüm saçma alınganlıklarım yüzündün biraz daha alttan alın ve sevginizi belli edin süprizler falan yapın bakalım ilgisi artacak mı..
YAPMAYA ÇALIŞICAM İNŞALLAH HERŞEY GÜZEL OLUR.

kesinlikle o yüzden.bende evliliğimin ilk ayında evde oturdum çalışmadım.sizin yaşadıklarınızın aynısını yaşadım.o bütün gün iş yerinde kafa patlattığı için evde dinlenmek istiyordu dışarı çıkıp birşeyler yapmayı bırak konuşmak bile istemiyordu e bende bütün gün evde oturmuşum canım sıkılmış bütün gün onun yolunu gözlemişim beklentilerim var doğal olarak.o yüzden çok kavga ederdik.şimdi bende çalışıyorum eve yorgun gittiğim için eskisi kadar ilgilenemiyorum onunla şimdi o bişiler yapmak istiyor ben yorgunum gitmeyelim yapmayalım diyorum :) siz de biraz ilgiyi azaltın isterseniz.çünkü erkekler nankör oluoyr ilgiyi görünce karşılık vermek yerine koyverip gidiyorlar.halbuki ne var karşılıklı ilgi alaka olsa. o zaman daha çok mutlu edicez onları ama haberleri yok şapşiklerin :)

Kendinize yeni meşgaleler bulun. Evde oturmaktan adama sarıyorsunuz:cool:
İsmek kurslarını tavsiye ederim eğer İstanbuldaysanız. Bikaç ilde daha böyle ücretsiz kurslar olduğunu duymuştum.
Erkekler maalesef biz onlara nerdeydin diye bile sorsak hesap soruyoruz zannediyorlaro_O

Son düzenleme:
Kendinize yeni meşgaleler bulun. Evde oturmaktan adama sarıyorsunuz:cool:
İsmek kurslarını tavsiye ederim eğer İstanbuldaysanız. Bikaç ilde daha böyle ücretsiz kurslar olduğunu duymuştum.
Erkekler maales biz onlara nerdeydin diye bile sorsak hesap soruyoruz zannediyorlaro_O
AYNEN ÖYLE. 3 ÇOCUĞUM VAR. ÇALIŞMA ŞANSIM YOK. EVDE ELİŞİ ÖRMEYE BAŞLICAM, BELKİ FAYDALI OLUR. BİLMİYORUM

boyle davranmaya devam ederseniz ilgisini geri kazanamazsiniz ...
kaldi ki hickimse surekli biriyle ilgili olup her dk ask dolu sozler soyleyemez.. once bunu kabul edip akisina brakin. dediginiz gbi cok fazla skyosunuz.. rahat biraksaniz hersey kendiliginden cozulecek

kendinize bir sosyal hayat edinin bi arkadaş çevresi rutin olarak yapılan bi hobi ozaman dikkatinizi daha çok buna yorarsınız eminim eşinizde değişen hiçbir şey yoktur sizi seviyodur ama hiçbizaman onunun üzerine çok düşmeyin bırakın o kafa yorsun bunlara.. :))

bence kendiniz de farkındasınız zaten çok sıkmamanız gerektiğini, neden herşeyi birlikte yapmak istiyorsunuz? evlendi diye kimse yapışık ikiz gibi olmuyor eşiniz dışında başka insanlar olmalı hayatınızda, başka uğraşlarınız olmalı. kendi kendinize de vakit geçirebilmelisiniz.

Back
X