KAVGA EDİNCE DAHA KÖTÜYE GİDİYOR. BEN BUNU ANLADIM. KÜSÜYORUM HİÇ OLMUYOR.SENİNKİ YİNE İYİYMİŞ BENİM HAFTANIN YEDİ GÜNÜ VE AKŞAMLARI DA EK İŞ. EVE BAĞLAMA DUASI OKUYACAĞIM BENCE SİZ DE UYGULAYIN. BELKİ DÜZELİR.şu anda aynı konudan dolayı eşimle küsüs. benimkisi sürekli çalışıyor bıraksam haftanın yedi günü çalışacak. bunun maddi anlamda bize bi katkısı yok ama ailesini zengin ediyor. bi çare bulursanız bende uygularım. çünkü ben bir yıldır bi çözüm bulamadım. kavga dışında
insan bir yerden sonra artık kaldıramıyor gerçekten. kadınların çilesi bitmez. hakkında hayırlısı olsun inşallahvalla hiç duayla başka bişeyle kendimi yormucam artık. aileme söyledim gelicekelr bugün bize dördümüz konuşacaz. duruma görede bi karar verir artık.
merhaba arkadaşım inşallah sonuç alırsın ne diyim insan gerçekten yoruluyor bazen akışına bırakıyo dua etmek bile gelmiyo içindenKAVGA EDİNCE DAHA KÖTÜYE GİDİYOR. BEN BUNU ANLADIM. KÜSÜYORUM HİÇ OLMUYOR.SENİNKİ YİNE İYİYMİŞ BENİM HAFTANIN YEDİ GÜNÜ VE AKŞAMLARI DA EK İŞ. EVE BAĞLAMA DUASI OKUYACAĞIM BENCE SİZ DE UYGULAYIN. BELKİ DÜZELİR.
duayla olacak işmi bilmiyorum ama duzenli bir aile hayatı için akşam yemeklerinin ailecek yenmesi gerektigini duşunuyorum. Gidecekse gezmeye yine gitsin ama yemekten sonra ...KAVGA EDİNCE DAHA KÖTÜYE GİDİYOR. BEN BUNU ANLADIM. KÜSÜYORUM HİÇ OLMUYOR.SENİNKİ YİNE İYİYMİŞ BENİM HAFTANIN YEDİ GÜNÜ VE AKŞAMLARI DA EK İŞ. EVE BAĞLAMA DUASI OKUYACAĞIM BENCE SİZ DE UYGULAYIN. BELKİ DÜZELİR.
evlilik terapistine gitmeyi kabul etmez maalesef. çocuklarda konuşuyor ama olmuyor... ben de çok sinirleniyorum güler yüz falan kalmadı bende vallahi. hakkımızda hayırlısı olur inşallah..bu saate kadar böyleyse bundan sonrasında nasıl düzelecek...
evlilik terapistine gitmeyi kabul eder mi ?
ya da kızlarınız dese, baba birlikte olalım akşam, çıkma falan diye ?
Evliliginizin ilk yillarindada esiniz boyleyse bence siz zamanla ilgi istediginiz icin durum bu hali almis .evlilik terapistine gitmeyi kabul etmez maalesef. çocuklarda konuşuyor ama olmuyor... ben de çok sinirleniyorum güler yüz falan kalmadı bende vallahi. hakkımızda hayırlısı olur inşallah..
Hey maşallah, Allah bize de nasip eder inşallah. Bazen düşünüyorum görebilecek miyiz o günleri diye...Evliliginizin ilk yillarindada esiniz boyleyse bence siz zamanla ilgi istediginiz icin durum bu hali almis .
Beklentilerinizi azaltin:) eger yeni evli vede cocuksuz olsaydiniz yorumum daha farkli olurdu .
Sizi anliyorum 21yillik evliyim .
Rabbim omur verirse gorursunuz insallah .Hey maşallah, Allah bize de nasip eder inşallah. Bazen düşünüyorum görebilecek miyiz o günleri diye...
sedece çalışıyor kahve yada gezmeye gitmezDışarıda neler yapıyor?
Arkadaşlarına mı düşkün? Kahveye mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?