Eşimi eve bağlayamıyorum

nurgu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
6
0
36
Ankara
ben yeni evliyim evleneli 2 ay 5 gün filan oldu ama dün eşimle şiddetli bir kavga ettik o çok üzüldü tabiki bende acaba haksızlık mı ettim diye düşünüyorum olayı anlatıyorum lütfen yorumlarınızı esirgemeyin:(
biz yeni bir yerde yaşamaya başladık ikimiz içinde o geldikten sonra iş çevresinde kolayca arkadaş edindi ama benim iş ortamım pek müsait olmadığı için pek bi arkadaş bulamadım bütün gün çalışıyorum 8 saat gırtlağım patlayana kadar ders anlatıyorum akşam eve gidiyorum yemeğimi yapıyorum süsleniyorum hazırlanıyorum onu bekliyorum o ise 9da geliyor eve yani müsade etsem bütün gün takıldığı arkadaşlarıyla gceye kadar oturup oyun oynayacak yani daha yeni evliyiz insan eşinden sıkılır mı yaa hemde evliliğin daha başındayken o kadar çaresiz hissediyorumki kendimi dün çığırımdan çıktım bana söz verdi akşam yemeği ben yapacam dedi film izleyecektik bekledim gelmedi aradım arkadaşlarıyla olduğunu ve unuttuğunu söyledi bende evde bardak sürahi ne varsa önümde yere attım parça pinçik oldu içimden birşeyler kopup gitti ellerim kanadı geldikten sonra istersen ayrılalım dedim çok üzüldü bende çok üzüldüm hata mı ettim haksızlık mı ettimnasıl davranmam gerekiyo hiç bilmiyorum ne yapmalıyım sizce bende mi hata ben mi onu eve bağlayamıyorum hiç bir zaman güler yüzümü esirgemiyorum ne kadar yorgun olursam olayım onun için enerjim hep oluyor daha ne yapabilirimki bilmiyorum:(((((

Daha ilk günlerde böyle yapması tabi ki hoş değil,kendimi senin yerine koyuyorum da gerçekten zor bir durum.Ama ''ayrılalım'' demen çok fevri olmuş.Böylesine halledilebilecek konularda ayrılalım dersen,daha ciddi sorunlarda ne yapacaksın?Anlıyorum tabi bu şimdi senin için büyük bir sorun gibi gözükebilir ama biraz sabırlı ol bakalım.Bu tepkinden sonra,hala devam edecek mi akşamları geç gelmeye?Eğer sana değer veriyorsa en azından bir süre eve erken gelir diye düşünüyorum.Tabi sen,ayrılalım dediğin için çok üzülüp kırgınlığı göstermek için daha da geç gelebilir.Biraz sabret bakalım şu birkaç günde neler olacak!

Sen haklısın tabiki. İnsan evlenirken neler umut ederek evleniyor. Aşırı ilgi yada ilgi beklemen normal tabiki. Ama senin tek hatan ayrılalım demek olmuş. Herşeyde ayrılalım denmez sevgililik değil ki bu. Biz eşimle evlendiğimizden beri gerçekten ciddi kavgalar ettik. Çok büyük sorunlar yaşadığımız oldu ama ne ben ne o bir kere bile demedik ayrılalım diye.

Daha çok yenisiniz evliliğin tadını çıkarmaya bakın :) :kkk:

yaa bu içten gelenn duygularla olan bişey yani adamın içinden gelecek evcimen olmak ama vurup kırmak çare değil..
o zaman sen de cek kapıyı nerdesin benn geliyorum evde yemek yok yapacak gücümde yok de
dışarda gez dolaş eglen gel evine
yani dışarda yapmak istediklerini seninle yapsın..
velkasıl zaten cok dışarda dolanmakta maddi olarak gercek sizi bu yüzden işten cıkınca eve gelirrr...:28::28:

daha çok yenisiniz,olur bazı evliliklerde böyle şeyler,yavaş yavaş alışırsınız evliliğe,eşinde düzelir ilerleyen zamanlarda merak etme,yani umarım düzelir...

çok fazla tepki vermişssiniz, daha şimdiden evinizde sürahilder camlar parçalanaksa işiniz zor....
daha yeni evlisiniz, erkekler evliliğe biraz daha gec adapte oluyorlar, biraz sabredin, zamanla taşlar yerine oturucak...
cok fazla tepki veriyor olabilirmisiniz???? bunu bir kendinize sorun,soğukkanlı olmaya calısın,
eşiniz geldigi zaman mantıklı konusup, durumunuzu izah etseydiniz, hatta içinizden geciyorsa ağlayıp biraz rahatlayıp ve birazda kırıldıgınızı karsı tarafa hissettirseniz daha etkili olacagınızı düşünüyorumm

çok fazla tepki vermişssiniz, daha şimdiden evinizde sürahilder camlar parçalanaksa işiniz zor....
daha yeni evlisiniz, erkekler evliliğe biraz daha gec adapte oluyorlar, biraz sabredin, zamanla taşlar yerine oturucak...
cok fazla tepki veriyor olabilirmisiniz???? bunu bir kendinize sorun,soğukkanlı olmaya calısın,
eşiniz geldigi zaman mantıklı konusup, durumunuzu izah etseydiniz, hatta içinizden geciyorsa ağlayıp biraz rahatlayıp ve birazda kırıldıgınızı karsı tarafa hissettirseniz daha etkili olacagınızı düşünüyorumm

yaa bende normalde çok sakin biriyimdir ama geçen gün ona burda çok yalnız olduğumu ondan başka kimsemin olmadığını söyleyip beni bu kadar ihmal etmemesini istemiştim kendisinden geçen hafta perşembe günü dünden önceki gecede arkadaşlarıyla takıldı 8de eve geldi dokuz buçukta uykum var dedi yattı bir buçuk saat zerfındada bilgisayar oynadı ben yine çok üzüldüm ve sabah belirttim dün çok uyudun artık akşam birlikte takılırız diye akşamında da bunları yaşadık işte damarıma çok bastı ama yani ayrılalım mı demekte çok hatalı olduğumun farkındayım ama onun dışında gerçekten çok canım yandı bilmiyorum....

Evliliğinizin daha çok yeni oldugunu belirtmişsniz.Sizin tepkiniz ne kadar ağır olmuşsa onun da sizi ihmal etmesi doğru olmamış.
Hep söylerim anlayış evlilikte herşey diye...
Allah anlayışlı ve sevgi dolu evlilikler versin bizlere...

hak veriyorum size ama ayrılalım demeniz biraz yanlış olmuş gibi. ama kızmanız da çok haklısınız sonuna kadar hemde. biz kadınlar ilgi bekleriz erkeklerde aksine kaçar. bide daha yeni evlisiniz zor bi mesele ben olsam evde kırmadık şey bırakmazdım.

eşinin yaptığı yanlış
senin hemen ayrılalım demen de bir o kadar yanlış
sen de çık gez o zaman alışveriş merk falan git geç gel
yemek yapmadım dışarda yiyelim de bu şekilde anlamasını sağla bir de.

ben yeni evliyim evleneli 2 ay 5 gün filan oldu ama dün eşimle şiddetli bir kavga ettik o çok üzüldü tabiki bende acaba haksızlık mı ettim diye düşünüyorum olayı anlatıyorum lütfen yorumlarınızı esirgemeyin:(
biz yeni bir yerde yaşamaya başladık ikimiz içinde o geldikten sonra iş çevresinde kolayca arkadaş edindi ama benim iş ortamım pek müsait olmadığı için pek bi arkadaş bulamadım bütün gün çalışıyorum 8 saat gırtlağım patlayana kadar ders anlatıyorum akşam eve gidiyorum yemeğimi yapıyorum süsleniyorum hazırlanıyorum onu bekliyorum o ise 9da geliyor eve yani müsade etsem bütün gün takıldığı arkadaşlarıyla gceye kadar oturup oyun oynayacak yani daha yeni evliyiz insan eşinden sıkılır mı yaa hemde evliliğin daha başındayken o kadar çaresiz hissediyorumki kendimi dün çığırımdan çıktım bana söz verdi akşam yemeği ben yapacam dedi film izleyecektik bekledim gelmedi aradım arkadaşlarıyla olduğunu ve unuttuğunu söyledi bende evde bardak sürahi ne varsa önümde yere attım parça pinçik oldu içimden birşeyler kopup gitti ellerim kanadı geldikten sonra istersen ayrılalım dedim çok üzüldü bende çok üzüldüm hata mı ettim haksızlık mı ettimnasıl davranmam gerekiyo hiç bilmiyorum ne yapmalıyım sizce bende mi hata ben mi onu eve bağlayamıyorum hiç bir zaman güler yüzümü esirgemiyorum ne kadar yorgun olursam olayım onun için enerjim hep oluyor daha ne yapabilirimki bilmiyorum:(((((

ne yapcaksın söyleyeyim asker gibi gelir gelmez yemek yapmayacaksın 1 gün yapacaksın 1 gün aaayy çok yorgunum bu gün birşey yapamadım aşkım diyceksin kendini kanepeye atacaksın katiyen oradan kalkmayacaksın eşinden dışardan yemek söylemesini isteyeceksin yada bi çorba yapsın ay çok kötüyüm ay tansiyonum mu çıktı acaba diye rol yapacaksın

adamı telaşlandıracaksın...yemekler geldi mi yine adam hazırlayacak önüne koyacak katiyen müdahale etmeyeceksin..

birşeyi eksik mi yaptı hemen sen koşup tamamlamayacaksın o yapacak...merak etme adam eksik yaparsa dünyanın sonu gelmiyor...

nazlı niyazlı olacaksın narin kırılgan hemen ay ben yapamam ki ben bilmem ki diyeceksin...

ne kadar yorgunsan bile onun için enerjin olmayacak kendini paralamayacaksın..

adam kendine muhtaç korunmaya ihtiyacı olan yavru güvercin modunda bir eşi olduğunu sanarsa( ki sen öylemisin? değilsin ama ona öyle sandıracaksın) seni bırakıp arkadaşlarıyla vakit geçirmek istemez

herşeyi pat pat söylemeyeceksin..önce düşüneceksin ne yaparsam istediğimi yapar adamın dayanamadığı zayıf bir noktası mutlaka vardır onu keşfetmelisin en çok neyi seviyorsa damardan girmelisin

bu taktıklerın hepsi tarafımdan denenmiştir işe yaramayanı çıkmadı henüz...

en baştan direk eve alıştırmalıydın ... hadi vberaber gidelim hadi beraber yapalım demeliydin ...
biraaz fazla tepki göstermişsiniz ama ii de olmuş gözü korkmuştur ...
şahsen sizin yerinizde ben olsam biraz depresif numarası yapar ilgiyi üzerimde toplayarak her dk sanki ona ihtiyacınız varmış gibi yapardım bu şekilde hem eve alışır hemde evliliğintek kişilik olmadığını anlamasını sağlardım

haklısın eşin hata yapmış haksız sayılmazsın bence güzelce konuşursunuz halledersiniz üzmeyin birbirinizi

daha 2 aylık evlisiniz,birbirinize alışma süreci içerisinde olur böyle şeyler.bunlar evliliğe uyum sağlama sancıları.ama yinede eşinizi hatalı buluyorum.yeni evli bir insanın sürekli arkadaşlarıyla takılmak istemesi,gece 9 larda eve gelmesi güzel değil.tam tersi olmalı bence.ama sizin de hemen boşanalım demeniz çok yanlış.bunu ağzınıza sakız etmeyin.sizin yerinizde olsam bu akşam için yemek falan yapmam,süslenip püslenmem,ilgisiz davranırım,aramam...bir de böyle deneyin bakalım,kaçan kovalanırmış:24:

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim burda çok yalnızım demiştim ama kocaman bir ailem varmış yanımda olduğunuz için saolun bu akşamdan itibaren bazılarını deneyeceğim umarım herşey düzelir çünkü ben eşimi çok seviyorum ve onu kaybetmeyi hiç istemiyorum ...

Peki sonra noldu?
Ayrılalım dedin, eşin üzüldü.. Sonra yine berabermi uyudunuz? oturup konuştunuzmu? O yerdeki camları elinin kesildiğini kanadığını görünce tepki vermedimi?

ne yapcaksın söyleyeyim asker gibi gelir gelmez yemek yapmayacaksın 1 gün yapacaksın 1 gün aaayy çok yorgunum bu gün birşey yapamadım aşkım diyceksin kendini kanepeye atacaksın katiyen oradan kalkmayacaksın eşinden dışardan yemek söylemesini isteyeceksin yada bi çorba yapsın ay çok kötüyüm ay tansiyonum mu çıktı acaba diye rol yapacaksın

adamı telaşlandıracaksın...yemekler geldi mi yine adam hazırlayacak önüne koyacak katiyen müdahale etmeyeceksin..

birşeyi eksik mi yaptı hemen sen koşup tamamlamayacaksın o yapacak...merak etme adam eksik yaparsa dünyanın sonu gelmiyor...

nazlı niyazlı olacaksın narin kırılgan hemen ay ben yapamam ki ben bilmem ki diyeceksin...

ne kadar yorgunsan bile onun için enerjin olmayacak kendini paralamayacaksın..

adam kendine muhtaç korunmaya ihtiyacı olan yavru güvercin modunda bir eşi olduğunu sanarsa( ki sen öylemisin? değilsin ama ona öyle sandıracaksın) seni bırakıp arkadaşlarıyla vakit geçirmek istemez

herşeyi pat pat söylemeyeceksin..önce düşüneceksin ne yaparsam istediğimi yapar adamın dayanamadığı zayıf bir noktası mutlaka vardır onu keşfetmelisin en çok neyi seviyorsa damardan girmelisin

bu taktıklerın hepsi tarafımdan denenmiştir işe yaramayanı çıkmadı henüz...

bende imzamı basıyorum yorum beni bitirdi süpersiniz ne diyim:))bir de böyle dene bakalım bazı erkekler güçlü koruyan olarak hissetmeyi sever belki seni hep güçlü gördüğü için böyledir...bir de ilk başlarda özellikle ilk beş sene oluyor böyle şeyler herkes benim dediğim olsun istiyor geçer sabret canım...

ahh bu erkekler ,adamı orla cıleden cıkarıyorlar.
daha cok yenı evlısınız .esınızın gec gelmesı gercekten hıc hos degıl .
yenı evlısınız ,sen nasıl heveslıysen onun da heveslı heyecanlı olması gerekır .
ama esınız sankı kırk yıllık evlılık gozuyle bakıyor ılıskıye .
tepkınız de cok haklısınız .ama keske cıldırma boyutuna gecmeseydınız .
bardak canak kıracak boyuta gelmeseydınız .

Ben olsam küserdim galiba. Soğuk davranırdım filan.
Ya da aynısını ona yapardım. :19:

Back
X