Esimi ev degistirmeye ikna nasil ederim ?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
3 sene önce yeni evlendigimizde tayinler geç olduğu çin ev bulmakta zorlandık.Mecburen 2+1 kullaşsiz bir ev tuttuk.Ben malesef göremedim.Eski görev yerimde eşya toplamakla uğraşıyordum.
Ne istediğim gibi eşya alabildim ne çeyizi getirebildim.Simdi bebek de var o kadar darlaniyorum ki.Yatak odası ortasında koca beşik geçecek yer yok.Bebegin şifonyeri ve oyuncaklar koridorda .Ara oda da baza, masa ve dolap var.Egitimci oldugumu için kitabımız çok fazla.Ve bebek bakımı için 3 yaşına kadar annem babam bizimle kalıyor. Tek banyo var. Salonda yatıp kalkıp valizden eşya kullanıyorlar.Onlarin bu hali beni daha çok üzüyor.Cocugu uyutacak yer yok.Hamak salon da duruyor.Cocuk sürekli tv maruz ve 12 de yatıyor.Suan 15 aylik.
Ben uzun zamandır 3+1 geçmeyi o kadar istiyorum ki.Ama eşim ev taşımak konusunda o kadar zoruna gidiyor ki.Yok taşınma masrafı yok depozito yok emlakci. Tamam gerçekten masraflı bir süreç .Ben zaten gurbetteyim.Evde o kadar daralıyorum ki .Ev fiyatları çok arttı.Kiralar öyle. Elle tutulur evler en az 2500 başlıyor. 3 yıldır ağlıyorum hep bir sebep oldu.Gecen senelerde maddiyat, pandemi ,ölum vs olmuştu bekledim.Ama artik bir sebep yok.Iyice sinirlerim gerildi artık tasinmazsa söz vermediği için kendim ayrı eve çıkasım var. 3+1 çıkmak gibi bir basit isteğim var.Yani ikimizde çalışıyoruz.Ben sırf onun için bilmediğim bir şehirdeyim.Calisma yerime de uzak.Cok sinir oluyorum .Sakince nasil ikna olabilir bu erkekler?

4 yetişkin 1 bebek 2+1 evde iyi kalmışsınız.
Yani ne kadar masraflı olabilir ki ayrıca.
Tamam kiralar az değil ama daha uzun süre kalabalık yaşayacaksınız değer mi parayı tutalım derken, sağlıktan olmaya :/
İkna olacak bir şey yok resti çekin annenleri alın siz gidin evinizi tutun.

Gelmek isteyen gelir bence

Valla oyle annemler de sabırlılar. Dediğiniz gibi ben ayarlayıp halledeceğim.Surekli ev araştırıyorum zaten .

2 3 tane ev belirleyin. Birisi sizin de beğendiğiniz mantıklı seçenek olsun. Diğerleri ona göre daha uçuk fiyatlı olsun. Bunlardan birini seç, gidiyoruz diyin. Sen gelmezsen biz gideceğiz falan diyin
Guzel.fikir bir kaç tane yüksek fiyatlı göstermek. Tesekkur ederim.

İkna ne demek yahu o ev sahibi siz hizmetkar mısınız? Çıkmak istiyorum ev bakalım diyeceksiniz bu kadar, ikna etmenize gerek yok çalışan bir kadınsınız böyle mıy mıy çocuk gibi lütuf beklerseniz daha çok böyle yaşarsınız

Taşınmak gerçekten her anlamda insanın gözünde büyüyor ama sizin durumunuzda zaruri. Yazık o insanlar 15 aydır salonda mı yatıyor? En çok onlara üzüldüm. Keşke daha doğum gerçekleşmeden ve kiralar bu kadar yükselmeden halletseydiniz bu işi. Neyse arkadaşların söylediği gibi bakın bir an önce ev bulun, havalar ısınınca fiyatlar daha da yükselecek gibi.

Oha ya, plan neydi? Anne babayi 3 yil salonda yatirmakmi? Evet anliyorum.Türkiye koşullari fakat bu kadarda olamaz ya. Bebek yapmayin o zaman, yada en azindan mantikli bir koca bulun en azindan. Insanin vicdani sizlar be anne babayi aylar, yillarca salonda yatirmak icin.

Yani bakici var, ücretsiz izin var. Evet ekonomi, ama o zamanda bebek yapmayin. Anne babaya yazik gerçekten.

İknalık bir durum göremedim. Ev bulun, gösterin. Nasıl buldun, orda yaşayacağız hazırlıkları yap diyin.
Çekilecek çilemi daracık alanda okadar insan
Çocuğun ayrı alanı yok
Hep bebekmi kalacak
Kiralarda seneye düşmeyecek dahada zamlanacak
Yerinizde olsam ikna için vakit harcamam ev bulurdum annenizde varken birlikte toplar, taşır yerleştirisiniz mis gibi

iyi aileniz varmış benimkiler 1 gün kalmazdı.

insanlarada bu kadar yüklenilmezk i ayıp artık szinkisi. eziyet ediyosnuz resmen

evi bulun. taşınıyoruz diyin izinle iknayla mı uğraşacaksınız. biraz kararlı ve net olun sözünüz geçsin

Eşiniz aynı babam Annem seneler önce krediler çok düşükken ev almaya ikna edememişti.Kadın bi gün haberlerde kredilerin bir hafta ya yükseleceğini duyunca çıldırdı.Ben 30 yıldır kira ödüyorum elin evlerine ,bıktım diyip gitti memleketin en güzel yerinden evi aldı Erkek milletine emrivaki yapmazsan daha o evden uzun süre çıkamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…