• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eșimi eltimden kiskaniyorummm

andalip

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
33
8
36
Kizlar yardim edin lutfen sinirlerim cok bozuluyo bu konu yuzunden eltim beni kiskanan biri esimle beni kiskandigini yuzunden okuyorum esi çoğu zaman is dolayisiyla yaninda olmuyor bizde esimle. Ikimiz de memur oldugumuz icin surekli birlikteyiz onu cekemiyor esime bakislarini yakaliyorum ilk yakaladigimda benim onu gordugumu fark etti bende ona sert sert baktim ondan sonra yuzunu cevirdi esimle surekli muhatap olunca bana bakiyor sirf kiskandirmak icin esime onunla samimi olnayacaksin dedim niye diye sordu bizi kiskaniyor cogu seyde rahatsiz oluyorum dedim tmm dedi ama yinede annesiyle falan konusurken yengem napiyo falan diyo ona bile katlanamiyorum artik cunku ona dedim samimi olmayacaksin diye hala onu sormasini anlayamiyorum nr yapmami onerirsiniz bu durumda olan varmii

Bende başlığı okuyunca bir olay aradım ama ortada sadece kuruntunuz varmış. Geçmiş olsun.

Sizin evliliginizi kiskaniyor olabilir ama kocamda gozu var.diyorsan bence orda biraz durmalisin.

Agir bir dusunce bu
Herkese de zarar verir.

Fazla gorusmeyin madem.
Kocamda gozu var demiyorum sadece herkesin kendisiyle ilgilendigini dusunmek isteyen biri oldugu icin esimin yardimlarini ilgi olarak gorup beni bununla kiskandirmaya calisiyor

Eltinizin kocası ile eşiniz kardeş. Yani elinizde gerçek bir sebep olmadan bunu dillendirmeyin. Yok yere aile içi felaket çıkar. Şüpheniz varsa az görüşün, eşinizle başbaşa bırakmayın, siz de orada olun. izleyin ama kafanızı da bu mesele ile doldurmayın.
Belki o bakış gerçekten bir özenmeydi. Eşimde burda olsa düşüncesi çok da garip değil.
eşinizin annesine yengesini sorması da çok doğal. eşi şehir dışında diyorsunuz. kardeşinin emaneti bi yerde. çocukları ya da kendisi hasta falan olsa ilgilenmeyecek misiniz. öyle düşünün.

Eltinizin kocası ile eşiniz kardeş. Yani elinizde gerçek bir sebep olmadan bunu dillendirmeyin. Yok yere aile içi felaket çıkar. Şüpheniz varsa az görüşün, eşinizle başbaşa bırakmayın, siz de orada olun. izleyin ama kafanızı da bu mesele ile doldurmayın.
Belki o bakış gerçekten bir özenmeydi. Eşimde burda olsa düşüncesi çok da garip değil.
eşinizin annesine yengesini sorması da çok doğal. eşi şehir dışında diyorsunuz. kardeşinin emaneti bi yerde. çocukları ya da kendisi hasta falan olsa ilgilenmeyecek misiniz. öyle düşünün.
Cok Dogru soyluyorsunuz ama ne bileyim kendime engel olamiyorum bu konuda

Insan sadece yasadigi seyleri anlayabilir belki bu yuzden size hastalik gibi gelebilir

Mesela ne yaşadınız.?
Bence abartıyor sunuz benim eşim de şehir dışında olduğu zaman kardeşleri arayıp sorarlar. Eşim yokken beraber kızımı hastaneye götürdüğümüz de oldu, Arayıp sorarlar da varmı ihtiyacın diye. Ne yani şimdi eltilerimin bunun altında birşey mı araması gerekir.? Anlamadım.

Bence sizin bu düşünceniz sadece eltinize karşı değil bütün kadınlara karşı var bu düşünceniz gibime geldi. Eşinize karşı güven sorununuz mu var.? Yoksa kendinize karşı özgüven sorunu mu.? Bir düşünün ve gerekirse yardım alın. Hergun izlediğimiz bu öldürdü vurdu haberlerinin büyük sebebi zaten kıskançlık değil mı.?

Mesela ne yaşadınız.?
Bence abartıyor sunuz benim eşim de şehir dışında olduğu zaman kardeşleri arayıp sorarlar. Eşim yokken beraber kızımı hastaneye götürdüğümüz de oldu, Arayıp sorarlar da varmı ihtiyacın diye. Ne yani şimdi eltilerimin bunun altında birşey mı araması gerekir.? Anlamadım.

Bence sizin bu düşünceniz sadece eltinize karşı değil bütün kadınlara karşı var bu düşünceniz gibime geldi. Eşinize karşı güven sorununuz mu var.? Yoksa kendinize karşı özgüven sorunu mu.? Bir düşünün ve gerekirse yardım alın. Hergun izlediğimiz bu öldürdü vurdu haberlerinin büyük sebebi zaten kıskançlık değil mı.?
Beni tanimadiginiz için boyle dusunmeniz normal inanin ben ona karsi cok sicak davrandim bu zamana kadar halada saygimdan ödün vermem kendi düğününde bile ağlattı beni surekli dışlamak istiyordu kiskandirmaya calisiyor esimde kiskandiginin farkinda esimle arabaya binecegimiz zmaan bile baska araba varken bizim yanimiza oturuyor esimle mahrem. Konularimizi bile bana anlatirsin diyerekdagzimdan laf almaya calisiyorc yoksa gercektwn benbouledusunmek ixin kendimi zorlamiyorum

S

Sorun esime givenip guvenmeme sorunu degil ben bu insana karsiknasil tavir alabilirim
Fazla gorusmemeye calisin.
Tabi elti sonucta..ortada kavga gurultu yokken ne kadar mesafe konulabilir o da ayri.

Esinizle yalniz birakmayin asla madem
Mutlaka siz de gidin siz de bulunun esinizin olacagi ortamda

Mahrem seyleri anlatmayin.ben anlatmayi sevmiyoruk kusurabakma deyin.

Bu sekilde biraz uzaklastirirsiniz belki kendinizden

Back
X