- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.992
- 548
B
Onlara
Ben onlara kocaman dolap açtım ama kendileri öyle tercih etti.Sehirler yakın olduğu iicn iki haftada bir gidiyorlar.inatlar napayim.
Ben bakici düşündüm ama annem ben torununu bakicya bırakmam dedi .Geçici olduğunu da biliyor.En kısa zamanda konfor sağlayacağım. 1 sene sonra kreşe vereceğim çocuğu da zaten.
Hani 3 yil bakacakti anne baba? Vay bee koskoca dolap demekki. Nerde ki? Hani oyuncaklara bile yer yoktu? Adamlarin uyuyacak yerleri yok, sen dolap diyorsun.
Aksi şeyler olabilir fakat sürekli bahanenin arkasinda siğinmanin manasi yoktur. Anne sessiz diye, durumdan mutlu demek değildir. Hele bebek, onunda kendine ait yeri, düzeni yok.
Yani ister kiz, yorum beğenme ama bu iş bu şekilde yürümez. Önce düzen kurulur, bağimsiz olursun, ondan sonra bebek yaparsin.
"Annem bakiciya birakmak istemiyordu". Hayirdir, sen çocuğun annesi olarak hiç söz sahibi değilmisin? Bal gibi bakicidan yirtmak adina getirdiniz işte. Tamam ülke şartlari diyelim, bakiciya kreşe güven yok diyelim. Ama yani gerçekten hangi akillinin fikriydi, onlara oda açamadan onlari çağirmak? Annemin ister giki çiksin, ister çikmasin, anneme babama reva görecek bir düzen olmazdi benim için.
Yok bide koca ikna olacakmişta. Bunu burda en az aileci biri olarak diyorum, evet o kocayi boşardim. Ki bu düzende zaten olacak şey o olur. Ne düzen, ne özel hayat var o evde. Yazik, biraz para kurtarmak adina.