3 sene önce yeni evlendigimizde tayinler geç olduğu çin ev bulmakta zorlandık.Mecburen 2+1 kullaşsiz bir ev tuttuk.Ben malesef göremedim.Eski görev yerimde eşya toplamakla uğraşıyordum.
Ne istediğim gibi eşya alabildim ne çeyizi getirebildim.Simdi bebek de var o kadar darlaniyorum ki.Yatak odası ortasında koca beşik geçecek yer yok.Bebegin şifonyeri ve oyuncaklar koridorda .Ara oda da baza, masa ve dolap var.Egitimci oldugumu için kitabımız çok fazla.Ve bebek bakımı için 3 yaşına kadar annem babam bizimle kalıyor. Tek banyo var. Salonda yatıp kalkıp valizden eşya kullanıyorlar.Onlarin bu hali beni daha çok üzüyor.Cocugu uyutacak yer yok.Hamak salon da duruyor.Cocuk sürekli tv maruz ve 12 de yatıyor.Suan 15 aylik.
Ben uzun zamandır 3+1 geçmeyi o kadar istiyorum ki.Ama eşim ev taşımak konusunda o kadar zoruna gidiyor ki.Yok taşınma masrafı yok depozito yok emlakci. Tamam gerçekten masraflı bir süreç .Ben zaten gurbetteyim.Evde o kadar daralıyorum ki .Ev fiyatları çok arttı.Kiralar öyle. Elle tutulur evler en az 2500 başlıyor. 3 yıldır ağlıyorum hep bir sebep oldu.Gecen senelerde maddiyat, pandemi ,ölum vs olmuştu bekledim.Ama artik bir sebep yok.Iyice sinirlerim gerildi artık tasinmazsa söz vermediği için kendim ayrı eve çıkasım var. 3+1 çıkmak gibi bir basit isteğim var.Yani ikimizde çalışıyoruz.Ben sırf onun için bilmediğim bir şehirdeyim.Calisma yerime de uzak.Cok sinir oluyorum .Sakince nasil ikna olabilir bu erkekler?