- 21 Ağustos 2015
- 41
- 17
- 3
- 38
- Konu Sahibi karamel022
Soylediklerinizi denerim kızlar ama yarına temizlikçi cagrdim sinirden.parasını versin de aklı başına gelsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak sen :)Ben bıkmadan usanmadan söylemeye devam ettim bu seferde sen soylemeseydin ben yapicaktim söylediğin için yapmıyorum dedi![]()
Ben evlenirken esime dedim ki ben senin hayatını kolaylastirmak icin evlenmiyirum. Eger öyle bi dusuncen varsa sevgili olarak kalalim dedim. En bastan bunu dedikten sonra evlendikten sonra açık açık ben sunu yapiyorum sen de sunlari sunlari yapacaksın diyorum yapiyo. Ama eger ben soylemezsem dusunupte yapmiyo o yuzden açık acik diyorum.simdi de açık açık kendi soruyo yardim edecegim bise var mi diye. Sende soyle acik açık yada sende yapma o zaman mecbur yapacaktirSlm arkadaşlar..ben calisiyorum. 1yasinda da oğlum var.esimle eve aynı saatte geliyoruz.hem ev işi hem iş hem çocuk çok yipraniyorum.esimden yardım istiyorum ama pek oralı olmuyor.yardım ediyor ama çok az.bazen çok bunaliyorum bağırıp çağırıyorum o yüzden.o zaman bikac gün özen gösteriyor sonra yine aynı.siz ne önerirsiniz..sizin esleriniz yardım ediyor mu.nasıl bi yol izlemeliyim
Ya ne bileyim.ben yemekleri sofraya koyarken o da ekmeği kesin mesela.herseyi beraber yapmak gibi.ben evi supurdiysem o da silsin.çok şey mi istiuorumben demeden bisey yapmiyor.soyleyince de cok yardim etmiyor zaten.herhalde bu icten gelen bisey.
![]()
Slm arkadaşlar..ben calisiyorum. 1yasinda da oğlum var.esimle eve aynı saatte geliyoruz.hem ev işi hem iş hem çocuk çok yipraniyorum.esimden yardım istiyorum ama pek oralı olmuyor.yardım ediyor ama çok az.bazen çok bunaliyorum bağırıp çağırıyorum o yüzden.o zaman bikac gün özen gösteriyor sonra yine aynı.siz ne önerirsiniz..sizin esleriniz yardım ediyor mu.nasıl bi yol izlemeliyim
Slm arkadaşlar..ben calisiyorum. 1yasinda da oğlum var.esimle eve aynı saatte geliyoruz.hem ev işi hem iş hem çocuk çok yipraniyorum.esimden yardım istiyorum ama pek oralı olmuyor.yardım ediyor ama çok az.bazen çok bunaliyorum bağırıp çağırıyorum o yüzden.o zaman bikac gün özen gösteriyor sonra yine aynı.siz ne önerirsiniz..sizin esleriniz yardım ediyor mu.nasıl bi yol izlemeliyim
Bunun adına yardım derseniz o sizin göreviniz olur ve o işine gelirse yardım eder işine gelmezse etmez.bunun adı iş ve sorumluluğun paylaşımı.Slm arkadaşlar..ben calisiyorum. 1yasinda da oğlum var.esimle eve aynı saatte geliyoruz.hem ev işi hem iş hem çocuk çok yipraniyorum.esimden yardım istiyorum ama pek oralı olmuyor.yardım ediyor ama çok az.bazen çok bunaliyorum bağırıp çağırıyorum o yüzden.o zaman bikac gün özen gösteriyor sonra yine aynı.siz ne önerirsiniz..sizin esleriniz yardım ediyor mu.nasıl bi yol izlemeliyim