Eşimi çok üzdüm......

bilgeunal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
35
0
86
36
İstanbul
SLM ARKADAŞLAR EŞİMİ ÇOK KIRDIM 30,04,2006 YILINDA EŞİMLE ÇOK MUTLU BİR EVLİLİK YAPTIK ŞU AN 1 BUÇUK YAŞINDA BİR OĞLUMUZ VAR.AMA ARTIK EŞİM BENİ SEVMİYOR VEDE SEVMEYECEKMİŞ.ÖYLE SÖYLÜLÜYOR.ONU ÇOK KIRDIM.GENELDE TOPLUM DA ONA SERT ÇIKTIM HERKEZİN YANINDA KAVGALAR ETTİK BİR YERE GİTTİĞİNDE BENİ YALNIZ BIRAKTIĞI İÇİN SURAT YAPTIM VE ORTADA HİÇBİŞEY YOKKEN BENİM BİLE HABERİM YOKKEN EŞİM AİLESİYLE GÖRÜŞMÜŞ VE BENDEN AYRILMAK İSTİYOR.AİLESİ VE BEN KARŞI ÇIKTIK.BANA HER KAVGAMIZDA ÜSTÜME GELİYORSUN BENİ SIKIYORSUN NİYE SÖYLÜYORDU AMA BU KADAR CİDDİ OLDUĞUNU GÖRMEMİŞTİM.TAM 15 GÜN OLDU EŞİMLE AYNI EVDE VE AYNI YATAKTA İKİ YABANCI GİBİYİZ BEN SEVGİ VE İLGİ İSTEMİŞTİM.AMA O BANA SEVGİSİNİ GÖSTEREMEDİ.NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM.EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM OĞLUMU DÜŞÜNÜYORUM AMA EŞİM BANA BENİ SEVMEDİĞİNİ VEDE BUNDAN SONRADA SEVMEYECEĞİNİ SÖYLÜYOR.YA GERÇEKSE DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM.ŞU AN PSİKOLOJİK DESTEK ALIYORUM ÇÜNKÜ ARTIK MEFES ALAMIYORDUM.ÇOK KIRILDIM VEDE ÇOK YIPRANDIM EŞİM BENİM DEĞİŞMEYECEĞİMİ DÜŞÜNÜYOR.AMA BEN DEĞİŞECEM VE BUNU ONA GÖSTERMEK İSTYORUM BANA İZİN VERMİYOR ZORLA BENİMLE BERABERMİŞ.HATAM YAPTIĞIMI ONU ÇOK KIRDIĞIMI ANLADIM AMA ARTIK ÇOK MU GEÇ.
ARKADAŞLAR NE OLUR BANA YARDIMCI OLUN AYNI DURUMLARI YAŞAYANIZ VARMI DESTEK OLUN BAN OĞLUM OLMASA ALLAHTANDA KORKUM OLMASA 1 DK BİLE DURMAYACAĞIM AMA AMA.....ÇOK TŞK EDERİMbenneyaptımki

Bılemıyorum eŞım evlılıĞımızı bıtırmıŞ ama hala aynı evdeyız bılmıyorum ne yapmaya ÇalıŞıyor ben eŞımı Çok sevıyorum ama o benı sevmıyor hatamı anlamama raĞmen benı terslıyor...

herkesin içinde kavga etmişsin peki eve gidip yanlız kaldığında ben niye eşime bunu yapdım diye düşünüp üzülmedin mi
ilk yılımızda bende böyle bir olay yaşayıp birdaha kimsenin yanında annesi dahi yanında kavga etmedim belki sert konuştum ailesinin yanında ama asla kavga etmedim bağırmadım ogün yaptığım şeyin yanış olduğunu anladım düşündm karar verdim kendini başkalarına kötü tanıtıyorsun dedim ve yapmadım
keşke sende kendini biraz tutsaydın yapmasaydın kararlar alsaydın.

belkide üstüne çok gittin sevigsini göstersin diye sen üstüne düştükçe o kendi çekmiş olabilir canım.her zaman seninle beraber olmaski oda arkadaşlarıyla gezip bi çay içmek isteyebilir yengemde dayıma böyle davrandı hep onunla ilgilenmesini istedi her zaman yanında olması istedi bayram seyran nasıl geçti anlamıyom derdi dayım ve onlarda şuan ayrılar sırf yengemin herşeye maana bulmasından dolayı.
eşisin sen seni tabiki seviyor ama keşke adama bu kadar baskı yapmasaydın
şuanda sana ne diyebilirm yada içini nasıl ferahlatırım bilmiyorum ama minicik bebğini düşünerek daha iyi davransaydın eşine çok üzüldüm ama en çok o güzel bebeğine her evde yaşanıyor buna benzer şeyler kendi adıma söyleyim anne oldukdan sonra düşüncelerim ve söylüyeceğim kelimeleri daha bi dikkaet ediyorum çünkü ben bir anneyim benden önce bir evladım var öncelik artık onundur bizim hayatımızda artık gezmelere bile giderken kızım sıkıldığı için gidiyoruz
inş eşinle aran iyi olur değiştiği şimdiden belli etmeye başla bence arkadaşım

ya tamam da bu bir sebep degilki seni sevmemesine sevgisinin bitmemesine ben oyle insanlar taniyorumki miletin yaninda esine demedigini birakmiyo ama yinede esine olan sevgileri bitmiyor demeki bir sey olmus ki sende esini azarlamisin

Sen değişicem diyorsun ama bir insan neyse odur canım değişemezsin..
Severse onun da seni böyle sevmesi gerekiyordu...
Bir laf var :
Olmadığın biri olarak sevilmektense olduğun biri olarak nefret edilmek daha iyidir...

Hakkınızda hayırlısı olsun işallahhh...

bi anlık öfke ve kızgınlığın doğurduğu sonuçlar eskilerin dediği ğibi öfkeyle kalkan zararla otururmuş...eşinizle konuşmayı deneyin işiniz zor Allah yardımcınız olsun...

belki sana ders vermek emaçlı böyle bişey yapıyodur bilmiyorumkismile
onun gönlünü alırsan bi şekilde affeder belki

Seni sevmemesini, senden boşanmak istemesini destekler birşey görmedim ortada..
Tamam birkaç kez hatalı davranmış olabilirsin herkesin içinde tartışma ortamı yarattın diye, ya da sert çıkışların oldu diye ama o , çok mu mükemmeldi bunlar olurken?
Baksana bir yere gittiğimizde beni yalnız bıraktığı için surat yaptım ..demişsin örnek olarak..Yani o da sütten çıkma değilmiş.

Şimdi de ayrılma tehdidi ile senin de gözün korkmuş belli ki..
Tamam anlıyorum da burdan resmen kocanın ayaklarına kapanacak gibi bir halin var..
Bu kadar kendini salma..
Dediğim gibi;asıl derdi gerçekten senin davranışların mı ? Bundan eminsen , madem söz ver değişicem diye..

Mutlaka bir şans vermeli.
Bir şans vermeyecek ne var ki ortada sanki?

Yine de Nuh der peygamber demezse, sana bir şans vermezse o halde, ben ayrılmak istemesinin sebebinin bunlar olmadığını düşünücem kendi adıma.

Kadın ne kadar haklı da olsa.Erkek toplum içinde , kadının tavır yapmasını, kavga etmesini ve konu her ne ise ayyuka çıkmasını istemez, haklıdırda.Bir seferden tabiki bir şey olmaz.Ben sizin bu durumu devamlı olarak tekrarladığınızı ve sürekli çıkan tartışmalardan ötürü eşinizi bıktırdığınızı ve kendinizden soğuttuğunuzu düşünüyorum.Madem seni yanlız bıraktı bu şekilde mi tepki vermen gerekiyor.Haklı olabilirsin fakat reaksiyonun yanlış !!

Bence eşini değiştirmekten vazgeç!! Eğer bir insanı değiştirmek istiyorsan, ilk önce kendinden başla.Sen değiştikçe emin ol, (yaşadım biliyorum) onun da sana karşı tavırları değişecektir.Sabırlı olman gerekiyor.Devamlı olarak erkeğe ''ilgisizsin, bana sevgini göstermiyorsun'' demek erkeği inannılmaz derece de çok sıkıyor ve bıktırıyor.Yapacağı varsa da yapmıyor.Rahat ol biraz.Şu erkekleri biraz kendi haline bırakmak lazım.Didik didik etmek, her hareketine/davranışına ve sözüne anlamlar yüklememek yorar insanı.Seni de, eşini de.

Eşinin da boşanacağını pek sanmıyorum.Sanırım yaşadığınız tartışmalar sonucu sana karşı sinirli, ve ne yapacağını şaşırmış durumda.Üstüne düşme.

Son düzenleme:
deniz gunesi sana katiliyorum bosanmak icin bir sebep degildir senin davranisin ola bilir belki birseye kizmis sende istemeden yapmisindir umarim baska bir sebebi yoktur esiyin insallah duzelir bence otur iyi bi konus esinle

o da seni üzmüş sonuçta
hata hiçbir zaman tek taraflı değildir
bütün hataları kendi üzerinize alıp boşuna psikolojinizi bozmayın.
eğer burda anlattığınız dışında daha büyük bir hatanız varsa bilemem tabii.

ınsan bazen yaptığı hareketin nereye gideceğini bilemez. . Sende bir kaç kez hata yapmışsın . .Ama öle aman aman birşey göremedim ben. . Artık evliik , evlilikten çıktı evciliğe dönüştü. .
Madem eşin birdaha sevmicem seni dyor yapabileceğin hiçbirşey yok. . Keyfin bilir diyeceksin. Seni herşeyinle sevmeli bi insan.Olmadı uyarmalı.Çok rahatsız oluyorsa düzeltmk için herşeyi yapmalı öyle kestirip atmamalı . .Bian eşin blöf yapıo diyede düşünmedim değil.Sonuçta ortada çocuk var.
Allah yardımcın olsun

Ok tşk arkadaşlar ben de herşeyin farkındayım şu an çok büyük bir depresyondayım çıkış yolu bulamıyorum.eşim çok tutarsız söyledikleriye yaptıkları birbirini tutmutyor.kendi içinde çok büyük savaş veriyor evet onunda hataları var ben ondan sevgi ve ilgi istedim ama beni sadece cinsel bir obje olarak gördü ben çok şey istemedim o benim isteklerimi yapmadıkçe bende onu kırdım herkezin yanında rencide ettim defalarca ama bana yanlış yaptığımı dile getirmedi kavga ettiğimiz zaman bağıra çağıra söyledi bende umursamadı sinirli ne dediğini bilmiyor diye iş bu haddeye kadar geldi.ben kocamı çok seviyorum ama devam mı tamam mı diyeceğimi bilmiyorum.içinde ne fırtınalar kopuyo bilmiyorum ilaçlarla ayaktayım çünkü çok ağrıma gitti beni istemediğini ayrılmak istediğini bile kayınpederimden duydum bir düşünün benim durumumu eşimi ben sabah işe giderken öptümde gittim meğerse o benimle ayrılmak istiyormuş.hatamı anladığımı dile getirsem dahi bana inanmıyor üzerine gitmekten korkuyorum ama gitmeyincede uzaklaşacaz diye düşünü yorum bilmiyorum nefes alamıyorum........

Ben sınırlendıĞım zaman ne dedıĞımı bılmıyorum ıstem dıŞı yapıyorum kendıme engel olamıyorum aradan yarım saat geÇtıkten sonra anlıyorum hata yaptıĞımı ama ıŞ ıŞten geÇmıŞ oluyor bunun ıÇınde Şu an tedavı oluyorum keŞke en baŞtan tedavı olmayı kabul etseydım de eŞım benımle olsaydı gene benı sevseydı:(((((((

kadın ne kadar haklı da olsa.erkek toplum içinde , kadının tavır yapmasını, kavga etmesini ve konu her ne ise ayyuka çıkmasını istemez, haklıdırda.bir seferden tabiki bir şey olmaz.ben sizin bu durumu devamlı olarak tekrarladığınızı ve sürekli çıkan tartışmalardan ötürü eşinizi bıktırdığınızı ve kendinizden soğuttuğunuzu düşünüyorum.madem seni yanlız bıraktı bu şekilde mi tepki vermen gerekiyor.haklı olabilirsin fakat reaksiyonun yanlış !!

Bence eşini değiştirmekten vazgeç!! Eğer bir insanı değiştirmek istiyorsan, ilk önce kendinden başla.sen değiştikçe emin ol, (yaşadım biliyorum) onun da sana karşı tavırları değişecektir.sabırlı olman gerekiyor.devamlı olarak erkeğe ''ilgisizsin, bana sevgini göstermiyorsun'' demek erkeği inannılmaz derece de çok sıkıyor ve bıktırıyor.yapacağı varsa da yapmıyor.rahat ol biraz.şu erkekleri biraz kendi haline bırakmak lazım.didik didik etmek, her hareketine/davranışına ve sözüne anlamlar yüklememek yorar insanı.seni de, eşini de.

Eşinin da boşanacağını pek sanmıyorum.sanırım yaşadığınız tartışmalar sonucu sana karşı sinirli, ve ne yapacağını şaşırmış durumda.üstüne düşme.

çok teşekkür ederim sanırsam sende buna benzer durum yaşamışsınki beni çok rahatlattın bende kendi haline bıraktım arık sıkmayacağım ve de üstüne düşmeyeceğim düştümde ne oldu boşvereceğim eşimi çok seviyorum herşeye rağmen..:((

anlıyorum canım seni, Ben de aynı seBepten sevgilimi kayBetmek üzereydim inan Bana Bazı huylar törpüleneBiliyor.. eşine Bunu kanıtla, üzerine gitmeden ne kadar olgunlaştiğini ne kadar Bazı şeylerden fedakarlık ettiğini göster

Canım bak sen dünyanın en mükemmel, en iyi ve en harika kadını bile olsan, bir erkeği toplum içinde rencide edersen senden uzaklaşır, soğur, sevgili-eş tanımaz, bu bir artı birdir, ki sen bunu defalarca yaptığını söylemişsin. Erkeklerin en hazmedemedikleri olayların başında gelir bu.

Sen yaptığın hatanın farkındasın ve bunun için tedavi oluyorsun, bu çok güzel, devam da et.
Eşinin de belli ki senden gelen bu adım karşısında kafası karışmış.
Ne yap et sana zaman tanımasını, boşanmak için acele etmemesini sağla... eminim bir şeyler rayına oturacaktır.

canım bak sen dünyanın en mükemmel, en iyi ve en harika kadını bile olsan, bir erkeği toplum içinde rencide edersen senden uzaklaşır, soğur, sevgili-eş tanımaz, bu bir artı birdir, ki sen bunu defalarca yaptığını söylemişsin. Erkeklerin en hazmedemedikleri olayların başında gelir bu.

Sen yaptığın hatanın farkındasın ve bunun için tedavi oluyorsun, bu çok güzel, devam da et.
Eşinin de belli ki senden gelen bu adım karşısında kafası karışmış.
Ne yap et sana zaman tanımasını, boşanmak için acele etmemesini sağla... Eminim bir şeyler rayına oturacaktır.

inşallah ben zaman tanıyorum ama onun bana zaman vermesi lazım bunuda ileriki günlerde anlayacağım ben hatamı anlayarakm en büyük erdemliği yaptım bundan sonrası eşime keldı ben onun vede çocuğum için herşeye hazırım...

Back
X