EŞİMİ EVE NASIL BAĞLAYABİLİRİM

kk_kk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
210
74
43
35
1O YILLIK EVLİYİM. 3 KIZIM VAR . EŞİM OLDUM OLASI EVDE ZAMAN GEÇİRMEYİ SEVMEZ. HEP DIŞARDA YA EK İŞ BULUR YA DA ANNEMLERE ABLAMLARA GİDERİZ. BENİ ÇOK SEVİYOR BİLİYORUM AKŞAM YEMEKLEİNİ TEK BAŞIMA YEMEKTEN BIKTIM SÜREKLİ TARTIŞMAYA BAŞLADIK.KONUŞUYORUM DÜZENLİ BİR HAYATIMIZ OLSUN AKŞAM YEMEKLERİNİ AİLECE YİYELİM HEP BİRLİKTE EVDE ZAMAN GEÇİRELİM. ANLAMIYOR. SİZCE ÇOK MU ABARTIYORUM. ONA KALIRSA BEN PROBLEM ÇIKARTIYORUM SÜREKLİ İLGİ BEKLİYORMUŞUM. BEN ÇOK İLGİLİYİM AMA ARTIK KALDIRAMIYORUM BÖYLE ÖZGÜRCE HAREKETLERİNİ. SİZCE NASIL DAVRANMALIYIM

şu anda aynı konudan dolayı eşimle küsüs. benimkisi sürekli çalışıyor bıraksam haftanın yedi günü çalışacak. bunun maddi anlamda bize bi katkısı yok ama ailesini zengin ediyor. bi çare bulursanız bende uygularım. çünkü ben bir yıldır bi çözüm bulamadım. kavga dışında

KAVGA EDİNCE DAHA KÖTÜYE GİDİYOR. BEN BUNU ANLADIM. KÜSÜYORUM HİÇ OLMUYOR.SENİNKİ YİNE İYİYMİŞ BENİM HAFTANIN YEDİ GÜNÜ VE AKŞAMLARI DA EK İŞ. EVE BAĞLAMA DUASI OKUYACAĞIM BENCE SİZ DE UYGULAYIN. BELKİ DÜZELİR.

valla hiç duayla başka bişeyle kendimi yormucam artık. aileme söyledim gelicekelr bugün bize dördümüz konuşacaz. duruma görede bi karar verir artık.

valla hiç duayla başka bişeyle kendimi yormucam artık. aileme söyledim gelicekelr bugün bize dördümüz konuşacaz. duruma görede bi karar verir artık.
insan bir yerden sonra artık kaldıramıyor gerçekten. kadınların çilesi bitmez. hakkında hayırlısı olsun inşallah

merhaba arkadaşım inşallah sonuç alırsın ne diyim insan gerçekten yoruluyor bazen akışına bırakıyo dua etmek bile gelmiyo içinden
ama işte yine de kadınız mücadele ediyoruz var gücümüzle
sonucunu paylaş bizimle lazım olur

bu saate kadar böyleyse bundan sonrasında nasıl düzelecek...
evlilik terapistine gitmeyi kabul eder mi ?
ya da kızlarınız dese, baba birlikte olalım akşam, çıkma falan diye ?

Güzel yemekler le özenilmiş sofra hazırla... Giyinip süslen püslen.. Güzel iç çamaşırı takımı giy yatağa öyle yat.. Sevmediği konuları açıp dile getirme.. Tartışmaktan kaçın... Bunları Yaptığın halde Aynı ise başka şeylerden şüpelenebilirsin...

duayla olacak işmi bilmiyorum ama duzenli bir aile hayatı için akşam yemeklerinin ailecek yenmesi gerektigini duşunuyorum. Gidecekse gezmeye yine gitsin ama yemekten sonra ...

Düzelmez insan neyse o
Hafifletici çözümler bulunabilir ama ev erkeği kavramı başka bir şey
Allah sabır versin

bu saate kadar böyleyse bundan sonrasında nasıl düzelecek...
evlilik terapistine gitmeyi kabul eder mi ?
ya da kızlarınız dese, baba birlikte olalım akşam, çıkma falan diye ?
evlilik terapistine gitmeyi kabul etmez maalesef. çocuklarda konuşuyor ama olmuyor... ben de çok sinirleniyorum güler yüz falan kalmadı bende vallahi. hakkımızda hayırlısı olur inşallah..

Dışarıda neler yapıyor?
Arkadaşlarına mı düşkün? Kahveye mi?

evlilik terapistine gitmeyi kabul etmez maalesef. çocuklarda konuşuyor ama olmuyor... ben de çok sinirleniyorum güler yüz falan kalmadı bende vallahi. hakkımızda hayırlısı olur inşallah..
Evliliginizin ilk yillarindada esiniz boyleyse bence siz zamanla ilgi istediginiz icin durum bu hali almis .
Beklentilerinizi azaltin:) eger yeni evli vede cocuksuz olsaydiniz yorumum daha farkli olurdu .
Sizi anliyorum 21yillik evliyim .

Evcimenlik sonradan kazanılan bi özellik değildir bana göre. Dışarda vakit geçirmeye alışan bi insan evde duramaz, eve alışan bi insan dışarı çıksa evini özler...
Düzelmez, böyle kabul etmen lazım.

Evliliginizin ilk yillarindada esiniz boyleyse bence siz zamanla ilgi istediginiz icin durum bu hali almis .
Beklentilerinizi azaltin:) eger yeni evli vede cocuksuz olsaydiniz yorumum daha farkli olurdu .
Sizi anliyorum 21yillik evliyim .
Hey maşallah, Allah bize de nasip eder inşallah. Bazen düşünüyorum görebilecek miyiz o günleri diye...

Sunuda ekleyim ; bu konuyu bence abartip esinizede kendinizede hayati zehir etmeyin :).
Sizin beklentileriniz degisti diye esinizin huylari degismez kendinizi uzdugunuzle , evinizin huzurunu bozdugunuzla kalirsiniz . Dedigim gibi esinizden baska bir sikayetiniz yoksa bu durumu buyutmeyin derim :)

Canim benim bende cok ama cok rahatsiz oluyorum ama arada bu rahatsizligim geciyor benim durumum daha kötü ben 1 senedir evliyim ve 1 senedir yurt disinda kücük bi köyde yasiyorum ne bi komsum var gidebilecegim nede bi arkadayim kaldi tasindiktan sonra arkadaslarim beni tamamen unuttu evde yapaynlizim tüm gün gidebilecegim hicbir yer de yok yani ... demek istedim ondan ne bekliyorsan onun senden beklemesini sagla o sana geldinde sen git arkadaslarinla nebilim is var de bugün sunu yalacaz arkadaslarla de o seni beklesin biz kadinlar hel bu yüzden kaybediyoruz canim kacan kovalanir kovalamayi birak sen kac yani ins basarirsin ama tamamen eve baglanmasinida asla bekleme bu normal birsey bütün erkekler ayni bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…